Любители на Котки Тема 88

• 47 803
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
 Момичета от години не съм писала в темата , но ви следя постоянно много хубави снимки на котани и котаци показвате.
 Искам да споделя , че доста често тук виждах да хвалите фърминатора и миналият ден мъжът ми купи . Е такова нещо не бях очаквала  Shocked , толкоз много козина от раз да пада , при положение че често решим нашата котка. Много благодаря на всички които са споделяли за него , чак ме е яд че по-рано не сме го взели. Даже се шегуваме сега , че сигурно ще и е студено зимата като свалихме толкова много козина.
 Обсъждахте пътувания , нашата котана винаги е пътувала много . От малка поне веднъж в месеца пътуваше извън Сф. , много обичаше да ляга в скута на мъжът ми докато шофира и спеше докато не стигнем. Като поотрасна си спеше в кутията и много смешно винаги почваше да мяука докато минавахме разбития участък на магистралата покрай Пловдив.  

# 376
  • София
храната ми беше препоръчана от развъдника от който взех котанчо Rolling Eyes

# 377
  • София
храната ми беше препоръчана от развъдника от който взех котанчо Rolling Eyes
Храната си е добра. Еднакъв ли е мириса на храната с този от устата? Е, естествено, че няма как да е съвсем еднакъв. Като ядем чесън не миришем съвсем на чесън. Дано ме разбра какво искам да кажа. Peace
Защо не смениш храната за известно време?

# 378
  • София
Мирише леко на храната...като че ли newsm78
ще взема верно да я сменя за малко,да видя...
благодаря ти Hug

# 379
  • Варна
Майче,болката е неописуема наистина.Страшно много ни липсват.Още ги търся или викам като отида в нашите.Те си ни бяха като сестрички.Минаха няколко години.Избягвах тази тема,защото реввах на третия прочетен пост.Мислех,че никога няма да имам котка повече,но пък Лъкито сам ме намери Heart Eyes

Кали,Акана е хубава храна.Не вярвам да има проблем от нея,но пък кой знае може някоя съставка да не му понася.Пробвай да я смениш за известно време.На 5 месеца също може да има някакъв проблем с венците или зъбите.Аз бих се консултирала с вет да изключи всякакъв здравословен проблем.Храната после лесна работа  Peace

# 380
  • София
Майче,болката е неописуема наистина.Страшно много ни липсват.Още ги търся или викам като отида в нашите.Те си ни бяха като сестрички.Минаха няколко години.Избягвах тази тема,защото реввах на третия прочетен пост.Мислех,че никога няма да имам котка повече,но пък Лъкито сам ме намери Heart Eyes

Да. При моите загуби болката беше хем психична, хем физическа. Cry Избягвам да пиша за това. Hug

# 381

Сега търся дом на това котенце:
Скрит текст:

Когато се прибирах днес, чух мяучене от една кола, бяха се събрали хора да гледат, но коте не се виждаше. В крайна сметка видях, че е влязло между колата и задната гума, едвам го извадих. Имаше късмет душичката, но сега търси дом.Подарявам го, на 2 месеца е. Котенцето е оранжево - бяло със сини очички, мъжко. Обезпаразитено е външно и вътрешно. Много е кротко и добричко. Дава се само на отговорни стопани. Намира се в град Варна.

Ако някой се интересува, да ми пише.
 Hug

Котето е осиновено! newsm44

# 382
Ееее, Сиси, сууупер!   bouquet

На Мъртока устата му не мирише. Какво яде, съм писала на предната страница.

# 383
  • Варна
Браво,Сиси!Дано е щастливо и много обичано  Praynig
Сподели как му намери дом.И аз търся за една мъничка красавица.А пък как не ми се дава е друг въпрос  Laughing

# 384
...На здрава котка не трябва да и мирише нито устата,нито козината,нито акитата...
Ама хич ли?
На Стейси устата и козината не миришат, но другото си понамирисва - къде по-силно, къде не толкова.

# 385
След антибиотика на Мъртока не мирише нищо.
Господи, пиша го за 982974094897341 път, но още ми е трудно да се усетя, ако не съм го хванала в крачка, има ли аки в тоалетната му.  Laughing

# 386
Еххх, Касита, това вашите са акита-мечта  Crazy Mr. Green

# 387

Подкрепям Mr. Green

# 388
  • Sofia
И аз Simple Smile

# 389
  • София
Кашмир, аз пък бих ти казала - радвай се на коремчето на 13-годишната красавица, защото няма да го има още дълго време.

Тaня67, и моята е на 13+ години.
Ама ти много ни успокои. hahaha "няма да го има още дълго време". Знам, че няма да живее още 13+ г, ама ми се ще. Wink
Бездомният Кот идва ли още?

Имах предвид, че отслабват. При Мъро започна леко отслабване на 12-13 годишна възраст, но този път наистина се изумих и притесних - цял килограм. На 16 е вече.

Все се оглеждам да видя Рижкото, но го няма.

След антибиотика на Мъртока не мирише нищо.

А ако и ние пием от антибиотика, дали и нашите ще спрат да миришат?  hahaha  Тогава няма да се налага да чакам по 10-15 минути да се отмирисва.  hahaha   Не мога да си представя, че може това нещо да не мирише.  Laughing

Сиси, много се радвам за сладурчето! Дано има много късмет в новия си дом!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт