А спомняте ли си, госпожо...

• 41 467
  • 393
  •   1
Отговори
# 195
  • Лутаща се
Помня титанични сблъсъци- Андариел и Додо, ивонска и Шанел, като се сетя, щя допълвам.

Дайте линк към някоя от тези култови теми, да се запозная с форумското минало.

Аз съм сравнително нова, регистрирала съм се на 01.12.2010 г. Тогава бях решила, че е време да отслабна и "ровенето" ми из нета ме доведе до дюканската тема. Е, отслабнах, че и си задържах килограмите  Mr. Green
Там станах известна с едно култово питане, което поразтърси списващите и заради което доста ме оплюха, че и прякор ми бяха измислили  hahaha

Странното е, че и до днес не знам значението на някои съкращения, като СО, например.......
Но поне знам какво означава ССФ  Laughing

# 196
Странното е, че и до днес не знам значението на някои съкращения, като СО, например.......
Това е ДиС.

# 197
  • Лутаща се
Това е ДиС.

Което поражда следващият ми въпрос: Какво е ДиС?
Деца и семейство, може би?  newsm78

# 198
Дом и Семейство беше. А повечето теми отдавна са в архивите...

# 199
  • Galaxy 13197853088
СО - Семейни отношения

# 200
  • Лутаща се
СО - Семейни отношения

Благодаря!
Аз предполагах Семейна Общност, грешала съм  Rolling Eyes

# 201
мда, аз тук научих съкращенията Laughingдъъъълго време се блещех,кое какво е.

ССФ, ДиС, СО, ММ, БНД

# 202
  • София
Анди и Додо пък за какво са се сблъсквали титанично? Ето нещо, което съм изтървала  Laughing

# 203
  • София
то май и аз съм изтървала този сблъсък. Не помня.  newsm78 Стана ми любопитно. Да видим дали ще ме е срам от мене си.

# 204
  • с/у ОколоМръсТното
10г и половина...
Но реално са над 11г.
Просто тогава някак не ми допадаше bg-mamma. Регистрирах се, защото някои мои дружки дойдоха тук.

Но култовата тема на bobolenta за неизмитата пишка ми се е забила като 1вото значимо събитие тук.

Мама Кенга, Лио и Лиска са култ.

argun липсва  Tired

# 205
  • София
Ако ти е много, ама много мъчно за Кенга, можеш да й се поклониш (нали е култ Wink) в другия форум. Много ще ти се зарадва, а и ти на нея, предполагам.  Simple Smile

# 206
  • София
Първо ще пиша и после ще чета както си спомнят другите  Simple Smile
В началото само четах, след доста време се регистрирах и прописах. Помня Лиорена и нейните епични битки срещу ранното приучаване на гърне, както и дракането ѝ с кърмачките.Помня и че в началото имаше 2-3 подфорума, после започнаха да се роят, докато се стигна сега до "всяка тема - в собствен подфорум"  Crazy

# 207
  • ENGLAND
Преди 11 години форума ме спаси от самотата в чужбина. Само десетина дни след като пристигнах видях реклама на форума в аbv. Пишех като гост месеци наред,след това се и регистрирах, бяхме към 200 човека тогава. Помня създаването на чужбинския форум, бяхме десетина момичета там и едно момче, драмите там, тази на изидара също. Бяхме като едно голямо семейство разпиляно из целия свят, повечето омъжени в чужбина. Сега повечето от тях вече не пишат, но пък като се създаде фейсбука се намерихме там, една нова чужбинска бгмама. В чужбинския вече е няма тази атмосфера, всеки втори пост е как да емигрирам, как да получа помощи, как да си намеря работа.
Лиорена тогава беше  култова фигура, първата. След нея се появиха лиска, мама кенга и другите.
За мен темата с картичките в чужбинския е най-дълго задържалата се тема,все още я има, вече 9 години.
От последните години съм запомнила темата за скаричката на балкона, направо изби рибата.   

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 11:37 от Doret

# 208
Ох, започнах да пиша тук заради Мюриель, Дона, Бу и Лиска. Пълнеха ми душата!!! Поглъщах всяка тяхна буква.

# 209
  • Пловдив
Преди 11 години форума ме спаси от самотата в чужбина. Само десетина дни след като пристигнах видях реклама на форума в аbv.
А аз помня линка отдолу в гювеч-а. Имаше групирани линкове и единия беше към бг-мамма.

Общи условия

Активация на акаунт