Любители на Котки Тема 88

• 47 867
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
За след кастрацията има едно хомеопатично лекарство, което им помага да им заздравее раната по-лесно. Но аз не съм го изпитвала лично, защото не сме кастрирани. Мога да споделя, ако на някого му е интересно. Отново казвам, само теоретично го знам, без да имам практически опит.

# 166
Цонна, нищо лично, но мисля, че трябва да се доверяваме само и единствено на съветите на ветеринаря. Не бива да си правим експерименти, защото рискуваме да влошим състоянието на животинката, особено с недоказани средства за лечение. Peace

# 167
Напълно съм съгласна с теб. Затова написах, че ако някой проявява интерес мога да споделя. Няма интерес - не споделям!

# 168
  • София
"Без кота - жизнь не та!"
 От руски форум. Wink Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 16:31 от MayyaI

# 169
Запис и от нас с Молината, макар на 1000ната страница Simple Smile

# 170
  • София
Ауу какво хубаво носленце има маца! И тъмни лапки!  вдигнах гласа с няколко октави от умиление   bouquet

# 171
  • София
Сладуранче! Heart Eyes
А Мейзи как е?

# 172
  • София
MayyaI добре е Мейзи, лежи до мен,мърка и отвреме на време си ближе коремчето (около и на раничката) омита си храната като прахосмукачка, тази сутрин намерих големия пакет с котешка храна наръфан, една опаковка от пауч - имъкната от боклука и наръфана Grinning а да кажеш че я държа гладна - НЕ  newsm78

# 173
  • София
MayyaI добре е Мейзи, лежи до мен,мърка и отвреме на време си ближе коремчето (около и на раничката) омита си храната като прахосмукачка, тази сутрин намерих големия пакет с котешка храна наръфан, една опаковка от пауч - имъкната от боклука и наръфана Grinning а да кажеш че я държа гладна - НЕ  newsm78
Да не направи беля с някой конец newsm78 като ближе раничката?
Моята пък налита на хляб. #Crazy Joy Каквото друго да остава, не пипа. Ако забравя хляб, обаче...е наяден. Глааад. hahaha

# 174
  • София
дебна я много за конците...засега няма проблем. Струва ми се че са я зашили що годе добре, с биоразградими конци е, та поне няма да ходим да ги махат.

Между другото да попитам, някой друг борил ли се е с ушна краста при котето си? Мейзи уж я взех от познати, а имаше и бълхи, и краста...та от 3-4 м нямаме живи паразити в ушите,но продължава да отделя едни черни, мазни боклуци...чистя с клечки за уши почти всеки ден, но не преминава.  newsm78 
Предпоследния път доки каза,че ще спре отделянето на остатъчни боклуци...ама малко множко ми се струва. Сега след кастрацията пък ми казаха,че няколко пъти ще трябва да ходя всяка седмица , за да й ги промиват.. хич не разбирам какво трябва да се направи  newsm78

# 175
Ние май се сдобихме с трето коте.  Simple Smile Решихме да си оставим едното бебе за нас.

# 176
  • Варна
Blanka,  Hug Laughing Вече си "многодетна". Има си доста плюсове.
Една седмица след третирането с препарати, намерих жива бълха в Мила. Утрепах я, беше се замотала в козинката от четката, докато я сресвах.
Реалист съм, ама да си пожелая да е последната. Преди 2 години цяла зима се борихме с бълхите, но се отървахме. Поне имам опит вече. Laughing Обаче мен наличието на паразити ме избива на постоянно чистене и пране-ужас!
Женя:
Скрит текст:

Мила:
Скрит текст:

Пандата Маги и нейните кълки-по-натам. Laughing

Бързо възстановяване на Мейзи! Hug

# 177
  • София
Запис и от нас с малка Леа  newsm03

Следя ви отдавна, но все нямах време да се включа в дискусиите. Благодаря на всички за ценните съвети, които давате! За първи път гледам котенце и имах огромни притеснения още от самото начало, особено предвид факта, че беше прибрана/спасена от улицата. Чудесни сте - вие и вашите малки мърковци  Hug

# 178
  • София
Леа е адски красива! Много ми прилича на моите котаци  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 179
Между другото да попитам, някой друг борил ли се е с ушна краста при котето си?
Вики имаше ушна краста, преди това гъбички. От само себе си не минават за съжаление. Нашият ветеринар предписа едни капки, които й капахме в ушите, отделно той почиства мръсотията вътре с тампон. Беше казал, че трябва особено много да се внимава като се бърка в ушето на котето, защото е чувствително място. Като цяло бързо и безпроблемно пребори крастата, но трябва да се слага лекарство в ушичките. Защо не се допиташ и до др. ветеринар  Hug
И понеже все още не съм си платила данъка:
Скрит текст:

Закуската е сервирана:
Скрит текст:

Малка Леа е само за гушкане Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт