Лидл ::48::

• 84 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Купих си зеления чадър с точки, изглежда много добре, като много скъп  Mr. Green
Днес даже като по поръчка заваля да го изпробвам в действие.

# 631
  • на Мелмак
Etty775, благодаря, че сподели за кантара. А за колко пари го взе?

Някъде около 20 лв. беше , дава инфо за % мазнини , мускули , кости спрямо настройките , които ти иска да му зададеш Laughing - всичко ти казва - дали си слаб , нормален , леко затлъстял , много... не крие  Laughing
Аз съм в нормата , а ММ леко нагоре  Laughing

Кой е този кантар ? Ние си купихме миналата седмица един ,но не съм забелязала да има такива функции  Thinking

Нямам линк към него , случайно го взех , а екстрите се настройват като го включиш , нямам идея коя марка е , освен да е тяхната - Силвър крест , а и сега не мога да проверя.
По отношение на точността/ % мазнини и т. н./ не разчитам на софтуерно заложени база данни , а на друг тип имервания  Peace , но не е лошо да го имаш ориентировъчно .

# 632
Гес Точно вчера забелязах сушените сливи, не знам дали са същите. При ядките бяха.
Ха, да не са ги пуснали пак! Ако са същите, ще е страхотно. Не са като българските сухи и жилави, а едни месести и меки, като захаросани - вкусотия.

# 633
Четка за зъби-купих, доволни сме  Peace

Шпецле-днес видях няколко вида  Crazy, сварени (до сега съм купувала само сухия вариант...твърде е възможно просто да не съм забелязала другите Mr. Green); та бяха "натюр", с подправки (в пвц опаковка), имаше и в консерва едни..някой взимал ли е от тях-дали са вкусни?

# 634
някакво мнение за цеденото мляко, дето го продават - мляко ли е наистина?

# 635
Купих си зеления чадър с точки, изглежда много добре, като много скъп  Mr. Green

Ха ха..точно така е...и аз си го взех и днес го сефтосах с голям кефффффффффф

# 636
  • Варна

Ааа, супер, и как се държи чадъра? Видя ме се доста голям и се чудя как ще се разминавам с хората по тротоарите.  Laughing

# 637
  • Варна

и аз, и аз, взех последния син и го отворих веднага пред магазина, много му се радвам Mr. Green

# 638
Сините сливи на каква цена са-за сушените говоря,ние обожаваме и ми стана интересно като дамата каза,че по-вкусни не е яла.. Laughing Laughing,аз днес обиколих 4 магазина за черните боти,но уви  ooooh! ooooh!,почват да ме ядосват тези от Лидл,може ли такова нещо,а в това дъждовно време щяха да си влязат в употреба веднагаа #Cussing out #Cussing out

# 639
Сините сливи на каква цена са-за сушените говоря

Понеже аз казах, че съм ги видяла - цена не погледнах.

# 640
И аз да попитам за полите от следващата седмица. Трико ли са и дали са много къси,ако са ги пускали и преди, разбира се?

# 641
Моля закупилите/видялите четки да споделят магазини - питам за София. Аз ходих на Раковска и на Скобелев и нямаше.
Мнения за пилинга за лице?

# 642
  • Сливен
Чадърите забелязахте ли бързо ли изхъват?Имам един от ДМ направо е кошмар докато изхъне.

# 643
На ботите и аз хвърлих око, но доколкото разбрах са от 38 нагоре...

# 644
  • Варна
Чадърите забелязахте ли бързо ли изхъват?Имам един от ДМ направо е кошмар докато изхъне.

Май бързо.
Днес и аз имах честта да го сефтосам, с пренебрежение гледах другите жени, тръгнали с едни малки, схлупени чадърчета.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт