Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 29 642
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
  • София
The Mum, ужасно съжалявам ... Дръж се и ти пожелавам скоро нова радост!  Praynig

# 706
The Mum, кураж и не губи надежда, чудото пак ще стане  Hug Praynig Hug

# 707
  • Перник
The Mum, много съжалявам мила!!! Дръж се и бъди силна! Пожелавам ти скоро пак да видиш двете чертички! Много прегръдки!!!
Kalitarka, можеш ли да ми пратиш на лично сайта от който поръчваш лосиончетата на палмърс?

# 708
The Mum много съжалявам и успех след няколко месеца.
Момичета аз днес бях на преглед и видяхме бебчето много е мъничко но чухме тоновете в 9г.с съм ,нормално е всичко с бебчето. Но аз отново и с тази бременност ще трябва да се пазя да лежа и да не дигам тежко започнах дуфасто и ношпа до следващия преглед. Надявам се и този път да успеем да задържим бебчето и да си го гушкам .
Поздрави на всички.

# 709
  • София
The Mum  Hug !

# 710
the Mum, думички нямам мила. Желая добрият Бог да те зарадва най-скоро с най-красивата пълноценна и щастлива бременност - и моето пожелание е да имаш близначета, щастливи и здрави!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug И пожеланията ми се сбъдват. Прегръщам те.
Никол, голямо стискане на палци стискаме за теб, дано си им казала, че си бременна!
Шматкофел - утре непременно пиши какво е казал лекарят, сигурно са те пратили на гастроентеролог, вярвам, че ще е някакво безобидно раздразване!  Peace
Този лосион против стрии на Кокона и Майка за втори път го хвали някой - може да го пробвам, хубави неща чух!
Тиквичката - ура, ура, ура! Да са живи и здрави и да са момченце и момиченце! И моите искам да са така:)))))
Кукумявче, вземи пример от Тиквичката и да се похвалиш с прекрасни новини от ФМ, малко да се оправи този гаден ден.
Звездичка - много хубави новини, браво! Лежи и си почивай, разбира се!
И ни днес ги видяхме нашите репички, в края на 10 седмица. Наред са си и растат, какво да правят. Пуснах си за пръв път от начало на бременността кръвна картина и урина за изследване, защото вече е срамота, и за късмет ми пукнаха вената. Пфу. Но аз съм ин витро и са ми правени толкова кръвни картини по време на самото ин витро, че драстични неща не очаквам.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 14:55 от Смехорани

# 711
the Mum,съжалявам  Hug

# 712
The Mum Така съжалявам...  Sad Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Милата....Не знам просто какво да напиша,знам,че няма с какво да те утеша.
 Пожелавам ти от все сърце скоро да имаш лека и безпроблемна бременност.  Hug lovekiss

# 713
  • София
The Mum - много, много съжалявам, мила!  Hug Стискам силно палци чудото да се случи отново съвсем скоро и тогава всичко да е нормално и брезпроблемно!  Praynig

# 714
  • Варна
The Mum - силни прегръдки  Hug
Тиквичката - пожелавам ти да са разнополови, но и да не са - само да са здравички   bouquet
Смехорани Hug  bouquet
Нямам търпение да дойде следващият четвъртък, за да видя бебо. Толкова ми е нереален още. Започнах лекичко да го усещам от време на време, но ще се успокоя, когато наистина започне ежедневно да се усещ. До тогава тия прегледи през 2 седмици ми се виждат като цяла вечност  Sad

# 715
  • Враца
The Mum прегръдки, не се отчайвай и продължавай напред.
Giada on the road отново благодаря за съветите за хрема, дали от разтвора или просто си е дошло времето хремата ми днес поутихна, след още една тежка нощ  Sad
Аз се чувствам странно, защото болките в гърдите значително намаляха, апетита също намаля и сега почти съм без неразположения, като изключим гадната настинка. Знам, че гадните симптоми намаляват след 3ти месец, но все пак  Thinking
Чао за сега от мен, бъдете здрави  Peace

# 716
The Mum, съжалявам за загубата ти и стискам палци това нещастие повече да не ти се случва и следващия път всичко да е наред! Не, че ще те успокои, но понякога всяко зло е за добро - в смисъл може нещо с бебчо да не е било наред и може би това е по -добре отколкото детенце с тежки увреждания. Hug

# 717
The Mum, много съжелявам. Знам много добре какво ти е.  Hug  Hug  Hug Знам че сега ти е трудно и че не искаш да говориш с никой, но бъди силна. Дай си време и всичко ще се подреди така както го искаш ти  Heart Eyes

# 718
  • Варна
The Mum съжалявам . Успех и сили за напред

БХС явно в София има повече лаборатории и правят някакъв комбиниран скрининг. На мен резултатите вече ми излезнаха и даже рискът е по-малък от колкото с първото бебе. Това, което ме изненада беше, че са намалили изследването (БХС), миналата година в същата лаборатория беше 40лв. сега - 30лв.

За стриите аз бях писала, че се мазах с олиото на ДМ предната бременност и съм доволна. Сега ходих да си взема пак - изненада, няма го вече, има някакво друго, явно подобрен модел, защото е с помпа и по-бързо попива, та него си взех. Сега се сетих за един линк от другите теми за стрии, където като се напише баркодът от козметичен продукт излизат резултати - дали има парабени и там разни други вредни химии за бременните жени. Хубаво е да си проверите козметиката, естествено, не всички марки, ще ги има, но поне по-известните  http://www.bund.net/themen_und_projekte/chemie/toxfox_der_kosmetikcheck/kosmetikcheck_online/

Simple Smile

# 719
The Mum много съжалявам.  Hug и продължавай напред.

Искрено съжалявам, че поста ми се е появил на възможно най-неподходящото място. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт