"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 103-та тема ;)

• 30 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Сега ще покажат само как Яман ги вижда и SONU Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 76
Поне да вкарат оня Бест моделса,че да изплакнем и ние очо,че с тоя Крачун не ми е интересно изобщо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
подподмиската и тя не ме кефи  Sick Sick Sick,а пък този мераклията на Ейлюл-егати ушатия тюлен  #Crazy #Crazy #Crazy

# 77
  • близо до брега на морето
Айде-сон на болума Mr. Green.Сега ще чакаме понеделник и Хаканчо да ни пусне кукичка, после втора hahaha.Т.е ще чакаме-тъжна серия, наревах се Rolling Eyes.Играят прекрасно-липсваха ми.Крачо не му оди миша опашка-ма той важен Laughingбизнесмен Joy

# 78
Поне да вкарат оня Бест моделса,че да изплакнем и ние очо,че с тоя Крачун не ми е интересно изобщо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
подподмиската и тя не ме кефи  Sick Sick Sick,а пък този мераклията на Ейлюл-егати ушатия тюлен  #Crazy #Crazy #Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 79
след целувката,Крачо може да получи шамар  Mr. Green,брей опасен е ,от всичко и по всяко време се възползва  Peace
Суде играе пред дядката,прави му мили очи и че много страда  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Седеф е съвсем различна,дори погледа и  Peace,не е онази лигла,хитруша и като че малко интригантка Peace ,сега е с добрите  Blush
Селим-прекрасен Баръш  Peace Heart Eyes

# 80
Крачо-Артшогун  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 81
# 82
 Hug Hug Hug
Ани, мила, да не пропусна да ти благодаря и... любопитно ми е какво си казаха в колата Селим и Ендер когато си спомняше

# 83
# 84
Вениии, къде сииии?  Sad Sad Sad

Кво остана? Сутришната засечка  Crazy Crazy Crazy и партито   Party Party Party Party
Тук съм  Hug Hug Hug Hug Hug Гледам без да мигам, че да не изпусна нещо  Whistling Whistling Whistling и после наваксвам с четенето  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ани   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за новата тема и за преводите   love001  love001  love001  love001

# 85
А пък Яман не мога да го приема такъв сваляч-като я задърпал тая,егати   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms убавото Ленче направо й падна от небето такъв пич  ooooh! ooooh! ooooh! нека си вярва,горката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 86
 Party Party Party Party

Цитат
ece yörenç ‏@eceyorenc 24s

#kavuştuğumuzda #medcezir http://instagram.com/p/s2-_07izaa/

# 87
Вече ми писна от този найлон, не можа ли нещо друго да измисли. Колко пъти все ще се целуват уж... насила......................ааааааа smile3515 smile3511 smile3511 smile3515 smile3511

Hug Hug Hug
Ани, мила, да не пропусна да ти благодаря и... любопитно ми е какво си казаха в колата Селим и Ендер когато си спомняше

Ще го видиш в превода на 38-ма  Hug Hug Hug Ендер му каза, че не е била влюбена в Синан  Peace

ама това с Крачола не е това което си мислех и не ме яд чак толкова на Едже. Не възроди "любовта" на Мира и Крачола.  Peace

# 88
Поне да вкарат оня Бест моделса,че да изплакнем и ние очо,че с тоя Крачун не ми е интересно изобщо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
подподмиската и тя не ме кефи     Sick Sick Sick,а пък този мераклията на Ейлюл-егати ушатия тюлен  #Crazy #Crazy #Crazy

Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Направо отврат - плазмодий № 2 Whistling

# 89
АШК много страда за Ендер,егати,кви ядове и създаде ,а сега...усети болката от загубата на дете  Sad,преди всичко е баща,родител

Общи условия

Активация на акаунт