"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 38 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Ясно е, че Джон ще получи подкрепа, но там въпроса е как ще се случи това. Трябва да се докаже, произхода му. Всички го мислят за копелето на Нед Старк, а мнението за копелетата знаем какво е в поредицата.

А Корин знае кой е Джон, също както и знае кой е Манс. Историята за Манс я разказва именно той и само той. Корин е описан като много добър войн, а някакво момченце го убива, айде бе  Laughing + това защо Манс ще разказва историйки на Джон, за какво му е на Краля отвъд Вала Джон копелето от ЗХ?

# 676
 Уау дези ама че си жестока. Аз чакам на Юг  Тирелите и Ланистърите да се изколят, докато на Север  Болтън се коли със Станис, а Джон - с Другите.

# 677
 Е то това е интригата, някой ако може да отговори ще се прекръсти веднага на Мартин и ще почни да печели милиони.

# 678
Благодаря за доброто посрещане на всички, Джон Сняг надявам се да не мислиш, че се дразня или нещо подобно просто споделям мнение Simple Smile
Elenaz не е сигурно дали следващите 2 книги са последни, то първоначално за трилогия е било предвидено...Само Мартин знае  Mr. Green

# 679
  В интерес на истината той Мартин подметна нещо за осма книга,  между шеста и седма, но като се има предвид че сезоните на сериала първо бяха девет, а сега ще го орежат до седем, да чакаме още десет години за завършек, не ми се струва вероятно. Мисля, че се бъзика.

Епосът в началото е трябвало да бъде разделен в три книги. В последствие след спор между автор и редактор, те нарастнали до седем. Седем кралства - седем книги. В процеса на редактиране на The World of Ice and Fire (Свят от огън и лед), разглеждаща самият свят Вестерос, Ан Гроел разбрала, че всъщност кралствата технически са осем, които Егон Завоевателят е завладял след кацането си на Вестерост (или които са изчезнали в шумотевицата около завоевателния му поход).

"Така че осем книги за седем кралства звучи добре", споделя многозначително Гроел

# 680
Здравейте преди малко си прочетох и 5-тата книга, силно съм развълнувана от съдбата на Джон, според вас дали всичко ще е наред с него в следващата книга?

# 681
Мелисандра ще го съживи в най-лошия случай. Simple Smile ...или в най-добрия Wink

# 682
Ох, а дано слава на Р'хлор

# 683
 аз очаквам да го съживи Бран. Силите на Мел са твърде надценени. Илюзии и гадания. Според мен, Бран ще му помогне да се варгне във Дух и после в неговото си тяло - покрива се с видението на мел, която го вижда ту като вълк, ту като човек. Интересното, е че режисьорите са ракрили че в новия филм има погребение.
А Джон в съня си вижда че е изоставен сам.   Може би го смятат за умрял?

# 684
Много лошо... Джон беше един от най-интересните персонажи за мен!

# 685
 относно смъртта на корин - Корин се хвърли за да умре, той не се стараеше, да даде всичко от себе си. А пък Джон определено не е момченеце, той се е обчавал на оръжие в двора на лорд и е равностоен на Алистър Торн, като дойде в Стража беше най-добрият, защото другиете бяха разни свинари и бандити. недей го подценява. Вярно, че не е опасен катоКорин, но Полуръката искаше да умре.
А за Манс Джон бе много ценен, като наследник на Нед и човек видял всичко в ЗХ.

# 686
още веднъж теорията, че Манс е Регар http://manceisrhaegar.blogspot.com/2014/04/asoiaf-last-of-dragon … -rhaegar.html?m=1
Но според този автор Корин е Артър Дейн.

# 687
Няма подценяване, може да си прав със сигурност. НО може и да се окаже, че Корин е един от онези рицари на КГ от Кулата на Радостта и клетвите не му позволяват да вдигне оръжие срещу законния наследник на трона  Rolling Eyes Тук нещата са много интересни и нямам търпение да разбера каква е работата.

А защо ще е ценен Джон за Манс ако Манс е просто водача на диваците и единствената му цел е да ги преведе през Вала? Джон не е наследник на Нед, със статуса си на копеле Джон е никой.

Добри дискусии се получават, радвам се, че се регистрирах, тъй като около мен нямам хора, които се интересуват и всичките неща, които ми се въртят в главата нямам с кой да ги споделям  Mr. Green Mr. Green

охо, Бумър, благодаря! Така определено ще е по-лесно да се прочете, отколкото коментарите под онзи клип  Peace

# 688
Аз пък си мисля, че и Мартин още се чуди кои какъв да бъде Thinking

# 689
  • Варна

Някакъв неин роднина също е бил с Нед при Кулата на Радостта, нормално Нед да е взел най-верните си васали, странно е как точно тези два рода първи подкрепят Болтън като Пазител на Севера?

Това не е толкова странно, Рууз е бил женен за сестра й (Ризуел), а Домерик е бил любимия й племенник. Изглежда са си били близки с Болтън докато са били женени. Като гледам как Рууз се отнася с дебелата Валда, явно е уважавал жените си.

Съгласна съм с повечето доводи, че Регар може да е (бил) жив и да съществува заверата с рицарите от КГ и северняци отишли на Вала. НО
Още не мога да се съглася, че Манс е Регар. Регар и Дала? Тяхното дете заедно със Сам и майстер Емон в Староград? Новия наследник?Имали някаква подсказка, че Емон знае кой е синът на Манс и Дала?

Общи условия

Активация на акаунт