Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 233
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Звучи много интересно, не разбирам защо изобщо правят игри , щом нямат намерение после да си дават наградите, при теб какъв беше проблема? Аз имам една каса бира от Ариана, която така и не получих... ooooh!

# 631
  • София
И аз имам две възглавнички от БНТ, които не получих. Писах, никой не благоволи да ми отговори.

# 632
  • Под Слънцето
ами, момичета, търсете си ги !
досаждайте! заплашвайте, ако е нужно....

проблема беше, че след  като спечелих на 5ти .10 , след регистрирани над 300 капачки /бяха нужни 1 за теглене за 50 лв и 10 за наградите с по 500 лв/
/в нас се пие пепси в индустриални количества, а и родата знае и мъкне и тя ако има възможност най-различни опаковки../
 та обаждайки се  по телефона на 6ти / понеделник/ за да си заявя наградата и потвърдя адреса за доставка , ми се каза да чакам  40  дни...

ми те минаха.. и онзи ден такъв скандал спретнах ...чак гл. мениджър ми звъня ..
преди време телефон пак от тях  отново го чаках 2 месеца докато не подадох жалба в КЗП и я препратих и на пепси с вх. номер... - ей, на другия ден телефона пристигна с куриер..

просто си търсете нещата.. особено ако имат смисъл за вас.
ето сега от монна .. ще видим колко ще си чакам златното колие- не ми е изпопритрябвало, не нося бижута, защото съм хипералергична..  но ще видим кога ще ме тресне музата да  ги подкарам и тях..  Joy

# 633
  • при късмета
Аз не си получих ваучера от mingle. Чудя се дали и аз да не се оплача в КЗП  newsm78
Имат ли електронен варианта за подаване на сигнали? Не, че ваучера е за много пари, но и аз за принципа. А най-се ядосвам, че не отговарят на имейли, а единствените телефони за връзка са в Германия. Най-ме дразни отказа от комуникация и като някой се скатава. Така беше с наградите от "Тук"

Чакам само ядки от Алфа.
Ваучера от Грабо вече го оползотворих

# 634
  • Русе
Браво на теб само мога да кажа, аЗ за бирата се отказах, защото и без нея мога, нооо ако наистина ме вълнува наградата, катоо твоята например , не бих оставила нещата така!! Hug

# 635
  • Под Слънцето
а бе как може дребни награди като топки, комплект маркери, тениски, плюшки, да пристигат макс на
3-5 ден след като съм потвърдила адрес?

куриера на тип топ даже ми ги носи където съм из града и си чукнем среща ..

а пепси да се излагат за пореден път..

няма да се откажа да "играя" , даже напротив- стимулират ме..

айде хубав ден и много награди  Peace

# 636
ето сега от монна .. ще видим колко ще си чакам златното колие- не ми е изпопритрябвало, не нося бижута, защото съм хипералергична..  но ще видим кога ще ме тресне музата да  ги подкарам и тях..  Joy

Нали ти е ясно, че колието не е златно, а е позлатено и струва 20-30 лв. ако не и по-малко, ако са ги взели на цена на едро и ги раздават също така на едро.  Дъщеря ми спечели от друг магазин такова и се скъса на първата седмица още, да не говорим че на живо изобщо не изглежда по същия начин като на снимките.

Аз награди никакви не чакам в момента и се надявам по коледните игри да ми излезе късмета  Mr. Green

# 637
  • София
Да се оплача от Кока-Кола. В началото на месеца спечелих тениска. Проверих и потвърдих адреса в профила си. Тениска спечели и дъщеря ми. Нейната дойде, а моята - не. След като почаках още няколко дни се сетих да проверя печелившите и се оказа, че името ми не фигурира. Обадих се на националния им телефон, писах във Фейсбук, но цяла седмица мълчат. Не ми е за тениската, дори май се оказа, че няма кой да я носи, но ме е яд, че изобщо не реагират.

# 638
  • I want it all and I want it now.
 От Avon не си получихме наградите.
Имаха и сайт с печелившите и след месец почнаха да сменят имената  Mr. Green
В фейса изтриха абсолютно  всичко за тази игра. Все едно не е съществувала.  Joy
Големи нещастници .

# 639
  • Под Слънцето
alex99, не че не съм достойна да им нося джунджуриите... аз съм за идеята  Wink както знаеш, преди за некви тампони стана скандал.. е, пратиха ми ги, уж не съм била изтеглена..

повече от 80 % от това, което печеля, давам на познати , които имат нужда от въпросната печалба.

# 640
  • Телиш/Плевен
Аз награди никакви не чакам в момента и се надявам по коледните игри да ми излезе късмета  Mr. Green
И при мен е такова положението. Wink
Чакам да видя тази Коледа ще има ли чудеса за мене. Mr. Green

# 641
и по-назад в темите бях споделила, че в игрите на кока кола не участвам, за ейвън ще имам едно на ум ... - все още си чакам хубавите игри, томболи - , но май ги няма ...

# 642
Аз пък днес спечелих нещо от вода Михалково, но и аз нямам идея какво е то Simple Smile Търсих на страницата информация, но не намерих Simple Smile От много време не съм печелила нищо, а играя въпреки че не активно. В 3в1 пак нямах късмет. Нямам късмет и за големи награди, все дребошлъци Simple Smile

# 643
# 644
И аз имам две тениски на Церезит, които така и не пристигнаха изобщо, а бяха омещания във фейса на ЛС. една година мина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт