Лидл ::48::

• 84 161
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък върнах долнището,защото се оказа малко,само потниците ни станаха.явно наистина са за по-слаби деца долнищата.

# 451
Рая, само на 1. Първият път на 750 грама с готов микс от софия мел, после различните техни брашна , като меря по 2 пъти продуктите на везната. Остава суров от горе бе Sad Все мислех ,че е нещо да не съм нацелила, ама ми писна да го наглеждам. Нали целта е да те отменя таз машина? И да нямаш грижи.. От 2рия насам на килограм го правя,че първия го ометоха без мен, ама седях и пусках 2 пъти да се допича .. Не ми харесва така
Опичането е маркирано на най-силна степен.. Представям си , ако го оставя на най-слабата..

Разбирам те напълно, видях го с очите си в приятелката ми, аз лично го заредих, така както го правя от години в къщи- ами наистина си е недопечен.
Днес е купила друга готова смес, каза, че е станал по- добре.
Според мен също проблема беше в брашното, пак на София Мел беше.
Опитай и ти с друго брашно, права си абсолютно, не би трябвало да стоим до нея и да допичаме  Peace

# 452
  • Под Слънцето
По принцип меся с брашно от мелницата в с. Доброплодно. Питките ми се получават , да не се хваля, ама не остава парченце за другия ден. Освен да пробвам като се върна в събота и с друго брашно и тогава да мисля  да я връщам печката.

Да ме ориентирате в Сф кой от магазините се пада  близо до музей ,че нямам идея де ще ни влачат , но много ми се ще да купя от тези панталони в четвъртък.. А до петък в Сф едва ли ще са останали, но.. си стискам палци..Че само с такива си ходя , а пише,че не задържат вода и петна.. КОй ги знае колко са промазани , та ми се ще да видя и купя..

# 453
  • София
 TopsyG, ако сте в центъра на София - археологическия музей и църквата Света София - близо е Лидл на ул. Екзарх Йосиф, в района на Халите. Виж в сайта - има адреси на магазини. Но пък там най-бързо се изкупуват стоките. Пък и дали ще имаш време да пазаруваш... Направо помоли да ти купят панталона в твоя град и да пазят касовата бележка. Така ако не ти хареса ще го върнеш.
Днес бях в новия магазин в Студ. град. Магазин като всички. Но съм отвратена от клиентите - такова ровене, хвърляне, блъскане сякаш не са виждали магазин. Прасета, а не хора...

# 454
  • Под Слънцето
Aisha, мерсаж, ориентирах се  като ръчнах в сайта за магазините.. Обаче няма  кого да помоля. Всички разчитат на мен  за пазаренето.. А бе ако имам късмет, ще намеря я в Сф , я в Пловдив .

Да кажа,че и на мен ми хареса сладоледа в кокос.Ма много малко .. за много пари.

# 455
За този, който прилича на баунти ли говорите? По 5 в кутия за 4.49.

# 456
  • София
И аз минах през новия Лидл в Студентски, набързо да го видя Simple Smile Доволна съм, голям е магазина и ни е по-близко от този в Изток.

Да не е спам, някой готвил ли е замразен октопод. Взехме един и сега отлежава във фризера и чака да се вдъхновя.

# 457
За този, който прилича на баунти ли говорите? По 5 в кутия за 4.49.

Страница 17 от Азиатската брошура - там го има този сладолед в кокос - http://issuu.com/lidlbg/docs/week_36

# 458
  • София
Хляба си стана, наистина е малко по-светъл отколкото очаквах/ аз имам друга, тази я купих за майка ми/. В моята така става на най-ниска степен. Обаче вътре си беше опечен, острани също си беше ок. Отделно може да увеличите времето на самата програма, в началото преди да я пуснете, на моята в интерес на истината сходна програма е по-дълга, а на този хляб му трябваше според мен още 10 мин за добър цвят отгоре.

Да питам, преди имаше пилешки панирани късчета, бяха си с пилешко месо, не с онези масови гадни смеси, но напоследък не ги намирам. Дали са временен асортимент? Също така едни зелени чушки със сирене търся, но не в стъклен буркан, а в едни пласмосови кутийки. От известно време намирам само червени, а те не ми харесват...
Не намирам и черен шоколад от онези на едни малки отделни парченца, да сте виждали скоро от него?
Попаднах един нов десерт поне за мен, имитираш киндер буено, много ни допада Simple Smile

# 459
Взехме си и паста за зъби и вода за уста техни, за първи път си купуваме, дано са хубави.
От скоро купувам тяхната паста за зъби и съм доволна. Купувала съм с от тази с билките, избелващата и complete 7, всичките са хубави според мен  Peace
Попаднах един нов десерт поне за мен, имитираш киндер буено, много ни допада Simple Smile
Страхотен е този десерт, опаковката свършва за нула време вкъщи Embarassed

Да ви питам дали има тоалетно мляко или нещо друго за почистване на грим в Лидл, и ако има дали сте доволни от него. Аз все се каня да видя ама щерката все нещо мрънка и забравям за погледна.

# 460
  • София
Някой ако си вземе чадъра утре - да пише един ред става ли Simple Smile  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11999

# 461
детето много се запали по фигурките и тъй като не открих отделна тема за размяна на стикита питам тук:
имам за размяна 2 кравички и 1 орби
търся делфинче, златна рибка, пингвинче, костенурка, овца, зайче, пате, снейки, чомпи, пуф-пуф, чийз.
от  софия съм

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 07:52 от albenab

# 462
Цитат
Остава суров от горе бе  В

Хляба при мен се изпича идеално,но ползвам само програма 3  за бял хляб.
И аз при първите няколко опита имах същия проблем.Оравих го ,като намалих брашното и маята.В тия  хлебопекарни максималното количество за бял хляб е 750 гр,което ще рече 500 гр бяло брашно и 5-6 гр, прясна мая ма ЛИДЛ .

# 463
  • София
TopsyG  - какви са тези панталони, аз само мъжки виждам комбат.

# 464
  • Варна
Вчера в ранния следобед на нашия Лидъл имаше долници единствено размер 86/92, слипове единствено 110/116 и чорапи единствено 19/22. Само при нас ли зареждането е било по една номерация от артикул? Разбирам да ида след ден-два и да са се обрали размерите, но още първия ден да е така... Доста се издразних.

Общи условия

Активация на акаунт