ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Не думай,  Laughing Дърта съм вече за трето:))))Инка  има бебче...

Охх, извинявай, грешно съм видяла. Simple Smile

# 196
  • sf
Честит бебче, да е живо и здраво!
Лулумба, адски неприятна история, много ме е страх от агресивни хора  ooooh!

Моят щурчо отиде с една съседка и трите й деца на Витоша. Уж около Алеко. Преди малко ми се обажда,че е на Черни връх, а раницата му паднала в реката и не могли да я извадят  ooooh!
Много се нервирах, вътре имаше резервни дрехи, шушляк, шапка, храна, връзката беше лоша и не разбрах сега как е облечен, има ли шапка, абе.... реших си дилемата за училищните екскурзии  ooooh!

# 197
Честит празник!

donsita много не приятно, ами сега ако завали... аз бих се шашнала адски много.

lulumba в много неприятна ситуация сте попаднали. Много ми е познато какво сте изпитали ти и детето. На пролет и Стефи за малко да беше "набита" от бабата на едно детенце от нейната група. Тя също беше стресирана, аз и' се понавиках, но така се бях притеснила треперех цялата.

Inka честито бебче. Поне се е задържало да не излезе на откриването на учебната година. Да расте много здраво и послушно.

# 198
  • sf
Чух го преди малко - и якето му е било в раницата  ooooh!
Уж е сух, не му е студено, дали са му дрехи от резервните на другите деца. Там било слънчево.
Скоро щели да си тръгват, нямам търпение да се прибере. Но честно да си призная яд ме е за раницата и дрехите  Rolling Eyes Ама и той е един - като я свалял и тя паднала  ooooh! абе, думи, нямам, съсипа ми следобеда  Crossing Arms

# 199
Инка, честито бебче! Здраве и късмет на цялото семейство!
Донсита, много неприятно, дано поне са успели да се приберат преди дъжда.
Ние днес се сдобихме с обещания домашен любимец - морско свинче, оказа се момченце, сега е е една радост и еуфория. Добре, че вчера написа домашните, че иначе нямаше да стигне до тях.
Лулумба, много неприятно, дано да е забравил Алекс бързо.

# 200
Здравейте!
Честит ден на Независимостта на България!
Inkа честито бебче - живо и здраво и много да ви радва.
donsita не му се сърди много - дете е все пак. Важно е да е добре и да не се разболее, пък за другото - голяма работа - купува се.  Hug

# 201
  • София
Инка, честито бебче!  bouquet
donsita, важното е, че детето е добре, нищо друго няма значение.  Hug
lulumba, съчувствам ти, трябвало е незабавно да се обадиш в полицията. Не знам дали би имало ефект, но това е правилното поведение в такива случаи.  Peace
Mira_p, аз също от известно време си мисля за някой домашен любимец, но все не се решаваме с баща му. Радвам се за Ния.  Hug

# 202
Приемате ли нови попълнения   bouquet

# 203
  • София
Приемате ли нови попълнения   bouquet
Ама хайде! От кога те чакам  Hug

# 204
  • sf
Прибра се щурчото, сух е, топъл, времето чак накрая се е развалило.
Много беше притеснен да не му се карам, сякаш го пребивам редовно от бой  hahaha

# 205
Кали  Heart Eyes
Ей сега го прибрах от училище, много е щастлив, имам чувството, че ако можеше щеше да остава там да спи  hahaha
Има за домашно да начертае 2 квадрата, 2 триъгълника и 2 правоъгълника с линийка. Минутка работа, сега отиваме на карате  Peace
donsita, то май му стига целият страх дето го е брал докато се прибере  Hug

# 206
Донсита и да се ядосваш - свършен факт. Не че не е за яд ама.... Дано поне да са се забавлявали.

# 207
  • sf
Ами то яда ми мина  Joy
Тъкмо ще имам повод да мина през Декатлон  за нова раница и шушляк  hahaha много го обичам тоя магазин.
Домашните са написани, ама голямо пазарене става, а са толкова малко , не знам как ще я караме по-натам.
От утре на стол- дано у хареса храната. После на Манту.

# 208
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета  Hug
Инка, честито бебе, много, много да ви радва и усмихва, да расте щастливо и обичано! Hug
donsita, не му се карай на младежа, случва се и на възрастни. Пък са и деца още, понякога действат по-импулсивно. Важното е, че той е жив и здрав, другото се купува. Hug
Момичета, благодаря на всички за съчувствието. Hug Той е вече добре, мисля, че преодоля случката. Вчера направихме малка екскурзия сред природата. На мен обаче напрежението явно ми дойде в повече, в комбинация с ниското ми кръвно, та си имах разни неволи, но днес вече съм по-добре. Разсъждавайки сега, си мисля, че сгреших и определено трябваше да повикам полиция тогава, но бях толкова шокирана, че първата ми реакция беше да си спася детето и го махна час по-скоро от там. Дано не ни се случва още веднъж подобно нещо, а и дано не се случва на никой, защото е много неприятно.  Praynig
И да кажа малко хубави неща за ученика. Тази сутрин, още по пижама, извади учебниците, за да си напише домашното. Желанието за училище не му минава и много се радвам. Grinning Стига ми един у дома, който след първия ентусиазъм, вече започна с опитите да отбива номера с домашните и да се разсейва (кака му, настоящ начинаещ пубер, оф... ooooh! Crazy).

# 209
Днес нали си е национален празник, как има деца, които са ходили на училище?
Аз ли нещо съм в грешка...

Приготвихме раницата за утре, само се чудя как да я обличам.
Утре имат спорт, но ако салона е зает играят навън.
За утре го дават голям студ, вятър и т.н. Ако са в салона, не успяхме да намерим гуменки, които да и стават. Все са някакви широки, а крака на Калина е слаб и тесен. Утре пак ще обиколим няколко магазина.

Общи условия

Активация на акаунт