Лидл ::48::

• 84 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Жилетките не ми харесаха, доста тънки и цветовете са кофти. На същата цена си купих жилетка от H&М, доста по-добра като качество. И цветове имаше поне 10.

# 601
Хора, не мога да разбера какво става, от няколко дни чакам да стане четвъртък, че да ходя за гумени боти (НЕ БОТУШИ) и вчера няма нищо такова в магазина???

Аз ли нещо не съм разбрала... изпуснах ли ги... Можех да се закълна, че е от четвъртък...

# 602
Разпродажбата не беше ли другата седмица?

# 603
  • София
Хора, не мога да разбера какво става, от няколко дни чакам да стане четвъртък, че да ходя за гумени боти (НЕ БОТУШИ) и вчера няма нищо такова в магазина???

Аз ли нещо не съм разбрала... изпуснах ли ги... Можех да се закълна, че е от четвъртък...

за тези боти в минали промоции съм чела, че хич не са читавви, нещо им се цепеха бързо  май... да не съжаляваш много.

# 604
Момичета,

не се ядосвайте толкова, че сте изпуснали гумените боти.
Аз имах от предишния им вид - лилави на цветя. Това е най-неуспешната ми покупка от Лидл. Първо се разлепиха където се свиват при крачене, а после и подметката се сцепи през средата. Това стана в рамките на не повече от 5-6 обувания.

Предполагам, че моите специално са били стари, което е слабото място на гумата, но за мен са си боклук.

Дано сегашните да са по-добри, но все пак си имайте едно наум. Който си ги е купил да ги носи усилено в рамките на едномесечния срок, за да може да ги върне при проблем. Аз не успях, защото носенето и съответно късането не беше в рамките на срока, просто не беше толкова дъждовно  Mr. Green
Та аз просто ги хвърлих.

П.П. Сега видях предния пост. Точно така е, аз също съм писала в предни теми за качеството им.

# 605

В Лидъл нали имаше стафиди в постоянния асортимент?
Да! Имаше и  често си купувах, но скоро не съм купувала и поглеждала за стафиди.

# 606
Като стана дума за масло  Mr. Green...да кажа, че вчера взех едно с подправки и чесън (100гр)-мн ни хареса  Peace

# 607
  • София
Няма ли да пуснат препаратите за есенното почистване? Другите вериги вече го направиха. Аз чакам препарата за почистване на перални...

# 608

В Лидъл нали имаше стафиди в постоянния асортимент?
Да! Имаше и  често си купувах, но скоро не съм купувала и поглеждала за стафиди.

Благодаря  Hug Значи не бъркам магазина. Днес ще ходя и направо ще взема ако има.

# 609
А имат ли хубави кори за баница?

# 610
  • Бургас
Etty775, благодаря, че сподели за кантара. А за колко пари го взе?
Стафиди има в постоянния асортимент, същите като тези от ХХЛ седмицата, но по 200г. Много са хубави.
Кори съм взимала, хубави са, но не помня как се казваха, а май предлагат няколко вида.

# 611
  • Пловдив
Тююююююю, много съм разсеяна. Разпродажбата е от другия петък, ама пусто - бързаааааам.   Joy

И после се чудя защо още няма отзиви до обяд. Мерака за пазаруване у мен е на линия

# 612
Мерака за пазаруване у мен е на линия
Че при коя ли жена не е на линия този мерак? Joy

# 613
  • на Мелмак
Etty775, благодаря, че сподели за кантара. А за колко пари го взе?

Някъде около 20 лв. беше , дава инфо за % мазнини , мускули , кости спрямо настройките , които ти иска да му зададеш Laughing - всичко ти казва - дали си слаб , нормален , леко затлъстял , много... не крие  Laughing
Аз съм в нормата , а ММ леко нагоре  Laughing

# 614
Днес отивам в 8:30 и си купувам маруля и пресен лук, който пишеше, че е намален на 9 ст.  Shocked Плащам на касата и поглеждам бележката- пише, че е по 49 ст. На въпроса ми защо, продавачата отговори, че това било от вчера, но момчето не било стигнало до лука, за да смени цената  #2gunfire  Ами да действат по-бързо. Нали уж отиват по-рано на работа. МОмичето предложи да ми върне парите, но не ми се занимаваше за 1лв. Следващия път обаче няма да им се размине.

Извинявай, обаче наистина не разбирам - предложили са да ти върнат парите, отказала си - най-вероятно са ти се и извинили, какво повече очакваш? Допусната е човешка грешка - крайно НЕ фатална, следващият път какво - данъчните ли ще им пратиш за 1лв?
Нищо не очаквам. И в тази, и в друга тема се е коментирало, че някои стоки уж на промоция, пък маркирани на редовни цени. Просто споделих.  не съм "вдигала скандал" за това.А и този 1лв разлика няма да ми оправи бюджета. А относно следващия път(ако има такъв) ще си сторнират и ще ми върнат парите. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт