Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 52 403
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Стара Загора
Danny_cat, ТСХ ти е добре - за стартиране искат под 2,5, а при Начев ходи, ако имаш повече от 45 дни до началото, иначе няма смисъл...но си добре....може да се консултираш все пак, за да видиш какво ще ти каже

# 136
mandy! , благодаря ти, мила... надявах се да е под 2,5 Simple Smile    bouquet Ами силно се надявам, че няма да чакам 45 дни до старта. Дано д-р Перси да реши, че е добре.  baby_neutral

# 137
  • София/Стара Загора
mandy! , благодаря ти, мила... надявах се да е под 2,5 Simple Smile    bouquet Ами силно се надявам, че няма да чакам 45 дни до старта. Дано д-р Перси да реши, че е добре.  baby_neutral

ще те пусне, не се притеснявай, после ще ти назначат дозата за бременност  Hug успешен старт и ревящ финал  Praynig

# 138

ще те пусне, не се притеснявай, после ще ти назначат дозата за бременност  Hug успешен старт и ревящ финал  Praynig

Hug   Praynig Благодаря!

# 139
Дали тази събота д-р Персенска е на работа?

# 140
Моя позната има час в събота при нея,така ,че трябва да е там

# 141

Да събота е на работа,неделя е почивка  bouquet

# 142
Момичета,аз съм 11 дни след трансфер,уринарния тест ми е положителен....в неделя съм на кръвен тест....да си пусна ли и ТСХ,тъй като пия л-тироксин?

# 143
  • гр. София
Момичета,аз съм 11 дни след трансфер,уринарния тест ми е положителен....в неделя съм на кръвен тест....да си пусна ли и ТСХ,тъй като пия л-тироксин?

Да, пусни си + ФТ4.

# 144
Забравих да питам д-р Шефкетова и се надявам да ми помогнете.
Предстои ми цветна снимка на тръбите, след нея ще изчакам направо за коментар на снимката от д-ра. Искам процедурата да е с упойка, та се чудех дали ще съм в състояние да шофирам след като изляза от упойката или да взема някой с мен за шофьор, че от клиниката до вкъщи има около 130 км път.
Благодаря  Wink

# 145
Според зависи как ще се чувстваш, мисля, че понасянето и излизането от упойки е индивидуално. По-добре се подсигури при възможност, според мен, въпреки че от тази кратка упойка ще се възстановиш бързо, според мен.

# 146
Аз правих цветна снимка с пълна упойка през юли. Бях с мъжа ми за шофьор, пък и за подкрепа. Не съжалявам. Бързо излязох от упойката, но не се чувствах комфортно, имах леки болки и кървене. Добре, че бях подготвена с превръзки. 15 минути след снимката се инсталирах на кафето отвън, ударих един спазмалгон и ... света стана друг  Mr. Green Можех и да шофирам, ама нямах желание, при мен и новините от снимката не бяха добри, и това допълнително ми развали настроението.
Ако не ти е проблем да си с придружител шофьор, може би е по-добрия вариант. Поне според мен.

# 147
И аз не бих рискувала да шофирам след упойка, освен това е възможно да имаш и леки болки, ако има вариант да не си сама, не се колебай.
Успех и дано има добър резултат.

# 148
Благодаря ви, момичета, ще си взема придружител   bouquet

# 149
Здравейте и от мен Hug
И моят първи преглед при др.Шефкетова мина Blush,сега ще пускам хормони и на 2.10.отново при нея  WinkУчудващо спермограмата на ММ излезе мн.по-добра от първите две които правихме в Бургас,докторката иска след 20дни да направим още една ,и тогава ще съставяме план за действие Praynig

Общи условия

Активация на акаунт