Препарати за съдомиялна - 7

• 99 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз се обърках вече с тези таблетки на Лидл /W5 дето и до сега ги е имало, не от промото др. седмица/ едни казват, че драскат съдовете, други са много доволни  Rolling Eyes?

# 571
При мен Финиш драскат, но четох и класации от Англия, че учудващо таблетките на Лидл са много добри. Само там не се споменава дали W5 или другата собствена марка имат предвид, та питам, ако някой е опитвал.

# 572
Бях доволна от всичко в едно на КК таблетките. Нещо ги спряха и минал на лидълските, но не мията както трябва, за това днес купих на ДМ. Ще пускам след малко да ги видя и тях.

# 573
Момичета,
Моля да ми препоръчате течен препарат за съдомиялната, нещо не много скъпо и ефикасно  Mr. Green 

Както бях писала по горе в момента ползвам таблетките на ДМ всичко в едно, но понеже съм от скоро с миялна, не всичките ми съдове са минали през нея. Искам течен за да си го дозирам аз,  за да си пусна чаши и разни стъклени кани, прибори, които имат по скоро петна от много варовитата ни вода  Blush

Благодаря предварително  bouquet

# 574
  • София
Момичета,
Моля да ми препоръчате течен препарат за съдомиялната, нещо не много скъпо и ефикасно  Mr. Green  

Както бях писала по горе в момента ползвам таблетките на ДМ всичко в едно, но понеже съм от скоро с миялна, не всичките ми съдове са минали през нея. Искам течен за да си го дозирам аз,  за да си пусна чаши и разни стъклени кани, прибори, които имат по скоро петна от много варовитата ни вода  Blush

Благодаря предварително  bouquet

Самоат, финиш.
Да попитан някой пробвал ли е двуцветния на сомат мулти перфект и има ли разлика с другите на сомат? То каква ли разлика да има те си мият перфектно, ама този нали е нов.

# 575
  • На брега на реката
Съвсем не е нов. Аз го ползвах преди 2,5 години , когато си купих машинката. Може да се каже, че мие добре, но не и силно замърсени. При този двукомпонентния, проблема е, че вътре са 2 гела и единия винаги свършва преди други. Имаше оплакване от потребителки. Не мога да го съпоставя с друг Сомат, но сравнен с Финиш All in 1, Финиша е по-добър.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 22:12 от Бобулина

# 576
  • София
Благодаря за отговора, аз този двукомпонентния от няколко месеца го забелязвам, затова за мен е сравнително нов продукт.  Blush

# 577
  • Русе
На 3-4 г е поне, сега често го пускат на промоция. Става за чаши/чинии.

# 578
  • София
Здравейте!
Отскоро у дома си имаме помощница за миенето, която вече сме използвали 5-6 пъти. С покупката на съдомиялната купихме и таблетки от Лидл (обикновените, не all in one) и засега съм доволна. Заедно с това вчера докато пазарувахме в Кауфланд грабнах и един пакет прах от тяхната марка.
Чудя се обаче дали, когато слагам от него трябва да намалявам гланца и солта? Солта е настроена на 1 и няма как да я намаля повече, но гланца е на 3. Дали да го оставям така или да го намаля и него до 1?  newsm78

# 579
Не, прахът само мие, няма допълнително сол и гланц.

# 580
Аз двукомпонентния гел, понеже прочетох, че не се изразходва равномерно, го слагам с мерителна лъжица, по отделно всяка съставка.

# 581
Вчера купих от паралелен внос двукомпонентен Сомат Голд Гел, и на първо сипване виждам, че наистина изтича повече от единия.... Ще опитам с лъжица, ама луда работа.

И да отговоря на собствения си въпрос: таблетките Cleffekt на Лидл ( които купих все пак), на първо миене са категорично по-добри от Финиш. И една йена тава, и метални прибори изчистиха по-добре.

Друг въпрос е, че не беше много пълна машината, ама нали от нетърпение.

Ще видя и на пълна машина как реагират.

# 582
  • София
Не, прахът само мие, няма допълнително сол и гланц.
Благодаря!  bouquet

# 583
  • У дома !
Препаратът за почистване ,къде точно се слага?Също така филтъра ,къде се намира? Rolling Eyes

# 584
  • Варна
Препарата почистване се слага където се слага праха за пране Simple Smile
При мен филтъра е долу на дъното на съдомиалната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт