Лидл ::48::

• 84 177
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Чопъра , който е тази седмица на 26 лева хубав ли е ? Някой сдобил ли се е с такъв по-рано ?

# 46
  • София
Никой нищо не пише за шлиферите. Пуснати ли са/според брошурата са от днес/? Мисля утре да отскоча в обедната почивка да видя. Хвърлила съм око и на балеринките - да видим дали ще ме огрее  Whistling

А тези дънки, за които пишете - на каква "наша" номерация отговарят? Пише, че са 36-44 размер. НА 29 номер дънки кое от тези отговаря? Мерси.

За хлебопекарната - на скоро подмених моята с Финлукс. Май като характеристики и тази е подобна. Ако не бях купила вече - хич нямаше да се чудя за Лидълската - веднага бих я взела. Особено щом има опция да се купи допълнително казанче при нужда.

# 47
.......
 За хлебопекарната - на скоро подмених моята с Финлукс. Май като характеристики и тази е подобна. Ако не бях купила вече - хич нямаше да се чудя за Лидълската - веднага бих я взела. Особено щом има опция да се купи допълнително казанче при нужда.

това е най-важното защото аз съм с Финлукс, която е гаранционна и работи супер, само дето няма от къде да взема ново казанче  Tired

# 48
  • casa dolce casa
Никой нищо не пише за шлиферите. Пуснати ли са/според брошурата са от днес/?

Аз имам бежов от пролетта. На мен ми харесва, но много се мачка. Давам го на химическо чистене, че мразя да гладя.

# 49
  • Варна
Някой с впечатления от мъжките дънки? Предполагам, че са пускани и преди...
И ще помоля, ако можете да ме ориентирате и в номерацията им - в брошурата пише, че са размери 48-56 - това на каква "нормална" номерация отговаря? Гледах на ММ едни дънки номер 36, един панталон номер 46 и съвсем се обърках  newsm78

# 50
  • София
Момичета, изгоря ми лидълската микровълнова фурна. Оказа се, че ремонтът ще ми излезе горе-долу колкото една нова. Сещате ли се по кое време ги пускаха?

Май беше около нова година, но не съм много сигурна. Моята също изгоря.

А колко приблизително  работиха? Предполагам извън срок на годност са? Исках да купуваме по едно време, но, понеже нашата старичката все още работи, ММ ме отказа. Peace

Моята я взех при отварянето на първия Лидл на бул. Сливница. Това ще рече ноември 2010г. Много я харесвах за притопляне, както и за печене на фъстъци и семки. Доста печене падна. За друго не я ползвах. ММ твърди, че за да изгори магнитронът, съм я претоварила със семките. Rolling Eyes

# 51
  • София
Видяхте ли сутиените, хубави ли са? Гледам, че този път са до 85D, обикновено са до С, дали има достатъчно по магазините, да знам дали да ходя в този дъжд до там.

И аз си взех, много са хубави! Много рядко намирам 85С в лидълските сутиени, а има много добри попадения.

# 52
  • Щастлива мама на 3 слънца
Сирената са супер както Протомнетата и чорапите. Кецове те са супер за момиче.  Грейките ужасни

# 53
Видяхте ли сутиените, хубави ли са? Гледам, че този път са до 85D, обикновено са до С, дали има достатъчно по магазините, да знам дали да ходя в този дъжд до там.

И аз си взех, много са хубави! Много рядко намирам 85С в лидълските сутиени, а има много добри попадения.
И на мен страшно много ми харесаха, но нямат 75. Аз пък съм останала с впечатление, че 75C пускат рядко, ако 75 обиколка, чашките са малки... Thinking

# 54
  • софия

И на мен страшно много ми харесаха, но нямат 75. Аз пък съм останала с впечатление, че 75C пускат рядко, ако 75 обиколка, чашките са малки... Thinking
Така е. Аз съм 75д. Сега ще ходя да видя дали 80 не е много по-голям и може и да си взема.

# 55
Взех си два чифта обувки тип "балерина" - едни кожени и едни велурени, но ще останат за пролетта. Преди си бях взимала подобни и съм много доволна, по-издръжливи са от другите китайски обувки по магазините и Tendenz. Въпреки, че е студено, едва намерих моя номер и цвят, който да ми харесва, хората масово купуваха по два чифта.
Взех и тъмно синия пуловер с бели ленти, харесва ми, действително са уголемени и взех по-малък размер. Нямаше много избор на цветове и размери - вчера след обяд бяха разграбени.

# 56
Здравейте момичета, искам да попитам за тавата на дупки за хрупкави картофки. Снощи си я взех намалена, но се чудя как точно се процедира с нея, слага ли не се нещо отдолу или направо се редят картофите. Въобще който я има моля да сподели как я ползва. Благодаря ви предварително.

# 57
  • Sofia
и мен ме интересува тази тава...виждала съм и по други магазини,но никъде не могат да ми обяснят как се процедира с картофите,слага ли се хартия отдолу,не капе ли...

# 58
  • Варна
Хайде, вместо запис, този път ще отговоря аз, въпреки че не си купих тавичка.
Или не се омазняват или се омазняват съвсем леко. Не капело отдолу и ставали много вкусни.
Писано е повече някъде към средата и края на предната тема.

# 59
и мен ме интересува тази тава...виждала съм и по други магазини,но никъде не могат да ми обяснят как се процедира с картофите,слага ли се хартия отдолу,не капе ли...

Взех си от първите. Доволен съм
Картофите се режат, овкусяват и леко намазняват и върху тавата - не се слага хартия, не капи
Стават хрупкави

Пека и пици в нея, питки, сандвичи - много добре се пекат

За месо не става - капе

Общи условия

Активация на акаунт