Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 636
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
kokinikapela5, напълно те разбирам, и аз съм със същото впечатление от Шефкетова. Не отговори на нито един от въпросите ми и се държеше меко казано зле. Бях при нея само на един преглед и няма да повторя. Пациент съм на Стаменов, който на следващия преглед без никакви проблеми ми отговори на същите въпроси.

С подобни впечатления съм, но едва от последните месеци. Може би задавам твърде сложни въпроси и я поставям в неудобно положение.
Преди не беше така, много я харесвах и се радвах да я видя. Сега гледам да не се налага да ходя при нея.

# 466
  • София/Стара Загора
Ако си пусна ПКК и вирусология в друга лаборотория, ще ми ги приемат ли за пункцията? Този опит е по Фонда

# 467
Ако си пусна ПКК и вирусология в друга лаборотория, ще ми ги приемат ли за пункцията? Този опит е по Фонда
да, на мен са ми приемали но миналата година;
някой по от скоро да потвърди

# 468
Публикацията ми беше на 27.09 правих всички изследвания в цибалаб и нямаше проблем.

# 469
Здравейте, и аз да изкажа мнение относно казуса с д-р Шефкетова. Аз при нея намирам отговорите, който не получавах при д-р Стаменов. Може би всичко зависи от момента в който сме били преглеждани знам ли. Мен лично са ме преглеждали и 4мата и най обяснителна е била Шефкетова.

# 470
Редовно нося вирусология от друга лаборатория, а ПКК ми я прави майка ми (такава й е работата). Този път с ПКК не се наложи, защото в клиниката ми я изискаха при стартиране на опита и нямах време да моля мама, направиха ми я в Надежда.

# 471
в момента колко е валидността на пкк- 1м ли?
а валидността на вирусологията още ли е 3м?

# 472
  • София
10 дни е за ПКК
вирусологията си е 3м.

# 473
Момичета имам един въпрос, какво правите с останалите ампули от Фостимона ?

# 474
  • София/Стара Загора
Благодаря за отговорите, момичета Hug късмет и успех на всички

# 475
Здравейте момичета,да си кажа и аз мойте притеснения....на 14.09.2014 ми беше трансфера на 2 тридневни ембриончета.на 28 си направих кръвен тест с резултат 795.59 IU/L.Първият ми преглед беше на 06.10.2014.Видяхме едно плодно сакче....Персенска каза само едно добре...но е рано още ела на 16-ти да те погледна пак.И аз взех да се притеснявам...не трябваше ли да чуем сърце...ще откача направо до 16-ти,само за това мисля....какво ще ме посъветвате?...Благодаря ви,радвам се че ви има... Hug

# 476
  • гр. София
Утре завършваш 6 г.с. Рано е за сърце. Ние нашето го чухме в 7 г.с. + няколко дни.

# 477
  • В сърцето на любимия човек
Спокойно, на 6-ти си била в 5гс. и 5 дни (ако смятам правилно), рано е било  Peace На 16-ти ще си точно в 8-ма седмица и тогава ще чуете сърце  Hug

# 478
  • гр. София
Всъщност аз го смятам, че е била 5 г.с. +  3 дни. Ама може и сметките да не са ми верни.

# 479
  • В сърцето на любимия човек
Няма никакво значение, важното е, че е било рано и в момента излишно се тревожи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт