Препарати за съдомиялна - 7

• 99 196
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Единственият препарат,който ми направи поражения на определени съдове,беше Медикс.Но късно осъзнах,че е от него,защото това не става от едно миене,естествено.А и миялната ми беше нова и нямах много много опит с програми,температури и препарати.
Натали,наблюдавай си съдовете след миене и при някакво съмнение спри да го ползваш.

# 151
Благодаря ти за съвета!  bouquet
Установих, че една чаша имам поизтрита, най-вероятно е от медикса. Ще го ползвам, че цяла кутия имам, но повече няма да вземам. По принцип препаратите на Медикс /не само за миялна/ са доста агресивни....

# 152
С медикс не съм мила ,ама чашите са ми доволно изтрити JoyКогато купувам чинии и чаши ,това ми е изискването да нямат шарки ,да са бели или прозрачни Hug

# 153
  • София
мне, всъщност важното е да са подходящи за съдомиални. Имах 1 чиния, на която й замина картинката, просто не е била предназначена за миална, другите за сега са си съвсем ок и чаши и чинии.

# 154
Имам чаши с картинки заради детето и не са мръднали - със самолетите на Билла и разни подобни шарении.
Тази, която ми се е изтрила е рекламна на бира със златно и черно. Златното е заминало.... Rolling Eyes

# 155
На мен така Финиш ми изтри шарките на една чаша, върнах се на праха на КК и нямам други поражения, а таблетките ги ползвам на по-замърсени съдове и съобразявам да не слагам шарени неща /основно чашите ни са такива/ в миялната, когато ползваме таблетки. Явно са по-агресивни таблетките.

# 156
И аз се заредих с КК от промоцията.
Някой ползвал ли е препарат за почистване на съдомиялна на Хейтман ? Препарата е на прах и се ползва на най-кратката програма, така пишеше отзад  Thinking

# 157
И аз се заредих с КК от промоцията.
Някой ползвал ли е препарат за почистване на съдомиялна на Хейтман ? Препарата е на прах и се ползва на най-кратката програма, така пишеше отзад  Thinking

аз по едно време купувах на Хайтман препаратите. Но този се оказа, че е само за почистване от варовик по съдомиялните. А аз държах да почиства повече мазнини, белтъчини и всички лигави наслагвания по невидимите части. А не да лъсне водосъдържателя само. Използвах го не го изхвърлих, но не повторих Crossing Arms

# 158
  • Варна
kati_v, обръщам се към теб, защото знам, че имаме еднакви модели съдомиялни Беко. Разбрах го в темата за съдомиялните Simple Smile Купих си таблетки Somat All in 1, трябва ли да ползвам копчето с таблетката на машината? До сега не съм го ползвала, защото миех с прах.

# 159
kati_v, обръщам се към теб, защото знам, че имаме еднакви модели съдомиялни Беко. Разбрах го в темата за съдомиялните Simple Smile Купих си таблетки Somat All in 1, трябва ли да ползвам копчето с таблетката на машината? До сега не съм го ползвала, защото миех с прах.
Не съм kati_v, но да кажа - когато се използва таблетка и съответно машината има специално копче, с което се указва, че се използва таблетка е желателно е да се използва това копче. Имай предвид, че с избирането му се удължава времето на избраната програма. Идеята е че на таблетката й трябва повече време да се разтвори.
Използвала съм таблетка и без да натискам това копче и резултатите са били ОК.
Може да пробваш както ти е удобно, но в случай че таблетката не ти се разтваря добре, когато не си натинала копчете означава, че задължително трябва да използваш тази опция.
Надявам се да съм била полезна.

# 160
Доколкото знам, при натискането на този бутон се изключват ползването на сол и гланц, така че трябва да се ползва при таблетки всичко в едно, т.е. ако таблетката е обикновена, не се натиска.

# 161
  • Варна
Благодаря ви!  bouquet Ще я използвам тази опция, защото от предозиране най вече на гланц си похабих едн комплект дуралекс.

# 162
Благодаря ви!  bouquet Ще я използвам тази опция, защото от предозиране най вече на гланц си похабих едн комплект дуралекс.

как така?

# 163
  • София
Здравейте!

Бих искала да попитам из софийските магазини за паралелен внос срещал ли е някой такива таблетки за съдомиялна : http://r.twenga.it/g3.php?pg=VDs5MDI2Nzk5NjYzOTY3OTE3NzMyOzU0OTg … TIxOA==&dac=0
Купих ги лятото от Гърция и тъй като са ми на привършване,а страшно ми харесват и сега се чудя дали мога да си намеря някъде тук.

Предварително благодаря   bouquet
Такива таблетки видях в едно сравнително ново магазинче на пазара на Младост 1. Но не обърнах внимание на цената. Та казваш, хубави са? newsm78

# 164
  • Варна

как така?
Стана на едни сини мазни петна отвратителен. Хвърлих го. Това беше със старата миялна.

Общи условия

Активация на акаунт