"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 103-та тема ;)

• 30 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Да ви кажа,много хубав беше епизода-на един дъх го взех  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички ми харесаха с изключение на новите навлеци-отврат са  Naughty Naughty Naughty каста тука е супер - по-грозни и отвратителни не могат да бъдат  Sick Sick Sick
Нооо  Naughty Naughty Naughty и тук има изключение-тая журналистката я одобрих...засега  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И на мен ми хареса Дениз.  Peace Наистина искренно съчувства на Селим.  Peace И много и е мъчно за Ендер, но чу Суде и Синан  Joy Joy Joy Joy не знам дали Ендер ще и харесва след това, което разбра.  hahaha hahaha
А щях да пиша за Дениз и забравих. Тази актриса съм я гледала в 2 сериала все в неприятни роли и може би заради това никак не ми беше симпатична, дори и визуално. Тук обаче ми хареса и я намирам за хубава  Peace Peace Laughing Laughing Laughing Със Селим ще бъдат хубава двойка.

аз само в КСШ я гледах и беше гадна пак, но тук и визуално ми хареса и ролята и ще е хубава .. засега.  Joy Joy Joy

# 152
Ани разбрах те от само начало,аз че съм здухана тия дни да ама баш  Mr. Green Mr. Green,просто мисля че не им е там мястото,малко или много в тази къща е градил любов и семейство с друга жена,би трябвало да има прекрасни спомени там,дали Седеф трябва да е там  Rolling Eyes,нима няма къщи под наем или хотели където да идат,незнам,някак си ми седят не на място...

# 153
Рекапитулацията накрая-връзките се объркаха тотално. tooth
И Яман и Мира са квит с целувките дотук,всеки получи по една неправилна днес. Joy Joy Joy Joy Joy Да видим как ще я докарат до правилната ? Whistling Wink Grinning

# 154
Много хубаво започна епизода с пустата къща,само неразбрах Седеф и Фарук какво търсят в тази къща  Thinking,що не са си в тях  newsm78

Дани,   Hug Hug те бяха не у Серез, а у Бейлидже.  Peace
Даже Фарук спеше в леглото на Мира.  Peace Нали Седеф си продаде къщата на Надир и имаше намерение да се премести при Ендер и предложи на Фарук да се върне в старата си къща, тъй като Суде отиде при АШК. Голямо разместване  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 155
Ани разбрах те от само начало,аз че съм здухана тия дни да ама баш,просто мисля че не им е там мястото,малко или много в тази къща е градил любов и семейство с друга жена,би трябвало да има прекрасни спомени там,дали Седеф трябва да е там  Rolling Eyes,нима няма къщи под наем или хотели където да идат,незнам,някак си ми седят не на място...

Hug Hug Hug Hug Hug то брака на Суде и Фарук едва ли е бил такъв, че да му пречи нещо да се върне в къщата.  Naughty

# 156
Яманчи се превърна в женкар.  ooooh! ooooh! ooooh! Знаех си, че Едже ще тръгне в гадна посока.  Naughty Naughty
Може би си е бил такъв в Тозлудере, а в Алтънкой понеже е пришълец имаше коплекси и затова не беше такъв, пък и се влюби.  Heart Eyes
на яхтата изведнъж се почувства стария Яман и скачаше от момиче на момиче. На всяко пристанище по една.  Joy Joy Joy
Но монголката наистина го заинтригува, щото се правеше на интересна.  ooooh! ooooh! И продължи в унито да прави напук. Ако не беше видял снимките с Крачола и Мира как слиза с него може би нямаше да го направи. КОй знае?  ooooh! ooooh! ooooh!

Никакъв женкар не е!!  Naughty Naughty Naughty макар да искам да го гледам и такъв  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Ама, защо не го разбирате, яяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 157
Яманчи се превърна в женкар.  ooooh! ooooh! ooooh! Знаех си, че Едже ще тръгне в гадна посока.  Naughty Naughty
Може би си е бил такъв в Тозлудере, а в Алтънкой понеже е пришълец имаше коплекси и затова не беше такъв, пък и се влюби.  Heart Eyes
на яхтата изведнъж се почувства стария Яман и скачаше от момиче на момиче. На всяко пристанище по една.  Joy Joy Joy
Но монголката наистина го заинтригува, щото се правеше на интересна.  ooooh! ooooh! И продължи в унито да прави напук. Ако не беше видял снимките с Крачола и Мира как слиза с него може би нямаше да го направи. КОй знае?  ooooh! ooooh! ooooh!
Обаче,Елиф яко ще налапа въдицата,то коя може да му устои на Яман  Wink Wink Wink

# 158
39-та серия

линка е валиден 120 часа  Peace

Ще погледна разговора на Мира и Яман, ако се закучи ще го зарежа и утре ще продължа  Hug Hug Hug

# 159
# 160
# 161

Никакъв женкар не е!!  Naughty Naughty Naughty макар да искам да го гледам и такъв  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Ама, защо не го разбирате, яяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ами какъв е бе мило?  Joy Joy Joy Колко мацки смени?  Joy Joy Joy Чак го подиграваха Селим и Мерт  Joy Joy Joy Ккаво има за разбиране?  Crossing Arms

# 162

Гледа,гледай,хубаво виж как си направи живота гаден  Naughty Naughty Naughty

Каквото си надробиш, това ще сърбаш.  Naughty
Който сее ветрове, жъне бури.  Naughty
Да би мирно седяло, не би чудо видяло.  Naughty
Каквото повикало, такова се обадило  Whistling Whistling Whistling

# 163
Рекапитулацията накрая-връзките се объркаха тотално. tooth
И Яман и Мира са квит с целувките дотук,всеки получи по една неправилна днес. Joy Joy Joy Joy Joy Да видим как ще я докарат до правилната ? Whistling Wink Grinning

тази целувка на Яман,на кея ми е толкова и тя не на място,какво искаше да кажат или покажат нерабрах  newsm78,представиха го като напълно безчувствен женкар,който може да се мляска навсякъде и по всяко време,ама грам,грам нищо с това което ни представиха в 1 сезон  Hug ooooh!

# 164
Обаче,Елиф яко ще налапа въдицата,то коя може да му устои на Яман  Wink Wink Wink

Тя ще налапа въдицата, но и той е заинтригуван от нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт