ПЪРВОКЛАСНИЦИ на прага на училище - 7 тема

• 33 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Жасмин бързо възстановяване и да се включиш скоро с новината ,че са ви изписали! Hug

При нас първия/ упс, втория/ учебен ден е минал мнооого добре. Девойката супер ентусиазирана, цял час разказваше какво и как.  Имала най9 голямото домашно/ една страница с чертички/ понеже пишела много бързо. Всичката храна която и бях сложила днес е изяла, даже не и стигнала.
За моя най- голяма радост  стола вече работи. Утре ще я води баща и, ще купуват купони и ще носят папката с всички неща които ще стоят там.

Взех  я към 5. Олекна ми. Щом детето е щастливо ,значи всичко е наред. Опитвам се да я убедя да си оставя всички учебници в училище, щом си написва домашните в занималнята. Но тя дума не дава да се издума. Искала да ходи с чанта.

Калина се завърна с доста домашни за писане.
По БЕЛ 2стр., по математика 3стр. в 2различни тетрадки.

Ужас, е може ли така от първия ден. Даже четвъртокласника няма домашни днес. Някои направо се оливат.
  Качих снимки на Никол във фейса.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 18:58 от vela

# 526
Морена,  доста си е да, защото са едни ситни полета, пунктири, геометрични фигури за оцветяване. 
Тя и миналата година го е правила това та не и беше ново.

# 527
Здравейте, в предишната тема четох,,че давате сироп от бъз.От къде го купувате и как го давате на детето. Чувала съм ,че е добър за имунитета.

# 528
  • Sofia
dezi 13, моят е домашен, мама го приготвя. Купешки ето например - http://apteka.framar.bg/30015222/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD- … D0%BF-410-%D0%B3-
Танини, на мен много ми харесва шишето.
Капачето за пиене не се издърпва, а се изважда с завъртане на частта под него. На тези с издърпването не ми харесва, да се дърпа със зъби, а вариантът 'с ръце' е още по-неприемлив...

Нашата занималня е до 18ч.

# 529
И нашата занималня е до 18, но рядко ще остава до края.

# 530
  • София
Младежът е много щастлив от втория ден в училище. Каза, че вече не се страхува и че там много му харесва. А първите му думи като се прибра бяха "Имам си гадже"  hahaha
Днес са учили букви, не ми каза да е писал. Имали са и английски и много бил харесал госпожата. Час по рисуване също. Храната била екстра, всичко си изял.
Доволен е, съответно и аз  Grinning

# 531
Аз искам да кажа, че съм втрещена!
Бяхме приготвили тетрадки с тесни и широки редове за БЕЛ и такава с големи квадратчета по математика. Подвързани, с етикети. Детето се връща без тези тетрадки, и носи други - едната на ПИБ, другата - на Happy.BG. Shocked Shocked Shocked Г-жата взела нйените тетрадки и почнала урока в другите две. На всичкото отгоре онази от занималнята ни казва, че малката нямала подготвени тетрадки за занималнята (с тесни и широки ред. и квадратчета).
Сериозно се вбесих. Ако тази г-жа ми беше пред очите, направо не знам!
Просто не знам! Сериозно, иска ми се да я набия в момента!
БЯСНА СЪМ!

# 532
  • София
Жасмин  и от мен бързо възстановяване.
Kally May голям любовчия ще дойде твоя младеж  Laughing Laughing.
Моята си дойде набита и с подутина на бузата - от детенце с което бяха и в градината. Тя искала уж да му види несесера, ама той я набил. Дали е точно така, не зная. Бил набил и другите момичета  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.
Иначе беше много ентусиазирана като ми се обадиха с баща й. Като звъннел звънеца всички деца ставали, почвали да викат и да тичат по коридорите  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil. До лавката не стигнала, защото имало много деца и не успяла нищо да си купи. От толкова много емоции за малко да заспи в шест на дивана.
Утре няма да ходи. Няма да учат.
Учудвате ме, че вашите деца ще учат - аз помня от едно време и ние на 17 не учехме - водеха ни по музеи, галери и тн.
S k i n виж се с госпожата, може да има някакво обяснение  Tired.

# 533
Не съществува обяснение, което може да ми даде.
Тетрадките остават в мен и ще бъдат предадени само след като ги сканирам и документирам надлежно!

# 534
  • София
Моят първолак с три думи ми разказа, че в градината ми бил нарисувал пеперудка, ама я забравил.
На въпросът какво правихте ми отговори, че не можел да ми каже - не знаел точно. Имал си други мисли в главата hahaha

Жасмин, бързо да се оправи малкото Hug
 Kally May, готов е с първия урок в живота Mr. Green Heart Eyes

Скин, не се навивай, може да е обърквация Hug

# 535
Skin, това рекламни тетрадки ли са? Shocked

Нашите няма да ходят с пантофи в крайна сметка. Госпожата уж казала зимата, ама не ми се вярва. Краката й бяха леко мокри. Не ми се мисли как ще е цял ден с дебелите ботуши.
Вече са започнали да ги пускат сами на двора. Госпожата казвала който иска да излезе. Междучасията били много кратки.
Иначе беше доволна. Яла много (по нейни думи). Приятелката й по чин отсъствала.Писали нещо на листи.

По улиците е нещо страшно. Водих я на гимнастика и висяхме 1 час в задръстване.

# 536
Никаква обърквация няма - и двете РЕКЛАМНИ тетрадки (с принтирано лого отпред, едната с логото на Първа Инвенстиционна Банка, а другата с лого на Хепи) са надписани от самата госпожа отпред с името на детето и класа му. Пак тя е сложила днешна дата с червения си химикал и е написала чертичките, които трябва да повтори детето.
Нашите подвързани и етикирани тетрадки ГИ НЯМА.

# 537
Ама че наглост! И аз бих се ядосала много.

# 538
  • София
Да не ги е оставила в училище, като привършат тези да ги извади за "истинското" писане?

# 539
  • София
Имал си други мисли в главата hahaha
Joy Joy Joy
Ей, скици са големи  Heart Eyes
А моят си е любовчия от още по-малък. Първото любовно разочарование беше едва на 4г., когато Тя му беше казала, че "не иска да го обича". Голяма трагедия беше; държА го два дена, а на третия гордо заяви, че има ново гадже и вече не се интересува от "онази"  Laughing

Утре няма да учат, но ще бъдат в училище, защото ще им гостува куклен театър и ще празнуват деня на София.

S k i n, много неприятна ситуация  Confused
Бих разговаряла с госпожата още утре.

Общи условия

Активация на акаунт