Любители на Котки Тема 88

• 48 016
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
...
За котараците,които скучаят предлагам да им вземете другарче  Laughing
...
Нали!? И аз така мисля Simple Smile Искам другарче за Стейси, но не ми дават ...
Ей тази красавица я мисля още  Heart Eyes /от обява във фейсбук, търси дом/

Гръцките котета на Таня са прекрасни  Heart Eyes а имената им - много забавни!

Брее, Мъртичко още по-дълъг станал!

Магито няма да я мисля, явно гладна не остава  Hug

# 436
  • Варна
 Impatiens,страхотна е  Heart Eyes
И на мен не ми дават  Sad
Като ти дадат хубавичко си помисли не искаш ли и тази  Laughing
Обезпаразитена,с хигиенни навици.На теб ще я дам с удоволствие,имам ти доверие  Simple Smile

# 437
tyzarkaHug
Благодаря за доверието!
Колко му е, направо за още две да водя преговори Laughing
Много е сладко котето и дано скоро намери грижовни стопани!

# 438
Impatiens,страхотна е  Heart Eyes
И на мен не ми дават  Sad
Като ти дадат хубавичко си помисли не искаш ли и тази  Laughing
Обезпаразитена,с хигиенни навици.На теб ще я дам с удоволствие,имам ти доверие  Simple Smile

Ау, нашият бебок как би й се зарадвал, направо ги виждам как дивеят. Така има нужда от едно такова другарче, да се боричкат и да се гушкат - огромна нужда от внимание има и ММ вече взе да се нервира Tired Нали по цял ден са сами, казва, че бебчо постоянно се буди и го закача, "досаждал", мяукал (е, кво да прави, да кудкудяка ли Confused), не го оставял нищо да свърши (той си работи от вкъщи), разнасял пясък. Нещо май намеква да му търсим друг дом... Иначе си го гушка много, големи сладури са заедно, но явно грижите му идват в повече Tired А аз няма да го дам, даже мисля в перспектива и съм му накупила куп джиджавки, легълце, катерушка, играчки (на последните две не им обръща грам внимание, иска си друго живо същество, милото Tired), храна за седмици напред и категорично ги считам за наше коте. Надявам се през уикенда като съм вкъщи и го оставим малко на мира, да се успокои и да му изхвръкнат тия лоши мисли от кратуната Crossing Arms

# 439

Нали по цял ден са сами, казва, че бебчо постоянно се буди и го закача, "досаждал", мяукал (е, кво да прави, да кудкудяка ли Confused), не го оставял нищо да свърши (той си работи от вкъщи), разнасял пясък. Нещо май намеква да му търсим друг дом... Иначе си го гушка много, големи сладури са заедно, но явно грижите му идват в повече Tired :
Нали беше малък вашия бебчо?Е,в началото са такива,но после улягат.Ние бяхме направили график за стоене в къщи и игра с дяволчето.Сега вече той се занимава сам,или сме заедно,говорим си,галим се,но не изисква постоянно внимание.

# 440
  • Be realistic - plan for a miracle.
За разнасянето на пясък - затворена тоалетна със силиконов пълнеж решава тоя въпрос  Peace А другото - ще го израсте Simple Smile Бебешкия период при котките не трае дълго, даже бих казала че приключва твърде бързо за моя вкус...  Blush

# 441
Да, мъничък е, на малко повече от месец. Знам, че бързо ще порасне и ще му мине меракът за внимание, обяснявам вкъщи, моят просто киселее. Не знам как може на някой изобщо да му писне играта с малко коте, аз така искам да не ми се налага да ходя на работа, а постоянно да съм вкъщи и да го мачкам Heart Eyes
Знам за закритите тоалетни, такава обмислям, но засега пясъчето е в един голям стар поднос, защото е нисък и мъникът лесно се намърдва - не искам да го затруднявам преди да съм сигурна, че е напълно наясно с фукцията му.

# 442
  • София
Sway, за малкия звяр нито силиконовата тоалетна, нито затворената такава са препяствие пред нея! Някак си успява да изкара значително количество навън  #Crazy

# 443
Поначало мъжете вкисват,когато им се налага да работят/стоят в къщи и все нещо,коте или дете,им е виновно.От личен опит.

# 444
Здравейте, вече трети месец продължавам да търся дом за ДАЙМЪНД И РАМБО...
Моля, разгледайте снимките им, може някой да открие на своето котенце братче или сестричка...

https://www.facebook.com/profile.php?id=1677825452&sk=photos … 825452&type=3

# 445
  • Варна
Да си покажем срамотиите и ние Simple Smile

От трите малки пайтачета остана само едно. Другите са ги взели вчера, двоумя се дали да не го цивилизовам, ама с Късметка, малката фадромка, малко имам опасения за малчо ...

# 446
  • На небето
Здравейте момичета, отдавна не сме се вясвали с моето малтийче. Пътуването мина и замина, много стрес, много притеснения, но сега всичко е наред. Мърчо ми беше сърдит известно време. Около седмица ми се сърди, не искаше да спи при мен нито да ме гледа. Беше се залепил за сина ми и не се отделяше от него. Ако ни нямаше спеше върху куфарите. Когато излизахме от хотелската стая искаше да идва с нас, страхуваше се да не го оставим. Един път излезе от стаята реши, че ще успее да си намери къща, но като видя, че нищо не му е познато бързо се върна. Но щом се преместихме в квартирата, се успокои. Веднага я хареса има толкова места където да се покатери, напъха, скрие и т.н. След 2 часа вече си личеше, че е щастлив. Но още не ми беше простил, спеше при сина ми известно време и не ме искаше изобщо. Сега всичко е наред, прости ми, спинка си при мен, пълнее и хубавее. От България му бях взела една възглавничка от леглото му с която пътува и много се беше привързал към нея, масажираше си я, мъркаше й, и все искаше да е около него, а до сега изобщо не я отразяваше. Затова накарах да ми пратят цялото легло от България. И ето една снимка на щастливия малтиец.

# 447
Обожавам сиви котки, прекрасен е! Heart Eyes

# 448
Да си покажем срамотиите и ние Simple Smile

От трите малки пайтачета остана само едно. Другите са ги взели вчера, двоумя се дали да не го цивилизовам, ама с Късметка, малката фадромка, малко имам опасения за малчо ...

Какви сладки лапки, колко е пухкава тази глезана, само за гушкане е Heart Eyes Hug Hug

Цивилизовай го Whistling

Лила, дам, като сърдито старче е. Ма и малкият днес е допринесъл - из@кал се е на паркета в хола. Простил му е явно, защото се лигавеха на леглото - ММ го целуваше по муцуната, а дребосът му се чешеше в брадата Crazy

# 449
Oхх, аз помислих Магито за момченце  Embarassed извинявам се: и все пак разкошни кълчици Heart Eyes
Много хубави срамотии сте показали, а на Тyzarka момиченцето е невероятно красиво!

Общи условия

Активация на акаунт