Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~95

• 44 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден! Hug Laughing

Ани HugЦвети HugКралице HugСиси Hug

Ха да ни е честито заглавието! Laughing

Ани,  Еркан с променения пост е пожелал успех на Галатасарай и Бешикташ като отбори от Турция,които тази година играят в Евротурнирите! Peace Защото снощи Галатасарай игра с Андерлехт и завърши 1:1!А Бешикташ ще играе в четвъртък в Лига Европа и може би  newsm78 тогава ще пуснат фрагмана! Peace Laughing  (Това го казвам,защото гледам футбол и следя пресата,а не,че съм го превела!) Laughing

Честит празник на именниците и софиянци! smile3525 smile3525

Нека отдадем почит на добродетелите,които ни крепят-
      вярата,надеждата,любовта и мъдростта!!!

Приятна сряда! Hug Laughing

# 121
Злати  Hug Честит празник и на теб

Знам, че си "запалянко" и ти благодаря за инфото относно участието на комшийските отбори - пожелавам им успех  Peace
Да може би фрагмана ще го пуснат в четвъртък, а може и следващия вторник или четвъртък...Кафа вече от засекретяването на информацията за този сериал. Макар, че ще играе Еркан, ще се изкефя, ако спрат сериала поради нисък рейтинг. То бива, бива, ама чак толкова не бива да се гаврят с феновете и зрителите. Остават 2 седмици до началото на октомври, а не се знае нищо за актьрския състав и дори не показват как ще изглеждат реално двамата главни герои. Еркан го видяхме - героя му Джихан няма да бъде с брада и мустак....Дори нямат обща реална снимка на промото на Стар тв....Това е направо подигравка....Ендемол тръгнаха с голямата кошница, но заслужават да бъдат наказани подобаващо.....
Мисля си, коя актриса ще играе съпругата на Джихан - дали ще бъде от тези, които харесвам, или ще бъде някоя, която не съм гледала до сега  Thinking
Интересно ми е и кои актриси ще играят дъщерите на Джихан и Гюлсерен  Thinking А Джихан има 2 деца....другото дете ако е момче, дали няма да се влюби в дъщерята на Гюлсерен  newsm78  пък да се окаже, че са брат и сестра  Thinking
Сигурно си измислям, ама като няма нищо ново около сериала, така ще си измисляме......

# 122
Преди 10 минути...

Nurgül Yesilcay @nrglyslcy     ·   10m   

Biz başladık. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun:))

"Ние започнахме."

Най-после са започнали снимките.....Да им пожелаем успех  Peace

# 123
В дизи форума вече е сменено името на сериала.
Можете да видите тамата в дизи Paramparçaтук
Официалната страница на Нургюл Йешилчай  в туитър тук
Официалната страница на сериала Paramparça в туитър тук

# 124

nazcek Dunyanin en buyuk bagimsiz format ve yapim sirketi Endemol, Turkiye'de buyume hedefine ilk dizisi "Paramparca" ile devam ediyor.
 Beyazperdenin ve ekranlarin ilk dev ismi, Nurgul Yesilcay ile Erkan Petekkaya'nin basrollerini paylastigi dizinin senaristi Yildiz Tunc, yonetici yapimcisi Ozlem Yurtsever ve yonetmeni Cevdet Mercan...
 Hayirli ugurlu olsun

# 125
тук

Çekem Derya Naz е Ajanda PR  /пиар на Ендемол Турция/
Интервюто с Еркан Петеккайа публикувано преди дни и вчера преведено от падругите е на въпросната дама....

# 126

Paramparça dizi 2014"

# 127
# 128
Ани, може би всичко държат в тайна, защото започнаха много дизита и така още повече искат да засилят интереса към сериала!На Еркан не са спирали досега дизита след 6,7 или 8 епизода!Само с Дилата накрая имаше проблеми за спиране и чакахте седмици ще има ли епизод или не! PeaceГледала ли си сериал или филм с Нургюл? Аз съм  я гледала в 5 сериала и 1 филм! Laughing

# 129
Злати сигурно има причина да се пази такава тайна, но пък рекламата е много важно нещо при такава конкуренция....
Спромням си, когато снимаха Дила ханъм всяка вечер Еркан качваше снимки в туитъра....След това, като го ядосаха с целувката на Ръза и Дила, той си затвори страницата и тогава започна дубльора му да качва снимки, че бяхме в час....
Сега за първи път започнах да гледам ЛиН с Нургюл, но не съм впечатлена много....Дано с Еркан да им се получи играта....
Права си, на Еркан до сега не е спиран сериал като изключим, че финализираха на бързо  Сон бахар. За Дила ханъм продуцента беше казал, че епизодите ще свършат в средата на януари. Дори за втори сезон Еркан не беше със семейството си в Адана, защото Джано беше започнал училище в Истанбул. След това изведнъж излезе, че в средата на декември ще финализират сериала и тогава се прехвърлиха в друга телевизия и продължиха....Смениха и прословутата сценаристка, която тотално съсипа сериала. И така с клизма изкараха до пролетта....Мисля, че виновника за цялата какафония бяха Стар тв. Те пуснаха фрагмана за поредния епизод и на следващия ден страницата на сериала изчезна от сайта на Стар тв....Неджип Мемили в туитъра си беше призовал зрителите да не гледат повече тази телевизия - много беше ядосан....След това се прехвърлиха в Шов тв....Както и да е. Но още от началото се знаеше, че Дила ханъм няма да има пълен втори сезон....

Cevdet Mercan

# 130

Рукието твори  Peace

# 131

erkanpetekkaya 3.2.1. Kayıt  29min 

# 132

nazcek Dunyanin en buyuk bagimsiz format ve yapim sirketi Endemol, Turkiye'de buyume hedefine ilk dizisi "Paramparca" ile devam ediyor.
 Beyazperdenin ve ekranlarin ilk dev ismi, Nurgul Yesilcay ile Erkan Petekkaya'nin basrollerini paylastigi dizinin senaristi Yildiz Tunc, yonetici yapimcisi Ozlem Yurtsever ve yonetmeni Cevdet Mercan...
 Hayirli ugurlu olsun

Момичета, самоцитирам се, но падругите са направили превода на съобщението....А пък и нали съм пенс...та ми е простено  hahaha hahaha hahaha

Компания Эндемоль,которая известна всему миру,серьезно начала работу в Турции. Её первый сериал " Разбитая ".В главных ролях сыграют Нургюль Ешилчай и Эркан Петеккайа. Сценаристом будет Йилдыз Тунч, режиссером Озлем Юртсевен,и продюсером Джевдет Мерджан.

Рускините за първи път изписват името на сериала на руски....Разбит, счупен......може би

# 133
Срещнах още един превод на руски за името на сериала....

"Paramparça" - "Порванный на куски" - "Разкъсан на парчета"

Да видим под кое име падругите ще кръстят сериала...

# 134
Здравейте сладури, приятна вечер.

Вече филма е започнал. Направили са  няколко кадри, които били много хубави.

Падругите пишат -

Сценарист на сериала - Йълдъз  Тунч.

Режисьор -  Озлем Юртсевен.

Продуцент - Директор демек  -  Джевдет  Мерджан

Ако Еркан играе без мустаци и брада ще се изкефя, ама истински.....

Общи условия

Активация на акаунт