Лидл ::48::

• 84 251
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Има ли смисъл да ходя за боти утре? Ако някой е мернал в Слатинския Лидъл да свирне  Wink

# 646
Има ли смисъл да ходя за боти утре? Ако някой е мернал в Слатинския Лидъл да свирне  Wink

В слатинския точно нямаше и помен за тях още вчера на обед...  Rolling Eyes

# 647
Тези боти са изчезнали безследно и от мобилното приложение дори Shocked

# 648
Тези боти са изчезнали безследно и от мобилното приложение дори Shocked

Изчезнаха и от сайта, наистина  Laughing.

# 649
  • 1st floor
А за търсещите четки за зъби - защо не си купите на Орал Б от техно магазините? newsm78 Аз купих преди няколко месеца, излиза по-евтино от лидълските, под 30 лева бяха...

# 650
Защото имам Орал Б и се развали 5 пъти - всеки път я нося на сервиз, уж всеки път ми дават нова, вече нямам нерви. Гаранцията още важи, ама какво от това - предпочитам нова четка.  Peace

# 651
  • София
Разбирам те , това с четката и с на синът ми беше подобна ситуация, изнервящо е наистина.
Ти звъня ли им има ли я изобщо някъде и дали могат да ти я доставят(ако ще и от друг град). Като по-лек вариант - в ДМ също има ел. четки, предполагам като цена са сходни, вероятно и като качество, пък са им постоянен асортимент.

# 652
  • на Мелмак
Снощи отидохме до Лидъл,
Взех си масло с подправки - много ми хареса , сирене чедър с люта чушка - и то,
наденички с ементал и бекон  Crazy
Исках да сваля 2кг , но няма да е тази седмица  Joy

# 653
  • 1st floor
Защото имам Орал Б и се развали 5 пъти - всеки път я нося на сервиз, уж всеки път ми дават нова, вече нямам нерви. Гаранцията още важи, ама какво от това - предпочитам нова четка.  Peace
Сериозно ли?! ooooh! Надявам се с нашата да няма такъв проблем...малкият и без това не я пази много-много.... Whistling

Исках да сваля 2кг , но няма да е тази седмица  Joy
Joy Joy Joy

# 654
  • София
НеПоКоРнА  - то не е до пазенето. Просто дават дефекти някакви. Изнервящо е, не че правят проблеми, наистина ги заменят, но някак не е кеф през някой друг месец да стоиш по няколко седмици без четка.

# 655
Аз я търся, защото съм в процес на избиране на ел. четка за зъби. На Орал В ми беше основният вариант, още повече, че цената й е повече от прилична, но това, което пишете, ме притеснява  Rolling Eyes

# 656
  • София
Ами то и до късмет и модел е също предполагам Wink сега, да не си кривя  душата имахме едни пак на орал б, които си работеха без проблем 3-4 години... може би и още щяха.

# 657
Чадърите забелязахте ли бързо ли изхъват?Имам един от ДМ направо е кошмар докато изхъне.

Май бързо.
Днес и аз имах честта да го сефтосам, с пренебрежение гледах другите жени, тръгнали с едни малки, схлупени чадърчета.  Mr. Green

Joy
Да, да...едни такива плоски като палачинки...Аз много се фръцках с моя .. Laughing

За изсъхването - не мога точно да кажа, то при нас не е спирало от вчера...

# 658

Тези наденички от Алпийската седмица http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11792 вкъщи не се харесаха.

# 659
Взимали ли сте от детските гумени ботуши с топла подплата? Дали са качествени или при тях става като при ботите, за които някой по-нагоре писа? Чудя се дали да взема от тези, които пускат следващата седмица.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт