"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 38 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Станис няма да мръзне дълго, а ще спечели битката. Въпрос на време е.

Така е, дето се вика и да го нямаше, пак щеше да я спечели.  Laughing
За мръзненето обаче мисля, че ще има да мръзне много. Няма начин да се придвижи с армията си на юг, нали? Thinking

# 541
Според мен никакъв, освен ако не отиде по Вала до морето и оттам обратно с кораби, но не това е целта на упражнението, нали? Simple Smile

# 542
  • HH
Сори за спама, опитвам да ви следя, но имам една молба. Джон, раздаваш го философ, впрегни моля те малко усилия поне главните букви да използваш.

# 543
Ще се постарая.
Извинена си за спама. Grinning Grinning Grinning

П.С. Нали знаеш вица:
- Извинете господин старшина, но  не съм получавал заплата от два месеца?!
- Извинен си!

# 544
                                  Катя,
Извинявай за спама - ти Етвас Андерс ли си? Ползваш същия аватар.

# 545
  • Варна
                                  Катя,
Извинявай за спама - ти Етвас Андерс ли си? Ползваш същия аватар.

Тя е. Grinning

# 546
Аз пък мисля че Егон е истински(в едно от пророчествата Дени вижда Регар който и казва че той е избрания.Според мен ще се обединят двамата.Все пак има още 2 дракона.)  Rolling Eyes

# 547
  • Варна
Аз пък мисля че Егон е истински(в едно от пророчествата Дени вижда Регар който и казва че той е избрания.Според мен ще се обединят двамата.Все пак има още 2 дракона.)  Rolling Eyes

Регар може и да греши, както тези преди него са грешали.
Но наистина няма как да го знаем, засега само предполагаме.

# 548
 Точно тъй! Той Конингтън не е наясно с игрите на Варис и Илиро, нито че има още един  Таргариен ( Джон Сняг), Регар по средата на бунта ще узнае всичко от сто километра. Абсурд.

# 549
  • Варна
Малко офтопик, предполагам, че тук четат повече хора отколкото в темата за "принцесата и кралицата".

Как се нарича това корабно съоръжение на български:
Скрит текст:

На английски е crow’s nest, но на български блокирах. Единствено се сещам за вишка.  Blush

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 12:35 от Хексе

# 550
А защо изобщо Регар мисли, че Егон е Избрания принц? Защо Регар не се е мислел сам за такъв, след като е роден в дим и сол....
Защо Джон е спряган за Азор Ахай?

Когато имаме размяна на бебе и Арбърско златно в едно изречение, вероятността за измама е огромна. Егон е симпатично хлапе и ми е интересен, но си мисля че Варис и Илирио са му роднини, иначе какъв е смисъла на цялото упражнение, освен ако нямат личен мотив?

Хексе, не е ли наблюдателница това? Ако напишем "части на кораб" в гугъл, може и да излезе нещо.

Станис според мен знае какво прави, избрал си е територия и накара врага да иде при него. В главата на Теон каза, че Болтън е сгафил. Надупчиха езерата и тези от род Фрей които не се издавят като плъхове, ще бъдат довършени в гръб от Мандърли- той каза, че ще са зад армията на Фрей. И пак имаме чука и наковалнята и....готово.

# 551
               Дезидерата ,

Станис още не знае че Мандърли е с него. Той си мисли, че Мандърли е убил Ръката му - това го има в главата за Теон. И хич не е настроен дружелюбно към Мандърли. А ние не знаем как се развива времевата линия на Давос. Именно това е най-интересното в цялата работа. ще успее ли Давос да намери Рикон и Оша, да ги убеди да отидат при Станис, Джон или Мандърли и да постигне споразумение между Станис и Мандърли  преди битката да започне? Ако да  на всички въпроси - тогава Станис има огромни шансове за успех, но не ми струва вероятно Давос да е толкова бърз нито толкова убедителен. За него Мелисандра мисли, че е верен, но  е заблуден.

Хексе - наблюдателница е, но не знам дали не му викаха Вахта. В смисъл, че един там клечи горе и се оглежда за земя или рифове.  Оттам израза  "Стоя на вахта"

# 552
 не - сега проверих  - вахтата е среднощният пост. ами тогава може би  си е наблюдателница, не знам

# 553
Хексе,
марс се нарича има го по кръстословиците  Joy

пп Ето тук го има

# 554
  • Варна
Хексе,
марс се нарича има го по кръстословиците  Joy

пп Ето тук го има

Мерси, дори не го бях чувала като марс. Crazy

Пффф, не звучи добре, "хвърлил от марса на мирска галера".. Grinning

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 14:40 от Хексе