Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разпределят събраните пари и какви са опасенията относно вземането от занималнята?
Къде родителите водят бъдещите първокласници за очен преглед и къде се препоръчва да заведат детето при вроден птозис на клепачите?
Къде мога да заведа дете, което гледа телевизия всеки ден и има таблет, но се тревожи за зрението му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разпределят събраните пари и какви са опасенията относно вземането от занималнята?
-
Къде родителите водят бъдещите първокласници за очен преглед и къде се препоръчва да заведат детето при вроден птозис на клепачите?
-
Къде мога да заведа дете, което гледа телевизия всеки ден и има таблет, но се тревожи за зрението му?
-
Какви са препоръките за редовни прегледи при деца, включително ортопедични и УНГ?
-
Какви са различните техники за къдрене на коса и какви са препоръчителните лечения при проблеми с ушите?
За дислекцията ме заинтересува; и аз не знам нищо за нея
). Първи клас са в отделен двор тази година да свикнат и да не се шашкат. Детенце каза, че сме забравили единия учебник. (В последствие се оказа, че те сами си вадят учебниците и тетрадките и той не е изкарал всичко). Като го забирахме каза, че е доволен. Обядвали са в стола. В занималнята не са писали - рисували и играли само. Имаха домашна по математика, но не я писал там щото му го нямало учебника (мислих си аз, че трябваше госпожата да погледне и тя, ама явно не), та в къщи си написахме домашните и обяснихме че се вади всичко от съответния цвят/предмет.
, а той по принцип от доста време не спи на обед. Та така при нас.
) не е за предпочитане!
) в цялата държава май по едни учебници си учехме. Сега една камара. Даже за ПГ. В 4 група купихме Моливко, щото госпожите го считали за по-добър от безплатните пътечки.

) относно рекламата сред децата 
Пак седнал до новия си най-добър приятел, много щастлив от факта. И най-важното - получил първото отлично в тетрадката - по математика естествено. Вдигал много ръка, старал се и по писане (брех!), чел (2 пъти брех!). Изобщо - доволен до ушите. Класната ги развела в голямото междучасие из първия етаж, водила ги вкупом по тоалетната, показала къде е лавката. Утре ще ги разведе из останалите части на училището, в кабинета на директорката. Рекламни тетрадки не са получили засега. На РС получихме само Наръчника на асоциация Родители - много е добър.