"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 103-та тема ;)

• 30 257
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Сладка Мира  Heart Eyes Heart Eyes

# 181
Ани,дали е заинтересуван Яман,или вижда в нея оръжие с което ще дразни Мира,тази с кво го грабна  newsm78

той се заинтригува още на яхтата, преди да прави напук  Peace и после в унито преди да види Мира  Naughty Naughty Хареса я.  Peace

# 182
Яманчи се превърна в женкар.  ooooh! ooooh! ooooh! Знаех си, че Едже ще тръгне в гадна посока.  Naughty Naughty
Може би си е бил такъв в Тозлудере, а в Алтънкой понеже е пришълец имаше коплекси и затова не беше такъв, пък и се влюби.  Heart Eyes
на яхтата изведнъж се почувства стария Яман и скачаше от момиче на момиче. На всяко пристанище по една.  Joy Joy Joy
Но монголката наистина го заинтригува, щото се правеше на интересна.  ooooh! ooooh! И продължи в унито да прави напук. Ако не беше видял снимките с Крачола и Мира как слиза с него може би нямаше да го направи. КОй знае?  ooooh! ooooh! ooooh!

Никакъв женкар не е!!  Naughty Naughty Naughty макар да искам да го гледам и такъв  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Ама, защо не го разбирате, яяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ами какъв е бе мило?  Joy Joy Joy Колко мацки смени?  Joy Joy Joy Чак го подиграваха Селим и Мерт  Joy Joy Joy Ккаво има за разбиране?  Crossing Arms

Е, кво толкова е направил???!!!  Shocked Shocked Олигави една смотла на пристанището! Mr. Green Mr. Green
Сменил мацки - кои мацки, къде са, ааа? Да им е обещавал нещо, да им е казвал, че ги обича?  Naughty Naughty Naughty

ами те женкарите не знам да казват много често Обичам те   Joy Joy Joy Joy и да обещаат разни неща  hahaha hahaha hahaha Те просто си кацат от цвете на цвете  Joy Joy Joy Joy

Аааа, казват, някой казват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И други неща правят,  Whistling Mr. Green   а Яманко НЕ!!!
  Naughty Naughty Naughty
Абе той голям сумист излезе,като я хвана тая за ръцетеее  Naughty Naughty Naughty голям захват,голямо нещо  Whistling Whistling Whistling

# 183

и на мен много ми хареса с правата коса.  Peace В Т постоянно пишат да и изправят косата, че нямало да заприлича на предната си героиня, но те явно затова и правят косата по рзличен начин.  Peace

# 184
Мира и Крачо изглеждат много   близки,но то в чужда страна с познат,обстоятелствата и живота там ги е сближава,да има на кой да разчиташ е от голямо значение  Peace
А до известна степен имаше и поза от страна на Мира.  Peace Peace Като обясняваше на другите колко близки са си станали, мисля че искаше да скрие колко много е тъгувала за Яман. И Мира и Яман и Мерт и Ейлюл се правеха, че не им пука, но и четиримата ги болеше.
+1
само че болката и липсата скоро ще избухнат,сега са като затишие пред буря,всеки иска да кажа нещо на другия,но още несмеят  Peace,но и немогат да го задаржът в себе си Peace,много неизказани неща май са останали...

# 185

Sick Sick Sick Sick Sick баси гнусния, смешен Крачол  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ама и тази прическа кой реши да му я прави?  Joy Joy Joy Кивовица тя само за дрехите ли отговаря?  Joy Joy Joy Joy

Оня пич, дето подпираше Чачо на партито  Mr. Green Mr. Green
И Крачо нападате, и Яманко  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 186
Да ви кажа,много хубав беше епизода-на един дъх го взех  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички ми харесаха с изключение на новите навлеци-отврат са  Naughty Naughty Naughty каста тука е супер - по-грозни и отвратителни не могат да бъдат  Sick Sick Sick
Нооо  Naughty Naughty Naughty и тук има изключение-тая журналистката я одобрих...засега  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И на мен всички много ми харесаха. Сториха ми се разхубавени, даже и АШК  Laughing Laughing Laughing Laughing Узай не ме дразни. Когато косата му не е зализана, даже и ушите му не се виждат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама тая миска със затворени очи ли са я избирали бееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И мен не ме дразни Узай, чак ми е сладък  Crazy Joy Joy Joy Joy
Но миската е като рисунка с молив, през която е минала гумичката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много точно казано  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 187

За прическите отговаря Йондер Тириаки. Joy

Heart Eyes Whistling Whistling  newsm09   newsm78

# 188

Sick Sick Sick Sick Sick баси гнусния, смешен Крачол  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ама и тази прическа кой реши да му я прави?  Joy Joy Joy Кивовица тя само за дрехите ли отговаря?  Joy Joy Joy Joy
Не е ли оня коафьор-русият,дето подпираше Ча на end партито  newsm78 newsm78 newsm78

# 189
Да ви кажа,много хубав беше епизода-на един дъх го взех  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички ми харесаха с изключение на новите навлеци-отврат са  Naughty Naughty Naughty каста тука е супер - по-грозни и отвратителни не могат да бъдат  Sick Sick Sick
Нооо  Naughty Naughty Naughty и тук има изключение-тая журналистката я одобрих...засега  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И на мен всички много ми харесаха. Сториха ми се разхубавени, даже и АШК  Laughing Laughing Laughing Laughing Узай не ме дразни. Когато косата му не е зализана, даже и ушите му не се виждат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама тая миска със затворени очи ли са я избирали бееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И мен не ме дразни Узай, чак ми е сладък  Crazy Joy Joy Joy Joy
Но миската е като рисунка с молив, през която е минала гумичката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много точно казано  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

еее, Узай в КСШ изглеждаше по-добре  Peace а монголката точно така изглежда наистина  Joy Joy Joy Joy Joy

# 190

Sick Sick Sick Sick Sick баси гнусния, смешен Крачол  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ама и тази прическа кой реши да му я прави?  Joy Joy Joy Кивовица тя само за дрехите ли отговаря?  Joy Joy Joy Joy
Не е ли оня коафьор-русият,дето подпираше Ча на end партито  newsm78 newsm78 newsm78

да, той се оказа.  Peace Той щото е дружка на Чачи и затова така е накиприл Крачола  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 191
Това пък не го видях  Shocked Shocked Shocked  ooooh! ooooh! ooooh!

# 192
Милички много ми се седи,но ставам,утре като се прибера ще гледам пак и ще коментирам
Ани ,мерси за всичко   bouquet
хубава нощ  Heart Eyes

# 193
Това пък не го видях  Shocked Shocked Shocked  ooooh! ooooh! ooooh!

то не го е имало  Hug Hug Hug това е сигурно от промо снимките  Peace

# 194
Милички много ми се седи,но ставам,утре като се прибера ще гледам пак и ще коментирам
Ани ,мерси за всичко   bouquet
хубава нощ  Heart Eyes

лека, Дани  Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт