това е все едно да кажете...някой да иска да ми прекопае лозето:)) това са неща дълги и трудоемки с нужда от време и ресурс. То защо по тази логика не кажете ...някой да иде да ми вземе заплатата:) .Има си фирми ,отивате и си плащате и готово,макар че Натална карта дава основна тенденция,тя е от значение като препоръка и е хубаво да се направи още като сте на около 15-18 години ,но важното е каква е динамичната прогноза за близките седмици и това се вижда в транзитни аспекти, но трябва да имате много точен час на раждане,ако касае здравословен проблем и грешка от 30 секунди е голяма.
това е все едно да кажете...някой да иска да ми прекопае лозето:)) това са неща дълги и трудоемки с нужда от време и ресурс. То защо по тази логика не кажете ...някой да иде да ми вземе заплатата:) .Има си фирми ,отивате и си плащате и готово,макар че Натална карта дава основна тенденция,тя е от значение като препоръка и е хубаво да се направи още като сте на около 15-18 години ,но важното е каква е динамичната прогноза за близките седмици и това се вижда в транзитни аспекти, но трябва да имате много точен час на раждане,ако касае здравословен проблем и грешка от 30 секунди е голяма.Препоръчани теми