Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 115 971
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Нека си припомним един невероятен клип от рождения ден на Сара миналата година - разбира се отново е с Ангад! Толкова са готини и сладки - Сара си го гушка през рамо, а Ангад нея през кръста. Смеят се, говорят си - поздравяват гостите. Най-хубавото е, когато Сара и Ангад и се обръщат към всички продуценти с молба да ги поканят отново заедно в общ сериал. Казват, че много обичат да играят заедно, така че се надяват да ги потърсят. Направо ми пълнят душата. Трябва пак да пишем на телевизиите. Ще взема да им дам линка та да чуят от тях, че също искат да снимат заедно. Дай Боже в бъдеще това да стане и двамата отново да снимат заедно като двойка. Личи си, че са си много близки - надявам се винаги да е така. Обожавам ги   ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  love001  Two Hearts txtloves   ura smile3521  Praynig Praynig Praynig

http://www.dailymotion.com/video/x12uguc_sara-begs-for-work_shortfilms

# 646
Сара пусна нова невероятна снимка, както и една много хубава мисъл и съобщение. Пускам превода под снимката й. Сара е уникална и като човек и като актриса - възхищавам й се и много я обичам. Толкова е красива ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

"Тъмнина не може да прогони тъмнина: Само светлината може да направи това. Омраза не може да прогони омраза: само любовта може да направи това. #Мисъл #Огледало #Аз #Себе си #Моят стил #По моят начин #Сара Кан #Скоро идвам с нещо ново ...   

# 647
Сара пусна нова невероятна снимка, както и една много хубава мисъл и съобщение. Пускам превода под снимката й. Сара е уникална и като човек и като актриса - възхищавам й се и много я обичам. Толкова е красива ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

"Тъмнина не може да прогони тъмнина: Само светлината може да направи това. Омраза не може да прогони омраза: само любовта може да направи това. #Мисъл #Огледало #Аз #Себе си #Моят стил #По моят начин #Сара Кан #Скоро идвам с нещо ново ...   
Сара наистина е уникална! Рядко физическата красота върви ръка за ръка и с душевна такава, но при Сара като че ли се случва точно това. Невероятна е.    love001 txtloves
Роси, благодаря!  newsm51 Hug Two Hearts

# 648

Сара наистина е уникална! Рядко физическата красота върви ръка за ръка и с душевна такава, но при Сара като че ли се случва точно това. Невероятна е.    love001 txtloves
Роси, благодаря!  newsm51 Hug Two Hearts

Напълно съм съгласна с теб! Много точно казано. Сара е уникална във всяко едно отношение ... newsm10 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves ppp lovekiss

# 649
  • София
  И снимката, и мисълта са страхотни. Благодаря за страхотното начало на деня!!!!   bouquet

# 650

Благодаря ти Рокси!Аз видях снимката ,но не обърнах внимание на надписа.Много е красива ,както винаги newsm51 и текста е много на място smile3521

# 651
Нова прекрасна промо снимка на Киншук и партньорката му в новия сериал - страхотни са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Наистина са страхотни,но не знам защо не мога да възприема това момиче.Хубаво е ,но като съм свикнала с Рагини. newsm03 smile3506Сигурно по нататък ,ще свикна. smile3503 smile3521

# 652
Здравейте отново!
#Скоро идвам с нещо ново ...   
Какво ли има предвид Сара? Дали няма да ни зарадват с някой нов проект - сериал или филм? Дано! Praynig Praynig Praynig
Хубав ден ви желая! newsm10 Two Hearts Hug

# 653
Парас качи нова снимка на Сара Heart http://instagram.com/p/wgS11uyium/?modal=true много е сладка  newsm51 newsm51 smile3521 smile3521 newsm74

# 654
  И снимката, и мисълта са страхотни. Благодаря за страхотното начало на деня!!!!     bouquet

Благодаря ти Рокси!Аз видях снимката ,но не обърнах внимание на надписа.Много е красива ,както винаги newsm51 и текста е много на място smile3521

Няма за какво да ми благодарите! Не винаги пускам съобщенията, но това определено си струва. Сара е много красива и мисълта е чудесна ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Хубав следобед и приятна вечер на всички ...
  Hug

# 655
Нова прекрасна промо снимка на Киншук и партньорката му в новия сериал - страхотни са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Наистина са страхотни,но не знам защо не мога да възприема това момиче.Хубаво е ,но като съм свикнала с Рагини. newsm03 smile3506Сигурно по нататък ,ще свикна. smile3503 smile3521

Така е! Момичето наистина е много хубаво! Добре изглеждат с Киншук, но определено той и Парул са по-готини. Ранвир и Рагини са невероятна двойка ...  newsm10 newsm76  Kissing Heart

# 656
Здравейте отново!
#Скоро идвам с нещо ново ...   
Какво ли има предвид Сара? Дали няма да ни зарадват с някой нов проект - сериал или филм? Дано! Praynig Praynig Praynig
Хубав ден ви желая! newsm10 Two Hearts Hug

И аз това се зачудих, когато прочетох тази част! Може би има предвид старта на шоуто по крикет - остават още 2 дни до тогава. Освен това се снима и в игрален филм. Така ми се иска новото да е нов сериал с Ангад. Не спирам да се моля и да си мечтая да това. Дано в бъдеще стане ... Praynig Praynig Praynig   Kissing Heart txtloves

# 657
Парас качи нова снимка на Сара Heart http://instagram.com/p/wgS11uyium/?modal=true много е сладка  newsm51 newsm51 smile3521 smile3521 newsm74

nzdqtv,  newsm10  Hug

# 658

Благодаря за прекрасната снимка на Сара! Толкова е красива и сладка. Като гледам е със същата визия от вчера - вероятно тогава се е снимала, а Парас днес е решил да пусне още една снимка. Изказал се е много ласкаво за Сара. Ето първото изречение: "Моята камбанка е най-добрата". Другите тагове също са ласкави - вероятно сте ги видели. Те са ясни, но ако искате ще пусна подробен превод ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart   thumbsup

# 659
Ангад също пусна снимка! Тя е от някаква статия с него - страхотен е ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт