Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 4

• 115 144
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пролетната ваканция в началото на април ли е? Поглеждали ли сте Accuweather? Прогнозата е плашеща. Sad До 18-ти април е почти само дъждо-сняг. Не бих правила предварителни резервации докато не се убедя, че времето ще става за планина.

# 76
  • Пловдив
Ммм, не изглежда особено добре времето. Затова ако пътуването е определено за тогава, цялата организация трябва да се съобрази с възможности за лошо време.
На Чудните мостове ходихме 1-6 май една година.....такъв студ брахме  cold Със зимни якета и шапки и пак едва се търпеше, като забрули вятъра....

Според мен към Източни Родопи (Кърджали) има по-голям шанс да става, там и януари сме обикаляли миналата година и беше съвсем приемливо за туризъм. Към този лъч добавям и още една възможност - единия ден да е разходка до Гърция  Peace

# 77
  • София
Благодаря т: jul

Е, когато планирахме отпуските за априлската ваканция/ в края на миналата година/ изобщо нямахме представа, че ще стане такава зимна обстановка.

# 78
миналата година около НГ и ние бяхме в района на Кърджали, ама то нямаше сняг поне го 31.12, така че ..., а иначе може да отидете и към Огняново, Ковачевица пак има природа за гледане и Гърция е близо

# 79
  • При елфите ...
Привет! Започвам да мисля лятната ни ваканция-екскурзия и моля да споделите мнения за Сърница и Рибново, бих желала да ги видим?!?  newsm78

# 80
За Великден имам едни ваучери от Грабо за екохотел Вишнево www.ecohotelvishnevo.com/, още не са платени и за това се чудя. В нета има противоречиви мнения. Някой от вас ходил ли е там?

# 81
За Великден имам едни ваучери от Грабо за екохотел Вишнево www.ecohotelvishnevo.com/, още не са платени и за това се чудя. В нета има противоречиви мнения. Някой от вас ходил ли е там?
Много хубаво място е - фантастична природа, гостоприемни домакини, но сме го посещавали през късното лято. Ако по Великден е студено и има сняг, няма да успеете да му се насладите подобаващо.

# 82
Много хубаво място е - фантастична природа, гостоприемни домакини, но сме го посещавали през късното лято. Ако по Великден е студено и има сняг, няма да успеете да му се насладите подобаващо.

Благодаря. Повечето мнения в Грабо са такива, но попаднах и на мнения по други сайтове, където гостите споделят, че са мн разочаровани. Била са по Коледа там и в хотела било студено, храната не била вкусна и т.н  Thinking
Опитвам се да преценя кои постове са тенденциозни и кои рекламни, за да стигна до истината? Днес трябва да платим, а още съм чуденка.

# 83
Нямам идея откъде ще пътувате за Вишнево, защото не е хич "бързо", не казвам лесно, достъпно. Без да давам акъл - аз бих избрала друг сезон, че да може да се види Дяволския мост, или поне да се разходи човек наоколо.

# 84
Нямам идея откъде ще пътувате за Вишнево, защото не е хич "бързо", не казвам лесно, достъпно. Без да давам акъл - аз бих избрала друг сезон, че да може да се види Дяволския мост, или поне да се разходи човек наоколо.

От Бургас през Стара Загора, Хасково, Кърджали. GPS го дава около 4 часа. Минавала съм и друг път от там, не ме плаши маршрутът. Все пак мисля, че до 10 Април има още време пролетта да напомни за себе си.

# 85
  • София
Здравейте,
Моля за мнения за хотел Сабазий - Белинташ.
http://sabazius.eu/
Намерих само отпреди 2-3 години... Накой от вас да е бил скоро там?

# 86
  • Асеновград
Здравейте,
Моля за мнения за хотел Сабазий - Белинташ.
http://sabazius.eu/
Намерих само отпреди 2-3 години... Накой от вас да е бил скоро там?
Пише,че миналата година е обновявано, ако е така може и да става.Преди беше под всякаква критика.За района предпочитам Старите къщи или Стари времена.Във Врата има още една нова къща хотел над самия път но след един опит да се свържа със собственик или управител безуспешно се отказах да я ползвам.В Чотрова махала също има къщи за гости, с едната съм разговаряла по телефона оказа се ,че стаите нямат самостоятелен санитарен възел и също отпадна в списъка ми.Двата комплекса Стари времена и Старите къщи, също са трудни с резервациите, случвало се до последно да твърдят,че нямат места и всичко е резервирано, а ако провериш на място се оказва,че са полупразни.За мен малко странна политика на собствениците.

# 87
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте  bouquet!
Моля за мнения за хотел Персенк - Девин. Мисля да запазя 3 дни за майските празници, по отзиви изглежда много добре, но друго си е да получа мнения от вас Heart Eyes.
П.П. Ако може и инфо за места за хранене в Девин, ще е супер.

# 88
Здравейте  bouquet!
Моля за мнения за хотел Персенк - Девин. Мисля да запазя 3 дни за майските празници, по отзиви изглежда много добре, но друго си е да получа мнения от вас Heart Eyes.
П.П. Ако може и инфо за места за хранене в Девин, ще е супер.
Умираш си от глад в Девин.Ами няма къде да се нахраниш нормално.Единственото що годе хубаво място което открихме беше една механа срещу хотел Орфей.

# 89
  • Резерват "Северозапад"
Мими, и една механа е достатъчна за мъжа ми Mr. Green.
Оххх, пак започвам да се колебая за тия празници newsm78....Девин, Сандански.
Персенк ми се вижда читав хотел, сравнявам го с Интерхотел Сандански- също хубав по отзиви (избирам в момента между двата, в нито един не съм била).

Общи условия

Активация на акаунт