Препарати за съдомиялна - 7

• 98 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Имам само една надраскана от  таблетките чаша и тя е някакво капи от промоция, иначе дуралекса, йената, луминарк, други разни стъклени чаши - нямам проблеми с тях.
Следите от употреба са си друго нещо, за тях естествено не  виня миялната, тях си ги имаше по старите чинии и преди това.

За сега все още точно лидлските си ползваме.

# 106
  • На точното място
Благодаря ви момичета за мненията.Посудата ми е сравнително нова и не искам заради неправилен препарат да я сменям. Купих си за по сигурно гел, даже пуснах една машина,но май го предозирах защото имах после следи от препарата по посудата. Утре ще сложа по малко препарат и така докато и свикна  Wink

# 107
  • София
не предполагах, че съдомиялната надрасква дуралекса. имам такъв от две години, беше си като нов , сега виждам, че чиниите за супа са заприличали ...  Shocked на чинии за игра в пясъчник. след 2 месеца с машината...

# 108
  • Пловдив
Момичета най-накрая го изхабих този Сомат гел и както казах преди в темата - никога повече!
Сега искам да взема от хвалените от вас таблетки на Лидл. Те само един вид ли са? Марката W5 ли е?

# 109
  • София
Едни комбинирани много в едно и едни   бейсик.
W5 да.

# 110
Somat Gold или Somat 7 in 1, че са на промоция в Кауфланд тази седмица?

# 111
  • Пловдив

Ако въпросът е към мен, ето този:

Едни комбинирани много в едно и едни   бейсик.
W5 да.

Благодаря   bouquet

# 112

Ако въпросът е към мен, ето този:

Не, не, просто питам кое да избера.

# 113
Аз пък съм много доволна от Сомат  newsm78 Дали има значение от коя държава ги купуваш незнам  newsm78
Според мен което и да избереш–няма да сбъркаш  Peace

# 114
Благодаря ви момичета за мненията.Посудата ми е сравнително нова и не искам заради неправилен препарат да я сменям. Купих си за по сигурно гел, даже пуснах една машина,но май го предозирах защото имах после следи от препарата по посудата. Утре ще сложа по малко препарат и така докато и свикна  Wink

Имай предвид,че освен от агресивни препарати,стъклените съдове се повреждат от висока температура.От дълго време ползвам Сомат-гел и съм доволна.Само не този,литровия,показан от Really /пробвала съм го и не съм доволна/, а мулти-перфект / 650 или 700 мл,не помня точно/

# 115
  • Русе
Мулти пърфекта и аз съм купувала, когато е на промоция. Тогава само го вземам и го ползвам, когато имам само чинии и непълна миялна. Със силнозамърсени тави не се справя, определено. Показаният Сомат е още по-зле.

Ползвах два пъти Феъри, нo не Platinum, а All in One. С не най-мръсната тава, но се справи отлично. Днес ще готвя мусака и ще пека месо, та след 2-3 дни пак ще пробвам вече със сериозно замърсена как ще се справи.

# 116
  • София
Мулти пърфекта и аз съм купувала, когато е на промоция. Тогава само го вземам и го ползвам, когато имам само чинии и непълна миялна. Със силнозамърсени тави не се справя, определено. Показаният Сомат е още по-зле.

Ползвах два пъти Феъри, нo не Platinum, а All in One. С не най-мръсната тава, но се справи отлично. Днес ще готвя мусака и ще пека месо, та след 2-3 дни пак ще пробвам вече със сериозно замърсена как ще се справи.

докладвай после Simple Smile

# 117
  • Русе
Със сигурност, ако забравя, ми напомни Simple Smile.

# 118
  • София
Дуралекса се драска в миялната!
Аз изхвърлих всичко дуралексово и поради друга причина - при счупване се разпада на милион парченца.
На 2 пъти в миялната намерих купчинка стъкла на дъното от счупена дуралексова чиния и накрая ги разкарах от употреба.
Сега съм с керамични и порцеланови чинии. И йената се държи перфектно.

# 119
  • София
брех, как се чупи чиния в миялната?

Meggysan  Peace

Общи условия

Активация на акаунт