Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 115 956
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
вижте каво си намерих докато всиях във феисбук един стоп кадър от сцената в която садна си представя как с алек ядат сладолет  Joy Joy то пък едно голямо ядене падна сладоледа се разстопи докато те се гледаха  Joy Joy Joy smile3521 smile3521 такааа ето я и снимката най накрая и аз да се науча как се качват снимки  smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm20 moresmile 

Уау, направо ми напълни душата с тази снимка! Няма по-големи сладури от Санда и Алек. Такова близане на сладолед пада тук, че няма накъде. Личи си, че двамата се забавляват максимално - единя хапне, пък даде на другия - много еротика влагат. Уникални са. А снимката е великолепна - точно целувката. Не мога да им се нагледам. Искам винаги да ги гледам така ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves  ura smile3521

Много се радвам, че си се научила да пускаш снимки ...
Hug Hug Hug

# 676
някой знаели как се казва филмът -сералат и дали е излязъл ако не кога ще излезе  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честно казано не знам! Може да е някоя от епизодичните роли на Сара или роля в някой филм. Не е от основните й сериали. Ако разбера ще ти кажа ...   Peace

# 677
вижте каво си намерих докато всиях във феисбук един стоп кадър от сцената в която садна си представя как с алек ядат сладолет  Joy Joy то пък едно голямо ядене падна сладоледа се разстопи докато те се гледаха  Joy Joy Joy smile3521 smile3521 такааа ето я и снимката най накрая и аз да се науча как се качват снимки  smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm20 moresmile 

Уау, направо ми напълни душата с тази снимка! Няма по-големи сладури от Санда и Алек. Такова близане на сладолед пада тук, че няма накъде. Личи си, че двамата се забавляват максимално - единя хапне, пък даде на другия - много еротика влагат. Уникални са. А снимката е великолепна - точно целувката. Не мога да им се нагледам. Искам винаги да ги гледам така ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves  ura smile3521

Hug Hug Hug

защо ли са решили алек да почисти сладоледът от бузата на садна с устни а не с кърпичка ...... тука има игра  Joy Joy Joy Joy

# 678
някой знаели как се казва филмът -сералат и дали е излязъл ако не кога ще излезе  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честно казано не знам! Може да е някоя от епизодичните роли на Сара или роля в някой филм. Не е от основните й сериали. Ако разбера ще ти кажа ...   Peace

бях гледала някаква сфото сесия на Сара с този костюм лятото но мислех че е просто така и аз ще по ровя и ако открия нещо ще споделя Simple Smile Peace

# 679

Ето епизода. Ако искате може заедно да обсъждаме кое ни е впечатлило и кое не и т.н. Най-хубавото е, че явно ще се качват всички епизоди. Качеството е готино. Остава ни да чакаме нещо интересно с нашите сладури ...
    ura  Kissing Heart txtloves newsm44 Praynig

Очертава се доста интересно шоу. Емоциите видимо са на макс. И аз чакам с нетърпение да излезе нещо със Сара и Ангад заедно! Дано да се случи!  Praynig

# 680

Ето епизода. Ако искате може заедно да обсъждаме кое ни е впечатлило и кое не и т.н. Най-хубавото е, че явно ще се качват всички епизоди. Качеството е готино. Остава ни да чакаме нещо интересно с нашите сладури ...
   ura  Kissing Heart txtloves newsm44 Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=5KO0lAQopUc
Очертава се доста интересно шоу. Емоциите видимо са на макс. И аз чакам с нетърпение да излезе нещо със Сара и Ангад заедно! Дано да се случи!  Praynig

Дано! И аз затова се моля. Шоуто определено ще бъде много интересно. Особено като започнат мачовете. Може после да има и интервюта ...  Praynig Praynig Praynig

# 681

Hug Hug Hug

защо ли са решили алек да почисти сладоледът от бузата на садна с устни а не с кърпичка ...... тука има игра  Joy Joy Joy Joy

Има и още как!  Mr. Green  Като нищо двамата са го измислили - уникална сцена. Химия като тази при Сара и Ангад рядко се среща ...  txtloves txtloves txtloves

# 682

Hug Hug Hug

Има и още как!  Mr. Green  Като нищо двамата са го измислили - уникална сцена. Химия като тази при Сара и Ангад рядко се среща ...  txtloves txtloves txtloves

има две възможности или те да са дали идеята или сценаристите да са решили така но и в  двата случея те са били очаровани и са изиграли сцената с удоволствие  txtloves txtloves  loveuuu  loveuuu smile3521 smile3521

# 683
вижте каво си намерих докато всиях във феисбук един стоп кадър от сцената в която садна си представя как с алек ядат сладолет  Joy Joy то пък едно голямо ядене падна сладоледа се разстопи докато те се гледаха  Joy Joy Joy smile3521 smile3521 такааа

има две възможности или те да са дали идеята или сценаристите да са решили така но и в  двата случея те са били очаровани и са изиграли сцената с удоволствие  txtloves txtloves  loveuuu  loveuuu smile3521 smile3521

О да! Това е 100 % сигурно ...  smile3521 newsm76 Two Hearts

# 684
Намерих една невероятна снимка на Сара! Прави си селфи пред огледалото - също както Ангад обича да прави обикновено. Както винаги е много красива и сладка ...   smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 685
Намерих още снимки на Сара и отбора й по крикет от тренировките на тима през ноември месец. Съжалявам, ако някои се повтарят, но повечето би трябвало да не сте ги виждали. Затова реших да ги пусна. Сара е страхотна ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 686
Още невероятни снимки на Сара и отбора й от първата тренировка. Снимките са пуснати на 14 ноември, но сега ги намерих. Вижда се и Ашита Даван/ Малти. Сара е голяма сладурана. Особено на първите 3 ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 687
Снимки на Сара и хора от отбора й от парти около Дивали! Снимките са от края на октомври, но сега ги намерих. Сара е много сладка. На първата снимка в дясно от нея е съпруга на Ашита ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 688
Намерих снимките на Сара от партито в края на ноември с хубаво качество! Тук пак е с хора от отбора. Много е хубава и стилна ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 689
Ето и 24-ти епизод от новия сериал на Киншук - Tum Aise Hi Rehna! Другите за сега не са качени ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=LwOBKQCQa4g

Общи условия

Активация на акаунт