Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 285

• 39 185
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Снахата разказа на Йомер за чиче, че никога не са имали общ бизнес с Ахмед, защото единия е строителен предприемач, а другия държи болници и нямат общо, освен приятелството им. Чиче не е родом от Истанбул, винаги помагал на всички, а Елифче е любимката му. Йомер й благодари, а тя после му каза:
С Елиф сте се разделили!
Йомер: Тя ли ти каза?
Бахар: Ти си поискал да се разделите.
И после вече няма да цитирам, че не помня точно думите. Та Бахарче каза, че нали били от един кръг, една социална класа и разговорите й с него й се отразяват добре, та му намекна да се вземат и добре, че са се разделили с Елиф. Йомер естествено я отблъсна и тук вече не помня какво точно й каза. После Бахар на по-късен етап каза на Елиф, че Йомер е идвал във фирмата, че са говорили. Но пак не помня какво точно й каза. Довечера ще преслушам  Simple Smile
Комет благодаря ти за споделеното, едно към едно с моите чувства и мисли  Hug Hug Hug

# 631
Скрит текст:

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=1&theater

Превод от английски - barisea:

„Мръсни пари и любов” – новият турски сериал, който пристига в Италия
На филмовия фестивал в Рим италианската публика има възможността да гледа първи епизод на турския сериал КРА, който в бъдеще дори би могъл да излезе по нашите екрани. Средната дължина на епизодите е два часа. Главните герои са Елиф (ТБ), дъщеря на бизнесмен, обичана от всички, дизайнер на модни продукти в Италия, и Йомер (ЕА), полицай с големи детективски способности, обявен за национален герой, тъй като благодарение на него е разбита голяма престъпна организация.

Първоначално те не се познават, но ги събира смъртта на нейния баща и неговата годеница, попаднали мистериозно в една кола. Те започват да си сътрудничат, за да разкрият кой е убил любимите им хора и най-вече защо.

Макар дължината на епизодите да плаши на пръв поглед, добре конструираната история и играта на актьорите кара зрителя да забрави за времето и му носи удовлетворението и насладата от един оригинален и добре поднесен развлекателен продукт.

От техническа гледна точка има недоизпипани неща, които вероятно биха подразнили зрителя. Прекомерната употреба на каданс, който в някои случаи създава по-скоро комичен, отколкото драматичен ефект; прекалено дългите близки планове, макар актьорите да ги запълват без проблем, но напрежението да поддържат едно и също изражение по-скоро обърква зрителя и му пречи да схване напълно сцената и нейния смисъл.[/i]
----------------------
Да допълня. Режисьорът каза в интервю, че точно на това наблягал - на близките планове и зрителят да очаквал, че всеки момент ще се целунат. Ха върви ги разбери - вкусове и виждания.[/b]
Скрит текст:

И една нова снимка с Тувана.
Това само потвърждава различния стил на снимане. Ние тук си разсъждаваме като европейци - това, което шашка италианците, шашка и нас. Но за турците си е супер. Досега те правеха сериали за вътрешна консумация и за арабите. Но сега, щом се появяват на филм-феста в Рим, означава, че дават заявка за европейския пазар. А щом искат там, ще трябва да се съобразяват - и с дължината на епизодите, и с близките планове, и с всички останали боливудски заемки.

Но все пак, се радвам, че КРА се появява там. Не знам дали някоя италианска телевизия ще го закупи. Искрено се надявам. Не за друго, а заради Енгин. Откога повтарям, че Турция му е тясна на нашето момче! Ако иска да си разгърне потенциала, трябва да се престраши и да прескокне малко по-на запад. Дано го забележи който трябва!!!!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 11:55 от barisea

# 632
Снахата разказа на Йомер
Скрит текст:
за чиче, че никога не са имали общ бизнес с Ахмед, защото единия е строителен предприемач, а другия държи болници и нямат общо, освен приятелството им. Чиче не е родом от Истанбул, винаги помагал на всички, а Елифче е любимката му. Йомер й благодари, а тя после му каза:
С Елиф сте се разделили!
И после вече няма да цитирам, че не помня точно думите. Та Бахарче каза, че нали били от един кръг, една социална класа и разговорите й с него й се отразяват добре, та му намекна да се вземат и добре, че са се разделили с Елиф. Йомер естествено я отблъсна и тук вече не помня какво точно й каза. После Бахар на по-късен етап каза на Елиф, че Йомер е идвал във фирмата, че са говорили. Но пак не помня какво точно й каза. Довечера ще преслушам  Simple Smile
Комет благодаря ти за споделеното, едно към едно с моите чувства и мисли  Hug Hug Hug

newsm51

Благодарско, Бебо, много!!!

Ама сега още повече ме заинтригува...
Ако имаш време, като видиш, кажи ни, дали Бахар послъга Елифче, или й предаде вярно.

newsm51
Барисеа, благодаря за статията!
Бахар каза на Елифче, че всъщност, комисарят бил много сладък и тя добре се разбирала с него. Май иска да я накара да ревнува. Не съм сигурна. Според мен тя замисля отмъщение заради Левент - да се вмъкне между двамцата.

# 633
Снахата разказа на Йомер
Скрит текст:
за чиче, че никога не са имали общ бизнес с Ахмед, защото единия е строителен предприемач, а другия държи болници и нямат общо, освен приятелството им. Чиче не е родом от Истанбул, винаги помагал на всички, а Елифче е любимката му. Йомер й благодари, а тя после му каза:
С Елиф сте се разделили!
И после вече няма да цитирам, че не помня точно думите. Та Бахарче каза, че нали били от един кръг, една социална класа и разговорите й с него й се отразяват добре, та му намекна да се вземат и добре, че са се разделили с Елиф. Йомер естествено я отблъсна и тук вече не помня какво точно й каза. После Бахар на по-късен етап каза на Елиф, че Йомер е идвал във фирмата, че са говорили. Но пак не помня какво точно й каза. Довечера ще преслушам  Simple Smile
Комет благодаря ти за споделеното, едно към едно с моите чувства и мисли  Hug Hug Hug

newsm51

Благодарско, Бебо, много!!!

Ама сега още повече ме заинтригува...
Ако имаш време, като видиш, кажи ни, дали Бахар послъга Елифче, или й предаде вярно.

newsm51
Барисеа, благодаря за статията!

# 634
Абе защо никой не коментира целувката между Арда и Пелин? Я дайте някой стоп-кадър.

# 635
# 636
Абе защо никой не коментира целувката между Арда и Пелин? Я дайте някой стоп-кадър.

Smile това имам...

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 12:23 от AureliaFelix

# 637
Барисеа мисля,че я коментирахме, ама може и да се лъжа.Според мен Пельо е стиснала устните по ужасен начин, което говори че не е във възторг от тази целувка, но може и да е лошо актьорско изпълнение,знам ли.

# 638
Барисеа мисля,че я коментирахме, ама може и да се лъжа.Според мен Пельо е стиснала устните по ужасен начин, което говори че не е във възторг от тази целувка, но може и да е лошо актьорско изпълнение,знам ли.
   Значи съм изтървала коментарите. Тюх, язък! Аз пък си мисля, че Пело също го харесва, ама е на по-ранен етап от него. Той горкичкият просто не издържа. Не беше замислил да го прави сега, ама... човещинка. А тя не го отблъсна. Само й падна четката Joy Joy Joy Joy Joy Нещо сладурско има в тези двамката. Hug
   Обаче все пак, не ми харесват погледите, дето си ги разменят Арда и Хю. Ако накрая се окаже, че и Арда е замесен в някоя мръсотия... язък за любовната нишка тук.

# 639
И защо да е  ужасен начина... не съм видяла коментарите... Вярно, че се нацупи, но защото не очакваше, според мен... обаче, като нямам превода, каквото и да мисля... сигурно не е вярно.

Обаче все пак, не ми харесват погледите, дето си ги разменят Арда и Хю. Ако накрая се окаже, че и Арда е замесен в някоя мръсотия... язък за любовната нишка тук.

ooooh! Олеее... сакън! Дано Арда и Пелин не са замесени в нищо, поне те.

# 640

Да си оплакнем очите...
Привет.

# 641

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 13:18 от AureliaFelix

# 642
   Значи съм изтървала коментарите. Тюх, язък! Аз пък си мисля, че Пело също го харесва, ама е на по-ранен етап от него. Той горкичкият просто не издържа. Не беше замислил да го прави сега, ама... човещинка. А тя не го отблъсна. Само й падна четката Joy Joy Joy Joy Joy Нещо сладурско има в тези двамката. Hug
Аз пък си мисля,че е влюбена в комисарио, но тъй като отлично знае за неговите чувства   го играе трайчо костов

# 643
  • Пловдив

Мръсни пари и любов, еп.16-ПРИ АРДА

"Мръсни пари и любов", епизод 16 - ПРИ АРДА. Превод от английски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://vbox7.com/play:5e92cdc71d

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 14:35 от mariana51

# 644
  • Пловдив

Мръсни пари и любов, еп.16-БОЯДИСВАНЕ

"Мръсни пари и любов", епизод 16 - БОЯДИСВАНЕ. Превод от английски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://vbox7.com/play:010dec2f24

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 14:15 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт