Нови придобивки в гардероба - 39

• 83 861
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • Belgium
Благодаря момичета, направо съм влюбена, а и ботите си вървят идеално с роклята  Heart Eyes

Да ви кажа удобни са, аз се притеснявах, че няма да мога да ходя с тях, но не е така. Ще видя как ще са и на по-дълга разходка  Laughing

cityofangels, да ти кажа дори и не ги погледнах много подробно якетата, но изглеждаха добре. Много са хубави материите на колекцията.

Между другото този път нямаше опашки и са заредени по доста бройки от нещата. Няма да има драма като друг път. Само ботите доста се разграбват, аз взех последния 36-ти номер. Пред пробните на първия етаж имаше опашка, но аз се качих на втория в мъжката секция и си пробвах без проблеми. В магазина се засякохме с още две съфорумки и те напазаруваха сериозно  Laughing

# 556
  • Бургас / София
Точно материите ми се видяха супер, дано и тук или във Варна ни удостоят с колекцията.

# 557
Лу, не сме ли отбор аааа? Heart Eyes Wink Joy Hug  bouquet
Аз после ще покажа моите неща от колекцията, че смятам да докупувам. Twisted Evil
Якетата са мнооого хубави, но са и доста скъпи.
Колекцията ще бъде заредена само на Витошка.

# 558
  • Belgium
Лу, не сме ли отбор аааа? Heart Eyes Wink Joy Hug  bouquet
Аз после ще покажа моите неща от колекцията, че смятам да докупувам. Twisted Evil
Якетата са мнооого хубави.
Колекцията ще бъде заредена само на Витошка.

Най-добрите сме  Heart Eyes Hug Party

Леле, ти и още ли ще взимаш? Респект!

Аз само за бутилката още умувам, но ще видя.

# 559
Пола, яке, искам на спокойствие вече след работа да пробвам повече неща. За мъжа ми също мисля.
Видя ли обаче изненадващо за мен лично, как се грабеха подложките за йога по 120 лв. май бяха? Whistling Whistling Whistling

# 560
  • Belgium
Не, аз толкоз се замаях като награбих ботите, че всичко друго изгуби значение  Joy

Обаче ми направи впечатление, че не беше такава масова истерия като друг път, а H&M вложиха една торба пари в рекламата на тази колекция  Mr. Green

Сложиха ми нещата в такъв огромен плик, че се виждаше от 100 км и хората се обръщаха след него.  hahaha Чак и брандирана минерална вода раздаваха.

# 561
Изпобутах доста хора на връщане от магазина, защото страшно бързах. Довечера пак трябва да го влача.
Нямаше супер много хора да. Аз обаче го очаквах, защото колекцията е много спортна.
Чантите ги нямаше обаче, нито раницата.

# 562
Видя ли обаче изненадващо за мен лично, как се грабеха подложките за йога по 120 лв. май бяха? Whistling Whistling Whistling

Че тя без пари направо ....  Whistling
Аз с моята за 15 лв. направо трябва да се гръмна  Mr. Green

Честити придобивки, Лу! Със здраве да си ги носиш  Hug

# 563
  • Belgium
Мерси, Миж  Hug

А кво да се гръмнеш, потта попива еднакво и в постелка за 15 лв, и в такава за 120  Mr. Green

Денси, така е обаче нали се сещаш какъв ужас беше при лансирането на колекцията на MMM, а там повечето артикули бяха още по-ненонсими.  Whistling

# 564
Оууу даже била 129 лв. Откачена работа.
Няма да стане йога от мен, сигурна съм вече.
Така е Лу, не знам тогава защо нямаше супер голям интерес. newsm78

# 565
  • София
Честито, дами  Grinning !
Върнах се след 1 час за още бутилки в обедната почивка. Да ви кажа доста голям интерес имаше и много от нещата бяха свършили. Кожените чанти бяха от хубава, дебела кожа. Дългите ръкавици са свършили още в първите минути на отварянето. Аз успях да докопам  Grinning един чифт очила от два налични в магазина, както ми казаха на касата.

# 566
Бравоооо Марта! Heart Eyes Hug  bouquet
Благодаря ти за всичко! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На Лу също. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 567
  • Belgium
Марта, честити придобивки и на теб, радвам се, че се запознахме  Grinning

Денси, ама моля ти се, аз ти благодаря  Hug

Аз ръкавиците ги мислех, но се отказах от тях. Много се чудех и на това горнище, но само във фитнеса щях да го нося, а съм се заринала със спортни горнища вече:

# 568
Аз исках чорапите, обаче греда. Ръкавици не видях.

# 569
  • Варна
Честито на печелившите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт