Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 227
  • 728
  •   1
Отговори
# 675

Дистрибутора на Алфа ли е искал данни от личната карта?

На мен лична карта ми искаха само веднъж, като спечелих 100 лв. от Морени. Не беше карта а банкнота и затова куриера записа всички данни, защото изплаща пари.

От кои игри не са ти донесли наградите?
На мен не ми е искал никакви лични данни, не знам защо различно казват на хората.
От Алфата имах предвид, че спечелих общо 3 пъти пък ми донесоха само 2 пакетчета ядки, т.е. трябва още 4 да получа, но не знам дали ще стане.
От близо 2 години играя на такива игри и никога не са ми искали лична карта. Чичо ми  Mr. Green спечели миналата година храна Уискас от СВА и му ПРЕСНИМАЛИ личната карта при получаването.  #Crazy #Crazy Не се замислил много и я дал, аз ако бях нямаше да им мине номера. От къде да знам, че после няма да злоупотребят.  Sick

# 676
  • при късмета
За такава награда и аз няма да дам да ми снимат л.к., естествено.
От Морени стоте лева бяха в брой. За това независимо дали куриера ти ги носи на адрес или ги взимаш в офис, данните трябва да се дадат и да удостовериш, че парите са за теб.
Л.к. за друга награда не са ми искали, макар в условията на много игри да пише изрично, че наградата се предава след като се идентифицираш с документ, че ти си спечелил

# 677
  • Под Слънцето
На мен винаги куриер на която и да е фирма , ми звъни по телефона. Аз съм, вдигам го и се уговарям според това да слизам ли долу на входа , освен ако не  е куриера на тип топ за Варна . Той ми ги носи награди из града където ни е близо и на двама ни.. Досега ЛК са ми искали само едни смешници , за телефон, спечелен от пепси преди време..  След 2рия месец взех  да си го издирвам, казваха,че бил пратен ( от кол центъра на пепси) .. Накрая при куриерската фирма европът (нещо такова беше)  се беше  "изгубил"  , но го намериха като взех да викам.. Е, само тогава съм си  я представяла моята ЛК..

Аз също работя  с данни и много ми е ясно  как може да се  злоупотреби....

# 678
  • Варна
И аз спечелих кецове от Кокетна, като чета тук, май само това се печели  Mr. Green. Поне имаше номер като за сина ми и си платих доставката. Ще видим какво ще дойде, на картинка не изглеждат чак толкова зле:

# 679
Да се похваля и аз - сутринта  спечелих  от  кокетна яке

http://www1.koketna.com/jaketa/%D1%8F%D0%BA%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D … -10294?colorId=50

# 680
  • Русе
Лична карта са ми искали само от емека' и то само да я покажа, ама хората ми носиха 800лв' та не съм се дърпала много. Много се зарадвах, че вчера не успях да си купя билет за спаркса, амааааа и днес не мога, дайте да им пишем или да се обадим, то аз със сигурност ще звънна,ама да направим пролет, както се казва...всъщност някой друг има ли го този проблем?

# 681
  • София
И аз спечелих от Кокетна - елече. Реалната му цена е 12.99 лв. Ще го поръчам и дано да си го нося.  Wink

Да попитам има игра на Кауфланд с календар, който се отваря всеки ден през Декември, но не го намирам из сайта и фейсбук страницата им. Минали години имаше такава игра на страницата. Прочетох нещо свързано с вестника, че този, който ти го носи трябва да ти направи някаква анкета, което е абсурдно. Някой има ли повече информация?

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 10:21 от Магси

# 682
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
опа то бил за Кауфланд въпроса, нищо
ето линк за Лидъл
https://deluxe.lidl.com/prizes/confirm-subscribe/token/RZmfa5wWq … on/333847/lang/bg
иначе във ФБ има рекламка с линк за календара с въпроси

# 683
  • Варна
И сестра ми спечели елече от кокетна, тръгнахме да го поръчваме и се оказа, че е изчерпан артикул Naughty защо тогава се предлага....

# 684
И аз спечелих от Кокетна - елече. Реалната му цена е 12.99 лв. Ще го поръчам и дано да си го нося.  Wink

Да попитам има игра на Кауфланд с календар, който се отваря всеки ден през Декември, но не го намирам из сайта и фейсбук страницата им. Минали години имаше такава игра на страницата. Прочетох нещо свързано с вестника, че този, който ти го носи трябва да ти направи някаква анкета, което е абсурдно. Някой има ли повече информация?

Ето я на Кауфланд играта с календара: http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/007_Uchastva … te_igri/index.jsp

Има и на Jysk такава, пак всеки ден се участва и тя почва днес: http://konkurs-bg.blogspot.com/2014/11/spechelete-pochivka-v-dan … heri-ot-jysk.html

# 685
# 686
  • София
И сестра ми спечели елече от кокетна, тръгнахме да го поръчваме и се оказа, че е изчерпан артикул Naughty защо тогава се предлага....
При мен стана същото и попитах служителка, която ми предостави сумата от 9.99 лв. във виртуалния портфейл и каза да си избера каквото искам за тази цена. Поръчах си рокля, пък да видим какво ще стане.  Peace

# 687
  • Под Слънцето
Аз вчера играх за едни оранДжеви батушки , пък спечелих онези детски кецове.. Дори вече пътували  насам.. Обаче днес.. не мога да избера същите , щото липсва  синята кутийка ,че ги искам  без пари..

Т.е. явно всеки път  трябва да ръчкаш из сайта до де ти хареса нещо,че да  си намери и  синьото..

newsm78

# 688
  • София
Да, и аз днес трябваше да избера друго. То така или иначе не го печелиш, а ти се пада нещо съвсем друго.
Попитах до кога е играта и служителката ми написа, че ще бъде обновена, което не разбрах какво значи.. Няма ли да я има повече?

# 689
  • Под Слънцето
май свърши играта на кокетна, а?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт