Нови придобивки в гардероба - 39

• 83 856
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
   malinkiii, Лу, мерси!  bouquet

# 151
  • Варна
Рибозом, Страхотна рокля!

Като вариант се сещам да се удължи в долната част с кожа, стига двете материи да си паснат и да стои добре. И за да има завършен вид, около врата също да се сложи кожа. Май "бие" се казва, не съм сигурна, дано не пиша някоя глупост Simple Smile

Не намерих съвсем подходяща снимка, но от долу да завършва като тази рокля.

Ако с кожа няма да се получи, тогава с черен плат. Освен от долу и около врата, също.

Идеята ти за съчетанието с ботите, като на втората снимка, е страхотна!

# 152
Ей, Oysho си е Oysho - вниаги имат страхотни пижамки  Laughing

malinkiii, честито  Laughing

И аз много харесвам Oysho  Peace Някой път не са им много качествени нещата, но пък много ми харесват като визия.

Рибозом - подкрепям missNoir  за кожата или черен плат някакъв , който да подхожда Peace

# 153
Според мъжа ми да поръчам номер по-голяма...де да знам.Може да я пусна за размяна уфффф...честно казано ме е страх от шивачки,окепазиха ми едно скъпо палто и от тогава не съм пробвала изобщо с шивач.Идейно е с кожата,ще  я мисля.Не питайте как си намирам палта с този ръст,ръкавките все идват леко къси и визията става-"Дарение от БЧК"

# 154
  • Belgium
На H&M само колекциите съвместно с дизайнери признавам.

Ето това бих го взела с удоволствие:

А COS са си луксозната линия на H&M, та си заслужават цените. Жалко че тук ги няма.

# 155
Показаното съвместно със Стела Макартни ли е? На пръв поглед на нея прилича.

# 156
  • Belgium
Alexander Wang  Peace

А всъщност защо наистина не замениш твоята рокля за по-голям размер? Едва ли ще ти откажат и няма да се главоболиш с шивачки.

# 157
Аха и аз това реших да направя.А и ако се налага тогава корекция ще е в бюста,което е по-добрия вариант с малка вероятност да стане гаф  Hug ще се скрие под ръкавите  Mr. Green

# 158
  • срещу двата комина :)))
два гердана от мен

Скрит текст:

# 159
  • Варна
От мен полото и полата  Heart Eyes
Скрит текст:

# 160
Точно и се чудих тази пола, хубаво ли стои?

# 161
  • Варна
Чудно!

# 162
  • София

newsm10 Тази рокля и на мен ми допада много.
Ноември ли излиза колекцията  ? newsm78

# 163
  • София
Похвалвам се с това: http://www.cosstores.com/gb/Shop/Women/Dresses/Cape_effect_dress … 7411500.1#c-24479
Страхотно качество и изпълнение на кройката,седи невероятно,но на моя ръст ми идва леко неприлично къса.Мисля я още дали да я пусна за размяна някъде.Ама много се чудя,суперска е материята за есен-зима...идеи за леко удължаване?
Как порчваш от този сайт?

# 164
  • Belgium

newsm10 Тази рокля и на мен ми допада много.
Ноември ли излиза колекцията  ? newsm78

Да, ноември.

Най-вероятно пак ще е бой в магазина, така че сигурно ще я поръчам от e-bay.

Общи условия

Активация на акаунт