Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 4

• 115 151
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Уф, аз досега точно затова не съм се престрашил да взимам ваучери. Все си мисля, че ще ми кажат - "места има само за следващата сряда", примерно

# 376
  • при късмета
Уф, аз досега точно затова не съм се престрашил да взимам ваучери. Все си мисля, че ще ми кажат - "места има само за следващата сряда", примерно
Във всички сайтове пише, че преди да купиш ваучерите трябва да се обадиш на мястото за да видиш дали имат места за датите, които искаш. Винаги има и оставени координати. Първо звъниш, после купуваш ваучери (ако те устройва това което ще ти кажат по телефона), плащаш ваучерите и обратно звъниш на мястото за да потвърдиш. Готово

# 377
Във всички сайтове пише, че преди да купиш ваучерите трябва да се обадиш на мястото за да видиш дали имат места за датите, които искаш. Винаги има и оставени координати. Първо звъниш, после купуваш ваучери (ако те устройва това което ще ти кажат по телефона), плащаш ваучерите и обратно звъниш на мястото за да потвърдиш. Готово
Да първо звъниш после потвърждаваш че си го закупил за да ти направят резервацията.Другото което аз винаги питам е как искат ваучера /продиктуван номер.принтиран/

# 378
Мими, спато не ми е в приоритетите. Основните критерии са:
- наличие на леки пешеходни маршрути за дете на 5 и половина в близост до хотела, така че да не се налага ежедневно джиткане с колата
- интернет
- детска площадка и евентуално вътрешен детски кът в случай на лошо време
Топла вода, чисти чаршафи е ясно. Закуска и вечеря на място - също.
Сегашната оферта за "Мурсал" е до края на юли, а моите планове са за август. То затова и се мотая и не избирам още.

# 379
  • при късмета
Да първо звъниш после потвърждаваш че си го закупил за да ти направят резервацията.Другото което аз винаги питам е как искат ваучера /продиктуван номер.принтиран/
[/quote]
Аз веднъж съм взимала ваучери. Имат си номера и ги диктуваш по телефона, те явно имат начин да ги видят. На ваучера и името ти пише. Казаха ми да не ги взимам принтирани на място, нямало нужда, но аз ги бях взела за всеки случай. И добре, че го направих защото на място пък ги взеха.
Не знам дали е еднакво от всички сайтове

# 380
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
За цените в хотел Хорлог някой питаше-кафе 1,50,не е включено в закуската.Пържолка 12лв ,салати 5лева,пържени картофи 3лв,кюфте 2лв,татарско 4,5,пататник и клин 5лв.,торта бисквитена 3,5 -това се сещам в момента.

# 381
# 382
  • Варна
Съборът в Гела винаги е през първия уикенд на август.

# 383
И аз така знам, но знам ли ги какво са решили.

Някой ходил ли е тук.
https://www.facebook.com/MineralenPlajKostandovo

Чист ли е басейна?

# 384
Скоро се върнах от екскурзия в Родопите. Изкарахме повече от страхотно. Посетихме доста места - Асеновата крепост, Бачковския манастир и водопада там, Сливодолското падало, Чудните мостове, пещерата Ухловица, Момчиловата крепост, Каньона на водопадите в Смолян, Пампорово и Снежанка, Самодивското пръскало в  Девин, пещерите Дяволско гърло и Ягодинска, както и Орлово око. Ако някой има въпроси относно даден маршрут, ще се радвам да помогна.

# 385
  • Sofia
Планираме август 3 дена да сме в района. Karina31 oт всички изброени -кое хареса най-най Simple Smile ? Няма да успеем да обиколим всичко....

# 386
Планираме август 3 дена да сме в района. Karina31 oт всички изброени -кое хареса най-най Simple Smile ? Няма да успеем да обиколим всичко....

Момчиловата крепост, Каньона на водопадите. Всичко това го обиколихме за 6 дни Simple Smile

# 387
Привет.  Simple Smile

Моля, препоръчайте ми място за 3-4 дни на Юндола. 4членно семейство.

И другата ми питанка е как е пътя Добринище - Юндола? Мисля да ги съчетая двете в една почивка.

Благодаря.   Simple Smile

# 388
Free Soul, направо ти завиждам, страхотни места си избрала  Simple Smile
Миналата година пътувахме от Юндола до Разлог, нямам спомен да е бил лош пътя.

# 389
Благодаря! Simple Smile
Не сме били там, обожавам планината, какво е задължително да се види? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт