Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 136 532
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте Simple Smile Къде се продават тези кремове на Дермакол? (аптеки, магазини?)

Има ги в Халите-София,но не помня кой щанд бяха newsm78...

Покривен е на Дермакол,но само за вечер Tired.През деня стои като маска Confused

# 421
Чувала съм, че с IPL също сеп третират пигментни петна

# 422
При мен лазерите не помогнаха.

# 423
  • На черешатааа
Признавам си, не съм чела цялата тема  Embarassed , но предполагам,че пишещите имате повече опит от мен в борбата с петната.  Ползвам на shiseido 38 или 50 фактор и нямам нови. Старите  ми само си стоят. Но ми се ще да сменя с био козметика. Попаднаха на това http://www.berova.bg/index.php?route=product/product&path=25 … p;product_id=1902 , но марката ми е супер непозната. Някой има ли впечатления , да сподели  Rolling Eyes

# 424
  • София
Признавам си, не съм чела цялата тема  Embarassed , но предполагам,че пишещите имате повече опит от мен в борбата с петната.  Ползвам на shiseido 38 или 50 фактор и нямам нови. Старите  ми само си стоят. Но ми се ще да сменя с био козметика. Попаднаха на това http://www.berova.bg/index.php?route=product/product&path=25 … p;product_id=1902 , но марката ми е супер непозната. Някой има ли впечатления , да сподели  Rolling Eyes

Ревюто му е много добро, ако е наистина така и аз бих пробвала. Дали може да се намери от някъде тестерче? Само онлайн ли се предлага?

# 425
  • На черешатааа

Ревюто му е много добро, ако е наистина така и аз бих пробвала. Дали може да се намери от някъде тестерче? Само онлайн ли се предлага?
Нямам идея. Открих го и тук, http://apteka.framar.bg/30038839/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD% … 150-%D0%BC%D0%BB-  , но разликата в цената ... . Идея нямам  дали го има по аптеките, ще трябва да проверя  Rolling Eyes

# 426
  • Пловдив
Момичета ,в голяма чудинка съм за крем ,който да де пигментира кожата на лицето .
Имам петна пигментни на лицето и до сега няма махане .
Опитвах доста неща ,но без резултат  Sad
Дали да не посетя  дерматолог и да престана с експериментите си ?

# 427
  • София
Преди години съм ползвала избелващата серия на Гернетик - http://www.fialbg.com/gernetic/search.aspx?vid=1&podvid=61 и бях много доволна. Изчисти по-голямата част от петната, останаха само няколко най-най-упорити. Професинална френска козметика е, 100% органична, използва се в клиники по пластична хихургия и дерматология. Тази есен смятам да повторя.

# 428
При мен се получиха пигментни петна по време на бременността, мислех че след раждането ще изчезнат, но  може би защото съм по-близо до 40г. упорито си седят. На скулите не ме дразнят толкова, мога да ги прикрия с руж, проблема е на челото. Разбрах, че един от методите за изравняване на тен е химическия пилинг, четох противоречиви мнения и се интересувам някой дали е пробвал.
Извинявам се ако е писано в темата по-рано.

# 429
  • Стара Загора
Привет, хайде и аз в новата тема Simple Smile Дайчето   bouquet

Това лято мога да се похваля, че успях да се опазя и нямам нови петна  Blush Доволна съм. Нооо, цяло лято по два-три пъти на ден мазане с 50-ти фактор в градски условия , а на плажа през 2 часа. Носене на фдт с 30 фактор, пак с редовно подновяване. 

Как подновяваш крема няколко пъти през деня?....
Аз се гримирам и не мога да разбера какво може да се направи?  Sad  Как да мажа крем върху фон дю тена?  Rolling Eyes

# 430
# 431
  • София
Моя приятелка страда от витилиго и използва от известно време едно лекарство наречено Мелагенина Плюс с което маже петната и почти са се скрили. Някой друг ползвал ли го е?
Тя много го препоръчва при нея действа много добре.

# 432
Чувала съм, че с IPL също сеп третират пигментни петна
Наскоро моя приятелка ме видя без грим и беше ей така  Shocked Просто петната ми стават все по-големи и големи и големи...  ooooh!
Тя каза, че друга нейна приятелка, която живее в САЩ си била дошла за месец и била много по-зле от мен, тя дори си помислила, че била болна. Момичето направило няколко процедури IPL на различни места във Варан и В. Търново и след втората процедура резултата бил впечатляващ. Дори приятелят на приятелката ми потвърди, а знаете какви са мъжете, не обръщат внимание на тези неща.
Сега помолих да разпита освен IPL дали е правила пилинг, колко процедури е направила и дали са й предписали някаква козметика между процедурите. Надявам се скоро да се чуят.

# 433
Привет, хайде и аз в новата тема Simple Smile Дайчето   bouquet

Това лято мога да се похваля, че успях да се опазя и нямам нови петна  Blush Доволна съм. Нооо, цяло лято по два-три пъти на ден мазане с 50-ти фактор в градски условия , а на плажа през 2 часа. Носене на фдт с 30 фактор, пак с редовно подновяване.  

Как подновяваш крема няколко пъти през деня?....
Аз се гримирам и не мога да разбера какво може да се направи?  Sad  Как да мажа крем върху фон дю тена?  Rolling Eyes
Този въпрос и аз съм го задавала тук няколко пъти и никой не ми отговори! Гримирам се сутринта и няма как през деня да подновявам! А да мажеш върху коректора не виждам смисъл.

# 434
Това с подновяването......има смисъл, ако си на открио, а не цял ден в затворено помещене, ако носите само слънцезащитен  крем  и преди да нанесете поредното подновяване сте почистили от предходното. Във всички останали случаи кожата изживява шок, тъй като продиктите за слънце са с различен състав, текстура. Поставянето сутрин на добър ( подходящ ) клас крем с фактор и гримиране с продукти с фактор е напълно достатъчно за хора, работещи на закрито през деня.
Другото нещо- колкото повече и по- често поставяте продукти върху мазна (лъсваща) кожа, толкова повече ще се държи агресивно тя и проблема ще ви се задълбочава. Нужно е ясна визия как да подходите към типа кожа, инвестиция в качествена козметика и конаултация със специалист, ако е нужно. Всичко друго.....просто замазва положението, защото не е важно да сте доволни, че туширате омазняването (лъсването), а по-важно е да накарате кожата да се чувства комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт