Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 136 321
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Дааааа, и моето ориенталско чудо дойде и започнах да го ползвам .
От 3 дни го слагам сутрин и вечер ,но е рано да изкажа мнение .
Ако има резултат ще пиша .
Надявам се да съм открила правилния крем !!!
И Благодаря на дамата за споделеното ! bouquet

и аз чакам отзиви , а въпросната дама, която ни сподели   krasiva vinagi не се включи повече , като погледнах профила май се е регистрирала САМО за да ни светне за крема ,което леко ме притеснява

# 631
MAMA GALQ ,аз писах на лични на Красива винаги и тя ми отговори веднага.Може така да се е случило да е с един пост засега,а и каква й е ползата да рекламира крем,който се продава от търговци в Китай.При това е много права за популярните продукти за защита и избелване.Дано и кремчето да е Кремът  Peace
jb66 ,рано е още за резултат,но как чувстваш крема?На цялото лице ли мажеш или само петната?Пишат,че съставките са билки и би трябвало да се понася добре.Ако вътре има хидрохинон,то няма как да не разбереш-цялото лице пламва,а петното веднага избледнява и се смалява.Аз съм ползвала турски билков,доста хвален,но без резултат.Стискам палци за този!

# 632
отложете избелването за есента, не за разгара на лятото - сега само сериозна слънцезащита, за да не постигнете обратен ефект
китайския крем дори няма да коментирам - състав, произход, рискове и т. н.
също напомням, че е възможно не всеки, писал във форум, да е добронамерен в съветите си - преценете на кого и за какво да имате доверие

# 633
  • Пловдив
MAMA GALQ ,аз писах на лични на Красива винаги и тя ми отговори веднага.Може така да се е случило да е с един пост засега,а и каква й е ползата да рекламира крем,който се продава от търговци в Китай.При това е много права за популярните продукти за защита и избелване.Дано и кремчето да е Кремът  Peace
jb66 ,рано е още за резултат,но как чувстваш крема?На цялото лице ли мажеш или само петната?Пишат,че съставките са билки и би трябвало да се понася добре.Ако вътре има хидрохинон,то няма как да не разбереш-цялото лице пламва,а петното веднага избледнява и се смалява.Аз съм ползвала турски билков,доста хвален,но без резултат.Стискам палци за този!

Аз също се свързах с дамата и много добре ми обясни за крема .
За моя радост дойде доста бързо .
Дневния е някак по лек ,а вечерния както вие казахте малко щипе и мирише на аптека  Simple Smile
Мажа на петната ,но те са по цялото ми лице така че яко се мажа .
Дано да има резултат  Praynig

# 634
  • Пловдив
не съм искала да засегна никой , но все пак очаквах да сподели повече дамата която първа го е ползвала , дано настина крема има ефект и да е траен, надявам се
аз лично съм фен на корейската козметика смятам че и китайската си струва парите стига да е качествена
на Изток все още пазят стари истини , които тук в интерес на западната фармацевтичната мафия отдавна са погребани

Аз също се свързах с дамата и много добре ми обясни за крема .

Какво ти обясни за крема ? би ли споделила

# 635
не съм искала да засегна никой , но все пак очаквах да сподели повече дамата която първа го е ползвала , дано настина крема има ефект и да е траен, надявам се
аз лично съм фен на корейската козметика смятам че и китайската си струва парите стига да е качествена
на Изток все още пазят стари истини , които тук в интерес на западната фармацевтичната мафия отдавна са погребани
Права си да си предпазлива,защото освен техни си билкови рецепти,азиатците са използвали за избелване олово и живак.Преди години и в БГ се продаваше един такъв крем.Надявам се,че вече не го правят,но просто не съм сигурна дали коректно си изписват съставките.
Иначе азиатците са фанатици на чиста светла кожа.Вече много българки ползват китайски и корейски гримове и кремове.Чернокожите пък твърдят,че техните звезди избелват кожите си в корейски клиники и дори цитират колко скали по Фицпатрик са "свалили".Като гледам въпросните звезди как от патладжанени в началото на кариерата са избелели до карамел,съм склонна да им вярвам.

# 636
И аз ще следя за отзиви от крема, въпреки че си мисля, че сезона не е подходящ за употреба.

Що се отнася до крема с живак- съм го ползвала. Основата беше лимонов крем и в него фармацевти влагаха останалите съставки. Майка ми също го е ползвала години наред. Нищо й няма на кожата. За съжаление спряха да го правят с влизането ни в ЕС. Просто съставките са забранени за ползване в страни от ЕС.

# 637
И аз ще следя за отзиви от крема, въпреки че си мисля, че сезона не е подходящ за употреба.

Що се отнася до крема с живак- съм го ползвала. Основата беше лимонов крем и в него фармацевти влагаха останалите съставки. Майка ми също го е ползвала години наред. Нищо й няма на кожата.
Дозата прави отровата  Peace
Майка ми ползваше Ахромин,за който после се разбра,че е с хидрохинон и нищо не й стана,слава Богу.

Ако е билков кремът,мисля,че няма да прави кожата фоточувствителна.За по-сигурно може да слага УВ защита.Много жени с петна живеят в горещи ширини,все някак се избелват Simple Smile

# 638
  • Пловдив
Както писах от скоро го ползвам .
Вечер и сутрин .Като се измия вечер ,все едно съм се измила със сода .
Кожата е страшно чиста ,а като нанеса крема в началото лепне ,но после попива .
За сега не мога да кажа нищо .
Според дамата трябва поне две седмици да се ползва .
В процес съм на разчитане на състава на крема .
Пеше на китайски и анг.,но и с двата сам на вие  Confused

# 639
Аз търпеливо ще чакам отзиви!
Моля те, пиши често и споделяй!

# 640
Дали кремът е билков или не няма значение - всяко нещо, което избелва прави кожата по-фоточувствителна. Лично аз не бих пробвала избелване по време на летния сезон, дори по това време разреждам употребата на шипково масло, защото може да има такъв ефект. Все пак, ако се пробва - задължително висок фактор крем през целият ден.

# 641
Здравейте, изчетох темата, има много полезни съвети за премахването на пигментни петна, но не открих съвет за предотвратяване на появяването им.
От 2 години лятото след излагане на слънце (дори и за малко и с мазане с фактор 50), ми се появяват питментни петна единствено над горната устна. Просто е ужасно... от далече прилича на мустак  Cry И есента изчезва от само себе си...
В момента нямам и въпроса ми е дали има начин да спра излизането... освен, че ще се мажа отново с фактор 50 и подчертавам отново, че излагането ми на слънце е в рамките на нормалното.
Отбелязвам също, че родих преди 3 години... вероятно има връзка.

Благодаря предварително  Hug

# 642
  • София
Както писах от скоро го ползвам .
Вечер и сутрин .Като се измия вечер ,все едно съм се измила със сода .
Кожата е страшно чиста ,а като нанеса крема в началото лепне ,но после попива .
За сега не мога да кажа нищо .
Според дамата трябва поне две седмици да се ползва .
В процес съм на разчитане на състава на крема .
Пеше на китайски и анг.,но и с двата сам на вие  Confused

jb66, ако имаш възможност, би могла да снимаш съдържанието и да го постнеш тук. Ще помагаме с разчитането.  Hug

# 643
  • София
Sweet butterfly Може да пиеш някой хранителни добавки, които ще намалят чувствителността ти към слънцето. Погледни в темата за iherb. Попитай там, какви добавки биха ти помогнали.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт