Любители на Котки Тема 88

• 48 015
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
И хората да станат по - добри, да има закони и да се спазват. Да има затвор за посегателства и насилие над животни.
Да има повече кучешки градинки и в моловете забавачници и места за игра, където да си оставиш животното да играе, докато пиеш кафенце.
 Wink

# 421
Има места по света, където част от нашите мечти са реалност : Коста Рика забрани лова , а в момента правителството прави планове за затварянето на всички зоопаркове и заменянето им с резервати, в които животните ще живеят на свобода. В Индия, Унгария, Чили и Коста Рика е забранено използването на делфини в увеселителната индустрия. В САЩ пожарникарите носят маски с кислород за животните, които спасяват наравно с хората. Надявам се на тези места тези закони да бъдат спазвани. Става ми топло на сърцето, когато си помисля, че има и такива държави!!!  Heart Eyes

# 422
  • София
Да ви пусна малко снимки на гръцки котета - от тази снимка нататък са новите.

# 423
  • София
Милите животинки! Като си помисля, че и Буба някой така я беше изхвърлил, направо....умът не ми го побира какви хора са това.
Добре, че ТЯ ни намери (хич не съм и очаквала, че ще гледам коте), но съдбата явно така е решила - черно дяволче вкъщи Simple Smile

# 424
  • Варна
 Hug

Магчови пухкави кълки:   Grinning
Скрит текст:

# 425
Ахх  Heart Eyes  как да му устоиш и да не легнеш при него да се гушкате!

# 426
  • София
Магито наистина е направила хубави кълки.  Laughing Майка ѝ добре се грижи за нея.  Wink

# 427
  • София
Да ви пусна малко снимки на гръцки котета - от тази снимка нататък са новите.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 428
Таня, влюбих се в снимките и котките!   bouquet

А тази Буба много, много сладка!

Маги е доста охранена. Браво! Обожавам такива котки!

Късметка е пухестата двойничка на Мъртока.

Въпрос: от къде купувате лазерчетата?

# 429
  • Варна
Аз съм купувала лазерчета от малкия хранителен магазин до блока или близкия ел. магазин.
Този, който намирам у дома е вече с изтощени батерии, другите два се издирват.  Laughing

# 430
Магазин за едно левче  Laughing

# 431
Каси, аз днес купих от маг. за 1лв  обаче след 15 , 20 мин. игра му свършиха батериите ! Голям боклук !!! Но пък такова забавление беше  Joy Joy Joy !!!! Утре ще търся някое по качественно или батерии ! Такава игра падна , че остана без въздух... явно много се беше омързиливил , а най хубаво ми се стори това , че аз го направлявам къде да играе... където е по празна стаята, по земята , по входната врата където светне на секундата е там и го търси.Жалко , че беше за кратко... но утре ще решим тоя проблем. От както са свършили батериите обикаля да го търси, оглежда се и е нащрек .

# 432
  • София
Внимавайте да не им светите в очите с лазерчетата!

И Мъро си има.  Wink Но не го морим много, че да не преуморява старите кокали. Много е смешен, защото първите 1-2 минути скача и подтичва, но след това ляга на килима и ако червенкото мине наблизо се придърпва с предните лапи, за да го хване.  Mr. Green Изобщо не става.  hahaha

# 433
Благодаря!  Simple Smile

Аз гледах онзи пич, все му забравям името, дето води поредицата "Моята котка от ада", та той казва, че котката, когато играе- ловува, за нея било важно да хване плячката си, да я убие и да я остави като дар на стопанина си, ако има потребност от това. Нали, образно приемаме нещата. Поради това било хубаво, котката да може да докосва онова, с което играе, т.е. да има физически контакт с жертвата си. Това, което ми направи най-силно впечатление, беше следното: поради това че сме затворили котката, родена да убива и руши, трябва да й осигурим игра с партньор, който да опосредства "лова". Уф, дали го обясних правилно! Сигурната, уверената, спокойната котка била тази, с която се играе ежедневно, докато сама капне от умора. Пичът казва, че ще си изяде шапката, ако след две седмици следване на този режим на игра с правилните играчки", поведението на котката не се промени към добро, т.е. да улегне, да спре да напада стопанина си и пр.
Пиша горното по повод "проблемните" котки, като тази на Анч, мисля, която доста буйстваше, а беше на месеците на Мъртока.
Аз приложих съветите на този младеж, и не че Мъртока някога е бил буен, но определено усещам променя у него. Освен че сам ме търси за игра, онова едночасово откачане вечер, вече го няма.

А така спят уморените момчета:

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 09:24 от Касита

# 434
  • Варна
Каси,да му изядеш сладкото коремче  Heart Eyes
Стейси,дано бързо да се оправи котарака.Подкрепям мечтите ви,а докато се сбъднат нека поне станат повече хората,на които им пука за животинките.Ще продължаваме да правим каквото и колкото можем  Hug
За котараците,които скучаят предлагам да им вземете другарче  Laughing
То няма такива беснелъци и гоненки по цял ден.Първите няколко дни Лъкито не изглеждаше особено доволен,че има друго коте вкъщи.Качваше се някъде и само го наблюдаваше.Сега си се гушкат,мъркат си,играят си,не се разделят за секунда.Когато едното е в тоалетната,другото го чака отпред  Party
Малкото не става за по-груби игри обаче,а Лъкито си ги търси.Приятелят ми го свикна от малък "да се бие"-имат си пълна програма.Лъкито го изчаква да излезе от банята,следи го,не го изтърва от поглед и чака да му свирне.Може да си чака така и един час.Чуе ли свирването се наежва,извива гърба и се започва.Точно като селски котараци се бият както каза една дама по-горе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт