Нови придобивки в гардероба - 39

• 83 831
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Момичета, имам въпрос относно как да повярвам, че дадена дреха е оригинална, за каквато я рекламира продавача.

Ако има хартиен етикет, на който има бар код, цена и е изписан сайта на марката, мога ли да вярвам, че дрехата е оригинал?

# 586
Зависи до колкот е ''маркова'' стоката, но предполагам че има някакви начини. Обикновено имат етикет с сериен номер. Сега се сещам, че имам една чанта,  на която имах холограмен етикет и номер, който като се провереше в един сайт и ми показваше дори в кой магазин е купена.

# 587
  • Sofia
Дали е опоскано всичко от колекцията на Александър Уанг, че не ми се слиза в центъра много-много в работните дни  newsm78

Пък бих си взела една рокличка  Whistling
Обааааааааче, прочетох каква борба е било,честито на печелившите дами  Peace

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 21:11 от GeNa

# 588
момичета,
знаете ли къде се продават подобни яки? интересуват ме само яки и в подобен цвят, а не наситено кафяво.
ако ме насочите към конкретни магазини в София или Благоевград и околности ще съм много благодарна.

# 589
  • Пловдив
момичета,
знаете ли къде се продават подобни яки? интересуват ме само яки и в подобен цвят, а не наситено кафяво.
ако ме насочите към конкретни магазини в София или Благоевград и околности ще съм много благодарна.

В Пловдив имаме няколко магазини втора употреба, където се предлагат естествени кожи/косми /яки, шапки, палта/. Провери за такъв тип магазини покрай теб.

# 590
  • Belgium
Дали е опоскано всичко от колекцията на Александър Уанг, че не ми се слиза в центъра много-много в работните дни  newsm78

Пък бих си взела една рокличка  Whistling
Обааааааааче, прочетох каква борба е било,честито на печелившите дами  Peace

GeNa, коя рокличка те интересува?

Вчера имаше още останали неща, но някои само в 1 размер. Най-много якета имаше, както и спортни блузи.

# 591
  • Sofia
момичета,

А като размер пак ли търсиш нещо подобно на това от снимката, т.е. с по-малки размери? За съжаление, мисля, че точно такъв артикул най-трудно ще намериш, не съм срещала да се продават отделно яки с косъм от лисица по софийските магазини... Мога да те насоча към едно кожарско студио в София, чиито услуги ползвам от няколко години и съм изключително доволна. Имам няколко шапки, яки и маншети от там; качеството е уникално, не като на традиционно внасяните от Китай кожи, само че не ти ги препоръчах веднага, защото техните неща са..., как да кажа, малко по-пищни като стил и не са никак бюджетни. Но мисля, че е възможно при тях да намериш и това, което търсиш. Пиши ми на лични, ако искаш да ти дам координати. Peace

# 592
  • Sofia
GeNa, коя рокличка те интересува?
Лу,
http://www.hm.com/bg/wangxhm#women/article-44
http://www.hm.com/bg/wangxhm#women/article-15
 ей тия двенките-S размер или XS и постелка за йога  Crazy, ама те явно са свършили,а и 129 лв. ooooh! свидят ми се  Mr. Green
Абе,ще се разходя утре натам,пък ако има-има  Crossing Arms

# 593
А те постелките за йога свършиха в 10.20 в деня на пускането на колекцията. Crazy
Рокли също не вярвам да намериш, особено в този размер.
Прочети назад писали сме доста за колекцията на 06.11. тук.

# 594
Десисслава, виж във VISSONI.

# 595
  • Belgium
GeNa, няма ги тези рокли, нито постелката  Laughing

Останали са главно мъжки неща, якета, няколко клина и спортни горнища, чехли, един-два големи размера равни боти и от аксесоарите няколко неща.

Има я и юбиейната книга на H&M за всичките им колаборации с дизайнери през годините. На мен ми бяха много интересни съвместните им модели д Victor&Rolf.

# 596
Здравейте на всички, включвам се и аз в темата. В събота влязох в магазин на H&M в Берлин случайно, мразя да се блъскам за разни колекции и имаше почти всичко от колекцията с Wang. В крайна сметка се спрях на това:

Между другото средностатистическата германка не смятам, че познава Wang и е много вероятно половината неща включително обувките (които в момента са налични във всички номера) да стигнат до разпродажбите. Така си купих яке от предната колекция с Isabel Marant на половин цена. Мога да пиша тук ако така стане и евентуално ако някой много желае нещо да го взема и да го пратя.

# 597
  • Belgium
Дам, в различните държави капсулните колекции на H&M се продават с различни темпове.

Аз съм сигурна, че и тук повечето не знаеха кой е Алекзандър Уанг, но това не им попречи да изкупят нещата от колекцията.

Между другото някои от нещата от колекцията с Изабел Марант не бяха никак качествени. Една приятелка си купи колана с ресните и мънистата започнаха да падат буквално на втория ден. Тази колекция не беше разпордадена и тук и си беше търговски провал за H&M.

# 598
Аз от цялата колекция с Marant не бях особено впечатлена, единствено една рокля имаше, с която приятелка изкара бременността си и наистина много готино и стоеше и издържа яко носене и това яке досега да чукна на дърво добре понася начина, по който го третирам. Аз към H&M съм предубедена по принцип, дори и дизайнер като им прави моделите материите понякога са боклук и все ходя да ги пипам и преглеждам преди да взема нещо, но има сполучливи неща. Но в Берлин като цяло съм забелязала, че страшно много неща, които другаде ги изкупуват, тук си се застояват по магазините, особено примерно обувки с токчета.

# 599
Детето има дънковото яке с каракул и шапка от детската колекция на Марант и ги носи непрекъснато. Моите неща също не са мръднали.
В чужбина обаче интереса наистина е доста по-малък към тези колекции. Едно време си накупих от Братислава страшно много неща от колекцията на Марни вк. бялото кожено яке на половин цена, два месец след лансирането и. Мъжа ми също си понакупи доста тогава.
В Бърселона пък имаше абсолютно всички рокли дълги и коктелни от някаква капсулна колекция също на 50%. И оттам намазах доста.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 12:07 от densi

Общи условия

Активация на акаунт