Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на количка за близнаци?
До кога трябва да се приема фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?
Можете да използвате крем против стрии Chicco (Mamma Donna) или български крем и олио за бюст "Kokona i Maita". Някои майки предпочитат крема Rubella и Vichy, като повечето от тях са имали по-добри резултати с Rubella. Важно е да изберете подходящ за суха кожа продукт и да го нанасяте редовно за оптимални резултати.
-
Кои са препоръките за избор на количка за близнаци?
Много майки препоръчват количките на марката Abdor за близнаци, като се споменава моделът Abdor Duo. Тази марка е спечелила доверието на майките поради лекотата, маневреността и здравината на предлаганите колички при достъпни цени. Важно е да изберете количка с позиция на коша с лице към бебето, напълно легнало положение и да бъде маневрена с една дръжка, кош отдолу и големи гуми, което е от значение за удобството при шофиране по неравни улици.
-
До кога трябва да се приема фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на витамини по време на бременност?
-
Кои са препоръчителните продукти за мазане против стрии?
Аз ям и имам апетит за сметка и на вас. Само храна ми е в главата и то или нещо сладко или тестено, установих че лютото ми действа много зле и сега само като се сетя ми излизат киселини
месо също не ми се яде. Относно витамините на мен ми изписаха огестан и тях си пия. Направих си и първите изследвания и всичко е наред
Лека вечер за сега от мен!
.
. Не просто не търпях миризми, а направо си повръщах от абсолютно всичко. Всичката храна ми миришеше на развалено - хляба на мухал, млякото на вкиснато... Не можех и да се изкъпя като хората, защото и най-обикновения сапун, който успях да намеря ми смърдеше на...не знам и аз какво. За парфюми, паста за зъби и тн не искам да говоря, просто моментално отивах да
. Спомням си какъв ужас изпитах тогава, защото целите ми бедра бяха станали в лилави резки 
. Днес направих първата си парцалена кукла и малката много и се зарадва. Е ММ я определи като "изобретение за плашене на децата"
, но все си мисля че като за човек като мен, който никога не е зашивал и копче, не е толкова зле. Някой ден ако задобрея ще ви покажа да се посмеете на творчеството ми

) съм доста по-добре.

за количките...да си кажа и аз за сега съм се спряла на марката Аbdor duo,като цяло малко съм разочарована от предлаганите колички за близнаци въобще,но Abdor ме спечелиха поне за сега,все пак има и доста време до момента в който ще ни потрябва количка,но аз си обичам всичко да ми е набелязано предварително. Хубав ден ви желая!