Давате ли имуностимуланти на децата? Какви?
Навсичкото отгоре там като се изнерви тя от висенето и като ни повикаха, тръшна се, разпищя се, те я награбиха и й навряха някакви неща в ушите да измерят нещо, ама го направиха насила и сега не ми дава да й меря температурата с ушния термометър. Сърди се, крие се, аз се правя че плача и ми дава, ама до кога ли ще ми минава така номера. Това за мен си беше излишен стрес за детето, никога не сме имали съмнения, че не чува.
Не знам как ще се справя с всичко, което психоложката ми каза, че трябва да направя с нея, като тя въобще не ме слуша 

То май ще излезе вярно това, което казва нашият педиатър "Не можеш да стимулираш нещо, което го няма!".
Лили го хареса, обаче сиропчето ферментира-нещо го прецакахме 

Да не чува Дяволът
Аз и преди съм казвала, там и харесва, има си приятелки, не спира да ми разказва какво правят, много ги занимават и на народни танци сме я записали, от което тя е много доволна, вземат ги от групата, водят ги във физкултурния салон и ги знаимават, тя се кефи.
Пожелавам ти това да е скоро

Има една книжка за котетата (тя е от онези с дебелите корици, има по изречение на страница), но нея наизуст я знае и все се прави , че я чете сама 

Сега ММ е виновен, понеже от 10 дни му дудна, че трябва да пазаруваме зимни неща за децата, а той ми се смее, че се разхождам по къс ръкав и си внушавам някакви работи. Сега Юлия се разхожда по едни по-височки обувки Бенетон, които са от естествена кожа, гумирани на пръстите и и опазват краката сухи, но като се бухне в по-дълбокото, ще се намокри. Та след малко ще ходя до Дайхман да и взема едни апрески за 20лв и да ми е спокойно.....освен ако и тук не са свършили 
Тя иначе се кефи на всякакви книжки в които има животни или принцеси!
Свят ми се вие вече, но малко остана... Довечера сме на имен ден на баща ми, та деня няма скоро да свърши.
Икеа е на 5 минути буквално с колата от нас, еее да се обадиш другия път.
Готин уикенд сте си нпаравили, по-честитчко да ви се случва
Вие в кой квартал на Търново сте, че вие хубава гледката?

Ние екип нямаме, засега си ходим с дънки и яке.
Както и да е, ще поживеем, ще видим!

Докато беше на ДГ, по това време парно все още нямаше и сме носили печки от вкъщи, за да топлят децата
Дано в училище да е по-топло!
Ту тя се събуди, ту той се напиша... Аман хем иска да спи без памперс, не бил вече бебе, хем се напикава. 2 вечери спа без инциденти и сега 2 вечери се напишква, като снощи цели 2 пъти. Ама то пие толкова вода преди лягане и яде сума и ябълки/портокали или други плодове, че как няма да се напишква.. И хич не му дреме - продължава да си спи. И като прибавим, че след смяната на времето бебка вместо в 6-6.30ч става в 5-5.30ч вярвам никой не би ми завидял.
Ние засега си посещаваме само танците в градината и плуването.
И като знам колко вкусна торта правиш, вярвам който и да дойде, хич няма да мисли за друго, само за торта ще се оглежда. 
Сигурно ще свикна - каквото такова. Като ни сложат вратата и съвсем му се види финала, ще ви покажа снимки. И без друго се изморих вече покрай търченето напред назад, мисленето, ровенето в нета за идеи и ентусиазма ми малко отлетя.
Препоръчани теми