Препарати за съдомиялна - 7

• 99 257
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тези Fairy по-добри ли са от Лидл-ските? Аз ползвам тях за ежедневна употреба.

# 481
Видях, че съдържанието на Fairy Professional All in One е същото, като на Fairy Professional All in One Platinum. На първо място е >30% Phosphates, а в таблетките на Лидл няма фосфати. Това май е единствената разлика между тях.

# 482
  • София
Тоест, май е по-добре да си ползвам от Лидл и Феъри платинум само при силни замърсявания.  newsm78

# 483
Таблетките на Fairy, би трябвало да почистват много по-добре, от таблетките на Лидл.

# 484
  • София
Платинума да. Но аз така или иначе мив с тях по-замърсените.
Та за ежедневна употреба и Лидл ли вършат работа.

# 485
Писах по-горе, че състава е еднакъв, разликата би трябвало да е в количеството.
Fairy All in One ще почистват много по-добре от W5 All in One.
Ако си доволна от W5, те са по-евтини даже. Simple Smile

# 486
  • София
Тоест, май е по-добре да си ползвам от Лидл и Феъри платинум само при силни замърсявания.  newsm78
За ежедневна употреба - по-добре ест без фосфати, пък за силно замърсени си вземи едни платинум, много ги хвалят тук, явно са добри.

# 487
  • Русе
Има голяма разлика в качеството на измиване на обикновеното Феъри и платинума. Не случайно и разликата в цената им е двойна.

# 488
  • София
За ежедневна употреба - по-добре ест без фосфати, пък за силно замърсени си вземи едни платинум, много ги хвалят тук, явно са добри.
Точно така съм в момента.

# 489
Има голяма разлика в качеството на измиване на обикновеното Феъри и платинума. Не случайно и разликата в цената им е двойна.
Каква им е редовната цена на All in one и Platinum?
Platinuma го видях по 29ст/бройка за пакет от 50 таблетки.
All in one в офертата на Кауфланд е по 20ст/бройка за пакет от 120 таблетки.

# 490
  • Русе
Къде го намери на тази цена платинума? Обикновено е около 40ст/бг, ако го улуча на 25-30 ст. някъде по нета или в магазин, зареждам повече.
Обикновеното е около 19-20 ст най-често.

# 491
Е значи на Кауфланд промото, не е никакво промо Crossing Arms
Ето линк за платинума.

# 492
  • Русе
Горе-долу да, по-скоро им е нов продукт и затова го има.

# 493
  • have faith and be patient ..
момичета здравейте , тези ЕКО таблетки :
подходящи ли са за измиване на съдове на дете на почти годинка (купички , чашчици , шишенца , буркани от кухня , прибори и т.н. )  предварително благодаря

п.п. нещо не си вижда хубаво , ето линк към снимката https://cdn.bg-mamma.com/CYZl/6644814_850aa60a

# 494
  • София
Не разбирам от съдържанието, но аз шишетата в миялната не мия. Но купичките и чинийките, да.

Общи условия

Активация на акаунт