Отговори
Здравейте ,
В началото на годината забременях  след 14г опити , но нещата завършиха  не както искахме .
прикачам епикризата .
И ако е възможно да ми отговорите на въпросите и да ме посъветвате какво да правя .
Бременоста беше всичко наред.
Аз лично се оплаквах от болко в корема . Вземах бусколизин и нош па.
Както от крампи в краката .Краката ми отичаха

1.КАКВО ОЗНАЧАВА  ИНФАРКТ НА ПЛАЦЕНТАТА КАК СЕ Е ПОЛУЧИЛ ?
 2.ХИПЕРСИГМЕНТАЦИЯТА НА ВЪСИ ОКАЗВАТ ЛИ НЯКАКВО ОТРИЦАТЕЛНО ВЛИЯНИЕ И ПРЕЧАТ ЛИ НА ПЛОДА?
3. ХРОНИЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ НА ПЛАЦЕНТАТА ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ Е ИМАЛО ПРОБЛЕМ ОЩЕ ОТ ПО-РАНО С ПЛАЦЕНТАТА , ЧЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОЗИ РЕЗУЛТАТ
4.  ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТАКАВА ХРОНИЧНА  НЕДОСТАТЪЧНОСТ?
5. ЗА СЛЕДВАЩА БРЕМЕННОСТ ИМА ЛИ ПАК ОПАСНОСТ ОТ ТАКАВА ПЛАЦЕНТА И ДАЛИ ЩЕ  БЪДЕ РИСКОВА БРЕМЕННОСТ ?

Изобщо можело ли е да не се стига до смърт на плода Sad

Благодаря много

# 1
Понеже никой нищо не обяснява а темата се преглежда , аз ще кажа просто , защото не съм мед.лице за тези който го четат .  Явно кръвта ми образува тромби , и тромб е спрял кръвно потока към бебо. Оказа се че  вуйчо ми има тромбофилия , сигурно и майка ми , Мойте изследвания са в процес на обработка .
Това е наследствено и ако знаете трябва да кажи те задължително на вашия лекар. Аз не знаех нищо за това и за други неща . Дори не знаех ,че в рода ми го има .  На всички пожелавам всичко хубаво .

# 2
Здравейте,

Дълбоко съжаляваме за това, което сте преживяла!
Извиняваме се за забавянето, но това е форум, в който на Вашите въпроси отговарят специалисти от Медицински комплекс "Д-р Щерев" и поради заетостта им понякога се получава забавяне.

Във Вашия случай, тромбофилията най-вероятно е причина за това стечение на обстоятелствата, но за съжаление, без да сме запознати с цялата медицинска документация, не бихме могли да дадем окончателно становище.

С уважение,
Д-р Надя Магунска
Акушер Гинеколог
Медицински комплекс "Д-р Щерев"

# 3
Благодаря  за отговора, никой нищо не подозираше , самата бременост беше много лека без някакви сигнали за нищо.Бебо растеше голям с 5 дена. Ще направим доста изследвания и другата бременост ще бъде успешна .Понякога е хубаво да си информиран .Никога не съм подозирала , че бременоста не винаги завършва добре .  Чувала съм за разни неща но съм си мислила , че са много много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт