Защо не опиташ да направиш торта или търсиш за детската градина?
Понеже аз две години поработвах по проектчета в това у-ще, и на мен ми беше познато и познавам почти всички от ръководния състав, та днес ги предупредих, че Юлката мисля да я пусна само 2 години в ДГ и после на ПГ при тях. Стана смешно, понеже тя тогава няма да е навършила 5 годинки, но пък ще е гърмян заек покрай кака си
е, гледам да не ми личи, защото не искам да предам този негативизъм на детето 
Обаче каква лудница беше днес-кмет-мет, инспектората, журналисти.....
Ами ние-майка ми, свекърите...цяла делегация! Юлия доста се беше стресирала от шумотевицата, но издържа. Сега вече сме тихо и кротко вкъщи и едва преди час успях да хапна стабилно, да пийна повечко вода и да си почина
И за пореден път преподредих къщата, с оглед да е удобно на ученичката...Да ви кажа, все едно бебе ми се роди-подредби, подготовки, пазаруване! То да е живо и здраво детето и дано все с този мерак да ходи на училище 

Дано все така да е
Разбира се в петък го взех с течащ нос,но уикенда му мина
Дано по-рядко боледува и по-леко да минава .... 

Изобщо не смятам, че можеш да се притесняваш, че сте "изостанали", децата се развиват толкова различно, че просто всички "норми" ме изкарват от кожата ми. 

Следобяд като го взимахме беше много спокоен и си играеше в пясъчника. Даже не ни видя, че влизаме в двора- толкова беше залисан
За мое щастие беше спал и ял ( в което не се съмнявам, защото обича да си хапва). И като го питах какво е ял всичко си каза- значи госпожата не ме е излъгала
Говори, че във вторник пак ще ходи на "дека гадина", за да си играел.
Но нека да тръгне, та да видя на практика кое как е
Обаче Ая снощи сънува, бълнува "Аз взема Дани (съседчето, с което са в една група) и бягаме от детска градина"
Още не е тръгнала вече сънува, че ще бяга

незнам на кой свят се намирам вече!!! толкова ми дойде "в повече" ,че не ми се помисля пак да го пускам! Лекарите казаха поне 2-3седм, след като се оправи да си седи удома за укрепне.Освен всичко ме прави на луда гъба ама отвсякъде! колкото е болен ,толкова и лош е станал! Не чува от думичка,прави на пук,с 39,5 Т бяга из всички стаи и неможем да го озъптим с баща му...направо не издържам на тоя напън вече!!!
мн съм ядосана,защото имат тел на всички родители,аникой не си нарави труда да ме уведоми,че ще е така!ама не съм видяла все още директорката,за да говоря с нея.заради тия болести ,няма кога и това да ида да свърша!