Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 491
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Благоевград
Момичета предстои ми лапароскопия колко дни е престоят в болницата.И още доктор Стаменов ще отсъства от16.10 до 26.10. информацията е от 16.09

# 31
Момичета предстои ми лапароскопия колко дни е престоят в болницата.И още доктор Стаменов ще отсъства от16.10 до 26.10. информацията е от 16.09
За лапароскопия приемат в деня преди интервенцията и изписват в деня след нея, ако всичко е наред. Желая ти успех  Hug
Благодаря за новата тема   bouquet

# 32
  • Благоевград
За лапароскопия приемат в деня преди интервенцията и изписват в деня след нея, ако всичко е наред. Желая ти успех  Hug
Благодаря за новата тема   :bouqu
Мерси за отговора

# 33
Честита ни нова темичка  bouquetдано ни е на късмет Praynig

# 34
Влизаш на единия ден сутринта, на втория те оперират и на третия ден по обяд (ако всичко е наред) те изписват.

# 35
Момичета от вчера започна моят опит, втора стимулация по фонда иначе, ако всичко е наред ще ми е пети трансфер, надявам се вече да е последен. Д-р Персенска ми назначи гонал - 1 ден - 100, 2 ден - 150, 3 ден - 200. И неупоген през два дни. В събота съм отново на преглед.

# 36
# 37
Запис и от мен  bouquet Днес мина и моята пункция-3 яйчица си имам Heart Eyes Едното нещо се опъвало, доста го е гонила Перси, както тя се изрази, и съм кървяла повече, но за момента само ми е подут корема и ми цапа кръвчица, това нормално ли е, че досега не ми се е случвало?
Обаче ще ми слагат някакво РВМС? В предишните теми съм го срещала, но може ли някой накратко да ми обясни отново какво точно се прави с него и кога след него е ЕТ? Днес ми взеха първата кръвчица за него, но опиянена от упойката забравих да звънна да си запазя час, утре нали няма да е късно?

# 38
  • София/Стара Загора
Благодаря за новата тема  Hug

Имам въпрос относно РВМС - пробвахме да видим как ми се отразява след не много добра биопсия и се оказа, че се влияя "доста добре" според д-р Персенска каквото и да означава това - та сега се чудя, когато стигна живот и здраве до пункция и трансфер ще ми се прави ли пак? каква е процедурата, някой знае ли/? щом ми се отразява добре, значи би трябвало да го правя и тогава, иначе какъв му е смисълът?  newsm78

# 39
  • гр. София
Аз го правих преди трансфер и то без да имам нужда ( биопсията ми беше добра ). Смятам, че като цяло ми влияе добре биопсия в цикъла преди трансфер ( за стимулиране на МЛ ) и РВМС преди трансфер.

# 40
# 41
Ето ме отново. Понеделник съм на трансфер,3-и ще ми е поред. Както предположихме фоликула се пукнал,но кога ли,Стаменов каза че може би вчера. Бях много шашната,че трансфер няма да има,но той каза че няма проблем и да чакам да ми се обадят,но лепило ще слагаме ли не ми стана ясно. Имам 6 замразени,поисках 3 да размразим та да видим,дано се захванат.И биопсията ми е добра,това ме успокои малко.

# 42
  • Варна
  animal037

# 43
Запис от мен в новата темичка, аз кротко си чакам.след трансфер на 2 5дневни снежинки. Успех на всички.

# 44
  • София
Mishoko, за кървенето можеш да продължиш ка-вит до трансфера.  Важно е да няма кървене.

Общи условия

Активация на акаунт