Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 624
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Такса оплождане е отделна от цената на трансфера.
Благодаря, Шоколадче, но защо тогава Angels пише в цитата, че в 600 лв. за нормален трансфер влиза и таксата оплождане?  newsm78

# 496
  • гр. София
Когато аз плащах пак така ми казаха цена за трансфер и попитах, а такса оплождане и на касата ме попитаха - Ама сега ли ще ги плащате?
Та поне февруари-март цените си бяха отделни.  Peace

# 497
Такса оплождане е отделна от цената на трансфера.
Благодаря, Шоколадче, но защо тогава Angels пише в цитата, че в 600 лв. за нормален трансфер влиза и таксата оплождане?  newsm78

Когато бях на трансфера платих на касата 600 лева за оплождането не са ми искали пари и затова реших,че влиза в цената!Освен ако сега когато отида на преглед не ми кажат на касата,че дължа пари за оплождане newsm78

# 498
  • гр. София
Питай на каса най-добре, че да не те изненадат някой път неприятно, че дължиш пари.  Peace

# 499
  • София
Когато аз бях на ICSI на естествен цикъл през юни месец ми взеха 350лв за пукнция и 600лв за ЕТ. Изришно попитах на касата има ли такса обплождане, а отговорът беше, че тази такса е включена в сумата от 600лв.

# 500
  • София
когато е смесен трансфер/има и замразени ембриони/ цената е различна от само спонтанен цикъл.
ама защо не знам  newsm78

# 501
A ako е само замразен трансфер каква е цената и има ли значение на колко ембриона?

# 502
  • София
само зет е 450лв, няма значение бройката.

# 503
  • В сърцето на любимия човек
Angels_ - проверявай всичко на касата и си пази касовите бележки. Днес на касата ми излезе, че дължа 350 лв за пункцията, която ми се провали миналата седмица. Добре, че прегледа ми беше скоро и администраторката беше съвестна и направи справка.

# 504
А има ли такса за размразяване?

# 505
не, не се плаща такса за размразяване, само 450 за ЗЕТ

# 506
Вярвам , че питането помага, затова ще опитам отново Simple Smile
Здравейте момичета, моля за информация относно разширената биопсия. Интересува ме кога се прави, при какви показания. Аз трябва да започна стимулация по дълъг протокол след няколко дни, но бих искала да ми направят тази биопсия за определяне на имплантационния прозорец. .........

Здравей, не знам дали ще съм ти от полза, но тъй като информацията за видовете биопси се оказа доста оскъдна ще се опитам да ти помогна като ти кажа аз какво знам по въпроса.
Бипсиите в клиниката са 3 вида:
Имунологична ендометриална - 165лв. + 2 хормона 35лв. общо +200лв.
Микробиологична - 80лв.
Имунохистохимия –  200лв.
Именно имунохистохимията е тази, която определя имплантационния прозорец. Резултата от нея се бави изключително много - повече от месец

# 507
не, не се плаща такса за размразяване, само 450 за ЗЕТ

Значи 450 лв + вирусология и ПКК. Ей че то не било скъпо да правиш ЗЕТ  Grinning Е не знам дали цените ще са същите след година и половина някъде, но за сега ме удовлетворяват  Grinning

# 508
  • София
нито вирусология, нито пкк са ми искали за зет  Rolling Eyes

# 509
Че то без пари направо.  Grinning Като инсе излиза, защото едното ми лекарство за стимулация при инсе ми беше 100 лв+клостилбегит.

Общи условия

Активация на акаунт