Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, предстой ми пункция неделя или понеделник. Но днес съм болна-с хрема, гърлото ме боли. Всички в работата са болни. Стимулираха ме с клостилбегит. Притеснявам се че като пия прахчетатата за грип може нещо да ми стане и да не се получи пункцията. Но пък ако съм с темература на пункцията, може и да я отложат. какво да правя?

# 481
  • гр. София
Можеш да пиеш лекарства, даже е задължително.  Peace

# 482
  • Пловдив
Dandiela, и аз вчера така разбрах от доктора, че ако след пункцията от 350лв. има оплождане и се стигне до трансфер се плаща още само 600лв. В разговора не спомена цена на оплождане, методи и т.н. Ето тук сега идва моето объркване. Ако има други момичета правили скоро инвитро на ЕЦ да споделят и те.

В тези 600 лева влиза и оплождането  bouquet
Хм...всеки път се чудя за тези цени..и всеки път получавам различни отговори от момичетата тук. Аз направих няколко пункции, за да стигна до трансфер. На първата нямаше Я, на втората извадихме хубава, оплоди се, но заради лоша МБ се наложи да я замразим. Платих си 250 за оплождането и 450 за замразяването. На следващата пункция пак нямах нищо и на последната преди трансфера извадихме две, но само едната се оплоди. Смесеният ми трансфер струваше 800 лв. Така и не попитах за 250 за оплождането на прясната като предварително си реших, че малко ще го отложим, защото се охарчихме до стотинка с този дълъг път до трансфер. Та....дали в тези 800 лв. влиза оплождането на прясната ми? Някак ще ми е по-добре ако знам, че не вися с тези 250 лв.

# 483
  • гр. София
Такса оплождане е отделна от цената на трансфера.

# 484
Благодаря ви момичета...успокоихте ме,незнам какво щях да правя без вас  Hug

# 485
  • София/Стара Загора
По повод въпроса ми от преди няколко страници за ПКК и вирусология, ето нещо, което ми казаха в манипулационната и ще е полезно за всеки като мен, който се чуди:

Може да се пуснат във външна лаборатория, но към ПКК-то да има задължително и време на кървене, време на съсирване, протромбиново време и фибриноген

# 486
По повод въпроса ми от преди няколко страници за ПКК и вирусология, ето нещо, което ми казаха в манипулационната и ще е полезно за всеки като мен, който се чуди:

Може да се пуснат във външна лаборатория, но към ПКК-то да има задължително и време на кървене, време на съсирване, протромбиново време и фибриноген

Всъщност
към ПКК-то да има задължително и време на кървене и време на съсирване ИЛИ протромбиново време и фибриноген

# 487
  • София/Стара Загора

Всъщност
към ПКК-то да има задължително и време на кървене и време на съсирване ИЛИ протромбиново време и фибриноген

и четирите  Naughty

# 488
Да, бе  Grinning Кога са ти правили време на кървене и съсирване в клиниката, та да го искат от външна лаборатория? Носила съм ПКК+протромбиново време+фибриноген. БЕЗ време на кървене и съсирване.

# 489
Гери, какво си се запритеснила  Simple Smile И при мен в 5 г.с+3 дни се видя само плоден сак а и същото щеше  да е и в 5 г.с + 5 дни. Мисля, че на твоя етап важното е плодния сак да е кръгъл.  Grinning

# 490
Да, бе  Grinning Кога са ти правили време на кървене и съсирване в клиниката, та да го искат от външна лаборатория? Носила съм ПКК+протромбиново време+фибриноген. БЕЗ време на кървене и съсирване.
за пункциите е така(ПКК+протромбиново време+фибриноген), но за хистерскопията съм пускала с  време на кървене и съсирване и някои други неща;

# 491
Вярвам , че питането помага, затова ще опитам отново Simple Smile
Здравейте момичета, моля за информация относно разширената биопсия. Интересува ме кога се прави, при какви показания. Аз трябва да започна стимулация по дълъг протокол след няколко дни, но бих искала да ми направят тази биопсия за определяне на имплантационния прозорец. При д-р Стаменов съм, но той нито ми спомена, нито ми предложи, а може би, защото съм по фонда, незнам. Но ако трябва, няма да си бия Декапептила , ще отложа старта на стимулацията за след месец- два и ще отида отново да разговаряме( преговаряме) . Сигурно ще го ядосам, но искам повече изследвания преди старта,а той не ми е назначил никакви.

# 492
Аз лично не съм се главоболяла с изследвания, които д-р Стаменов не ми е назначавал.

# 493
 Значи тези разширената (имунологична и микробилогична), както и старият й вариант (отделно двата вида) дават информация, ако има проблеми с имплантацията, това предполага поредица имплантационни неуспехи (няколко процедури,завършили неуспешно), както и няколко спонтанни аборта, за които не могат да се открият други причини, като микробиологичната е за инфекции в матката (може и за друго да е, но не знам).

(Айя, щом така е преценил док., явно нямаш нужда и може само да се радваш Hug)

# 494
за пункциите е така(ПКК+протромбиново време+фибриноген), но за хистерскопията съм пускала с  време на кървене и съсирване и някои други неща;

Съгласна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт