Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 266
  • 783
  •   1
Отговори
# 405
Ехаааа, много е готино.....  Cry  Аз също съм за среща с всички вас  Hug

# 406
Здравейте, момичета! Аз първо ще се оплача, не по темата, но имам нужда, че такъв бяс ме е хванал... Sad #Cussing out
Скрит текст:
Одеве се прибираме с малкия след като го взех от ясла.. Той, естествено, тича напред, не гледа изобщо къде стъпва.. Точно на една крачка от него забелязвам, че има шахта, чийто капак липсва Shocked по незнайно какви причини #Cussing out, а сутринта си беше там... Леле, направо ми се подкосиха краката.. Викнах, ама той вместо да спре, само си обърна главата към мен, продължавайки да тича.. Изтичах и го дръпнах точно в последния момент.. Една секунда да се бях забавила и щеше да попадне точно там... Стресна се, разрева се.. А аз още изтръпвам като се сетя..
Побеснях, след като се свестих от шока. Как може такова нещо?! Това е на главна улица, хора минават постоянно, деца тичат.. Ами, липсва - липсва, поне да я заградят тая шахта.. Нямам думи, с които да опиша какво преживях и колко съм бясна.. Не знам с кого да се разправям.. ММ отиде одеве и загради, та да няма други потърпевши, но той ли е човекът, който трябва да свърши тази работа?!
The Mum, в София в МЦ Фемина. Бях при Врагалева, изключително внимателна, много съм доволна, обясни ми надълго и широко всичко, отдели достатъчно време, прегледът беше много обстоен..  Peace
Васе, благодаря! Hug
Естелитка, айде, честит розов щъркел! Hug
Бамбуките, клипчето е страхотно Heart Eyes

# 407
Здравейте и отмен. Момичета имам нужда от съвет. От около месец страдам от ужасен запек. Embarassed ползвах известно време свещички ева кю,но вече няма ефект. Ужасно се чувствам. Повече от седмица стана ......

# 408
Здравейте и отмен. Момичета имам нужда от съвет. От около месец страдам от ужасен запек. Embarassed ползвах известно време свещички ева кю,но вече няма ефект. Ужасно се чувствам. Повече от седмица стана ......
Мила и аз преди го имах и сега отново..... преди ми помагаше сутрин като си направя мляко с нескафе и цигара, но сега нито пия кафе, нито пъщ пуша, но нисъм слагала свещички  Embarassed просто си се подувам и хода на 3-4 дена  newsm78  много е гадно ......... може би само с топло мляко сутрин на гладно newsm78

# 409
Тази сутрин опитах с топло млляко в комбинация с круша и ... Ниищо. Ако го бях направила преди да забременея.  #Crazyне ми се мисли

# 410
Ani_s и аз имам и е отвратително.Даже мислех да ви пиша но все забравях.
 Сега ще бъда малко откровена,който иска да не чете.
По принцип съм си запечена,а сега май от желязото което пия става още по-зле.
При изхождането се чувствам сякаш изкарвам камъни,няма такъв ужас.
Когато се забърсвам виждам кръв,явно се цепвам на места,
но нямам избор, ще ми се пръсне корема. От желязото се сдобих и с чисто-черни изпражнения.
Направо супер  Crazy
Сутрин пия по една чаша топла вода с мед да ме разхлаби до колкото може,
но дори и при това положение не мога да се изхождам всеки ден.
Има едни чайчета за разхлабване мисля,но най-добре лекар да каже какво може да се направи.

# 411
Относно проблемите с тоалетната, да предложа една малко алтернативна идея:
Скрит текст:
Доколкото съм чела в чужди източници, при проблеми с изхождането доста хора споделят, че чувстват подобрение като ползват ето това: http://www.squattypotty.com/. В общи линии това е ниска поставка, която се слага пред тоалетната  чиния, върху която се стъпва, при което позата се променя от сядане на нещо, доближаващо клякане. Ефектът може да се постигне и с ниско столче или даже обърнат по-голям леген, т.е. няма нужда да купувате нещо. Според това, което обясняват, когато тялото е в позиция близка до клякане, това променя и ъгълът на червата и гравитацията спомагала за по-лесно изхождане. Не знам дали сте склонни да опитате, но според мен нищо не губите, ако не помогне - поне не вреди.

# 412
Да се успокоя и аз, вече се чудех защо само на мен ФМ ми е в 15 седмица, но поне виждам, че явно има и такава практика при някои лекари.
Не, просто аз избрах да си направя само късната ФМ.  Peace

Калитарка, тези колички са по-трудни за управление с една ръка. Ама отиди в един магазин и пробвай на място, може пък на теб да ти е удобно.  Peace
Честито на всички, разбрали вече пола!  Hug
Мамче, кръвта може да е заради хемороиди ...  ooooh!
Силки, напълно те разбирам ... Освен да пуснеш жалба в Общината, не знам какво друго ...  Crossing Arms

# 413
Мамче, кръвта може да е заради хемороиди ...  ooooh!
Знам, но аз си усещам че се цепвам,боли ме сякаш ме режат с нож.
Имала съм хемороиди,знам как е,но мисля че в момента нямам.  Crazy
Най смешното е ,че вчера след като писах за запека,
след 2 часа получих разстройство,няма такъв кеф  hahaha Joy

Извинявам се че от сутринта почваме с тая тема,ама...  Mr. Green

# 414
Аз миналия месец имах такъв проблем. Доки ми изписа глобули. Организмът ми явно се стресира и се оправи оттогава,така и не ги купих. Ако искате,мога да се разровя за рецептата.

# 415
Я да покажа и аз тумбака!  Flutter Crazy
12г.с.+ 3дни

Сега съм на края на третия,мисля от тук на татък да си правя по една снимка в края на всеки месец.  Blush
Пък после като събера материал и от ехографите може и кратко филмче да стане.
Май прекалявам,а?  Crazy

# 416
  • София
Запека е нещо с което се боря цял живот, и едно нещо осъзнах, че колкото повече го мислиш толкова по зле става, просто се опитайте да не мислите за това сутрин ставайте пийте чайче релакс, дайте си малко време метаболизма да се събуди и той сам ще си свърши работата. Аз като съм така ходя всеки ден. От няколко дни започнах пак да го мисля и отново запек.

# 417
  • София
TheMum аз съм по същият начин..  Confused  Преди няколко дена обаче си купих бебешко плодово пюре на Гербер- синя слива и праскова. Не знам дали е от тях, но полижението поомекна  Laughing
Калитарка знам, че нямаш търпение, но те съветвам да изчакаш, до април може да си смениш мнението 3 пъти  Wink А и имай предвид, че като пробваш количките по магазините, те са празни- нямат бебе и багаж на тях, плюс това пода по магазините е гладък и така всяка количка би ти се сторила доста маневрена  Peace  Но общо взето няма как да разбереш напълно, докато не си я купиш, натовариш и пробваш по нашите невероятни тротоари  Peace

# 418
Аз всяка сутрин си поставям за цел да закусвам трици  Sick Sick Sick помагат ми да се справя с проблема,поне засега

# 419
TheMum аз съм по същият начин..  Confused  Преди няколко дена обаче си купих бебешко плодово пюре на Гербер- синя слива и праскова. Не знам дали е от тях, но полижението поомекна  Laughing
Калитарка знам, че нямаш търпение, но те съветвам да изчакаш, до април може да си смениш мнението 3 пъти  Wink А и имай предвид, че като пробваш количките по магазините, те са празни- нямат бебе и багаж на тях, плюс това пода по магазините е гладък и така всяка количка би ти се сторила доста маневрена  Peace  Но общо взето няма как да разбереш напълно, докато не си я купиш, натовариш и пробваш по нашите невероятни тротоари  Peace
Напълно си права....вече си го промених и харесах още две. Именно това,че в магазина е гладно,равно и без товар в количката ме спира от това да се прехласна на 100% по която и да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт