ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Това е, че и каката е там трети клас, но започнаха от a, b, c, d... не от цели думи Tired
Предчувствието ми за ....емнайсе годишната госпожица май ще се окаже вярно. В момента не се побирам в кожата си, защото пришпорвам цял ден детето, че и тон повиших, а какви да са му реално възможностите е друга бира.... Confused

Кали, то това ще се случи, но не ми се започва седмицата със скандал, че и за друго съм набрала.

# 616
Ms.Gorgeous, струва ми се безумно за 2ра седмица, такова домашно.
Не бих го причинила на детето, каквото и ще да е училището, което позволява подобно нещо.

# 617
  • София
Много, много ви благодаря Heart Eyes Hug

И на мен ми се струва безумно това домашно  Shocked В първи клас нали само устно се учи чужд език? Защо ви карат да пишат думи?

# 618
  • София
Боже, 10 стр. по английски, че и думи... прекалено е меко казано. Бих говорила с госпожицата.

Боби добесе учебника по АЕ, доста елементарен е, няма такива думи и т.н.

Зор голям при нас с домашното, по математика са още на етап чертички, не са вземали цифри.

Не успявам да ви изчета, за съжаление и май няма да смогвам и за напред.

# 619
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, това се казва домашно. Shocked Не бих причинила подобно нещо на детето си, каквото и да е училището. Не е нормално просто. newsm11

# 620
  • София
Така и направих. Вечеря, къпа се и го пратих да се качва. Сори, ама е 11ч.
Утре с цялото ми нежелание ще повдигна темата. Хич не искам да го правя, щото се знам.

# 621
Направо сигнализирай на директора, какво има да говориш с госпожицата...

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 10:33 от Анонимен

# 622
  • София
Какви помагала и сборници използвате по математика и БЕЛ за вкъщи допълнително

# 623
  • Sofia
Какви помагала и сборници използвате по математика и БЕЛ за вкъщи допълнително
Аз съм показала малко назад.

# 624
  • София
Направо сигнализирай на директора, какво има да говориш с годпожицата...
Няма да подхождам по този начин. Ще искам да чуя нейното мнение.
Да, децата учат 10ч английски седмично, темповете са по-бързи, но чак пък....

# 625
  • София
Ms.Gorgeous, колкото и да са бързи темповете, не това е начинът. Разговорът е неизбежен, поне за мен. Peace

ПП: Кое е това учлище?  newsm78

# 626
И аз бих искала да знам кое е това училище. Егати ужаса.
Все още не давам на моята госпожица  нищо допълнително, но ще почна. Да свиква с мисълта ,че трябва да се работи допълнително.

# 627
  • на Мелмак
Чудесни деца   bouquet

Това с домашните - чудо !

Аз пък на фона на вашите домашни си мисля , че моето дете е с малко домашни , но тя си пише в къщи - не й давам допълнително - тя сама си пише , има интерес и смятам докато е така да не се намесвам.
Да се похваля с моето дете - пише чудесни двойки , даже се учудих като видях домашното , защото в ПГ като се учеше - голям зор беше  Grinning .

Днес за първи път й дадохме парички за у-ще , защото имало деца от класа й , които си купували обяд от там , а тя не ходела .
Интересно ми е какво ще е попадението й днес  Laughing и докога ще е интереса й.

# 628
Здравейте!
Ms.Gorgeous - това домашно е направо кошмар.
Не, че нашата класна не ни пусна в Петък следобед 13 страници - ченгелчета, завъртулки и огледален образ и написа, цитирам: "Разпечатайте им тези листчета за упражнение. И да ги оцветят."
Оф, имах и друго да коментирам, но сега ми се обади класната - да отида да си го прибера, че повръщал.  Shocked
Изчезвам.  #Crazy

# 629
  • София
Деси, дано да е добре детенцето. Аман от вируси вече! Tired

Общи условия

Активация на акаунт