Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 540
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • СОФИЯ
shoko радвам се мила да те видя  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 16:52 от mierin

# 46
Здравейте момичета,
Да попитам за плацентарните молекули докога се изследват.При ниска стойност на sfit-1 и препоръка за вливане на октагам ако не се направи какъв е риска за бременността.Вчера бях на консултация,но никои не ми обясни ако откажа вливане какво може да стане.Бременна съм в 26+4 г.с

# 47
Ivankaka аз ка- вит не пия, заради алергии. Днес още цапа и докато слагам Утрогестана, но не кървя. Утре съм за РВМС, така че ще питам дали е ок.
Току-що ми звъннаха ембриолозите- само 1 е ок, другото не се е оплодило, а третото е само с един пронуклеос,т.е. не става.Много ми е кофти, вече нямам сили. ЕТ на 1-кото, ако оцелее до 5 ден и замразеното.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 13:05 от mishoko

# 48
Здравейте момичета ,не съм с проблемно забременяване , но упорито издирвам лекар , който да е на ти с проблемно износване - т.нар рискова бременност . Бях вече при Сигридов , който поради това , че имам едно дете вече, малко ме "отсвири" с извинение , и затова се зачудих дали да не посетя др.Михова. Тя приема ли външни пациенти , или вече само ФМ се занимава ,трудно ли се записва час за нея и въобще подходяща ли за моя случай понеже не съм инвитро ( все още не съм бременна но при мен нещата трябва да се започнат от преди това )

# 49
  • Живее на Луната
  tiptoe

# 50
Здравейте момичета искам да ви попитам аз съм след трансфер и ми предстои да правя тест.Д-р Стаменов  ми каза след теста да се обадя , но не питах на кой номер на спешният ли трябва да звання или на неговият номер .

# 51
sexydidi първо да ти пожелая силно позитивен тест, а за обаждането предполагам на спешния... На мен Шефкетова ми каза, ако имам положителен тест да си запазя час 10 дни след теста, но при теб може да е по-различна ситуацията. Пробвай на спешния, до колкото знам Стаменов и Шефкетова го вдигат.
Успех!

# 52
  • Перник
Последният път като звънях на спешния вдигнаха акушерките от манипулационна.

# 53
  • София
Във вторник в 18.00 часа имах трансфер на две замръзени ембриончета на 5 дни.  Слагам Утрогестан, пия Медрол и бия Фраксипарин /както се казва - празно да няма/ Joy  Но ми се струват малко лекарствата. Миналия път, който ми беше първи, и от който замразихме ембриончета пиех един тон лекарства.
Тези от вас, които са със замразен трансфер или са имали такъв, моля споделете.  Hug

# 54
Във вторник в 18.00 часа имах трансфер на две замръзени ембриончета на 5 дни.  Слагам Утрогестан, пия Медрол и бия Фраксипарин /както се казва - празно да няма/ Joy  Но ми се струват малко лекарствата. Миналия път, който ми беше първи, и от който замразихме ембриончета пиех един тон лекарства.
Тези от вас, които са със замразен трансфер или са имали такъв, моля споделете.  Hug

Аз при моя ЗЕТ имах само но-шпа ( 3х2 за 7 дни), Утрогестан ( 2х3) и фолиева к-на. Този път трансфера ми е на свежи и имам всичките предните, както и Медрол, Естрофем и Фраксипарин.

Ти нямаш ли но-шпа и фолиева, тях винаги ги изписват.

# 55
Някой скоро да е правил безплатна вирусология и къде? Четох в предишните теми но не отривам.

# 56
Здравейте момичета,на мен ми е 6 ден след трансфера...корема ми спадна,гърдите не ме болят...отчаяна съм.Снощи ме приболяваше корема вече незнам какво да си мисля....Sad

# 57
Мисли си, че симптомите въобще не са задължителни при толкова ранна бременност, независимо дали е станало по естествен начин или с инвитро. Стискам ти палци и на краката.

# 58
Мисли си, че симптомите въобще не са задължителни при толкова ранна бременност, независимо дали е станало по естествен начин или с инвитро. Стискам ти палци и на краката.
Благодаря ти...дано да си права... Simple Smile

# 59
Момичета,днес бях при Персенска и имам 4 фоликула във вторник ще ми е пункцията,но акушерките ми казаха да си взема капки ка вит ,но от толкова много информация която ми дадаха не помня  дали от днес или от утре беше по 10 капки.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт