iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 59-та тема

• 52 575
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Denis,
пишеш, че дневната доза на Омега 3 е 1500мг. Аз пия 2т. на мерде лабс както пише на опаковката. Загледах се в етикета, но не разбрах едната таблетка ли е  2000мг или двете. Т.е. по две таблетки ли трябва да се вземат? Благодаря!
Трябва да гледаш колко е Омега 3 тотал, не рибеното масло.
Стандартното кол-во Омега 3 в рибеното масло е:
в 1 грам рибено масло  има около 300мг омега 3 / EPA, DHA и т.н. др. омега 3 МК/
Трябва да приемаш в случая по 4-5 капс./дн.

bradata
Серапептаза - аз ползвам тази:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-C … ;sr=null&ic=1
В малко вода /3-4 сл/ се разтваря 1 капс. / отваряш, изсипваш, разбъркваш.
Няма никакъв вкус и мирис - като вода е.
Отпиваш, правиш гаргара, гълташ ... и така докато свърши течността.
Облекчава болките в бърлото за часове.
Може да се прави 3-4 пъти на ден

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 106
  • Бургас
 smile3525 newsm20

# 107
Препоръчайте ми добавки за пародонтоза, превантивно срещу бактериите,които причиняват стопяване на костта и същевременно за възобновяването й.
+1

Хлорхексидин  Peace Действа много добре на тези бактерии. Във вода за уста, но се ползва до 2 седмици, защото причинява промяна във вкусовите усещания, а може да доведе и до (временни) оцветявания. Най-добре е да се ползва след почистване на зъбен камък/плака при зъболекар, не е за ежедневна употреба. Иначе профилактиката на пародонталните заболявания е главно добрата хигиена... Тези микроорганизми живеят в плаката, като се натрупва стават много по-труднодостъпни за всичките средства, възпрепятстващи развитието им. Така че, това е основното. Няма хранителна добавка, която да се пие и да възстановява загубена кост за съжаление.
Коментираше се употребата на папаин за смучене, но не съм запозната лично, все се каня да пробвам Simple Smile

# 108
  • Русе
някой да е получавал пратка от 3.9. нещо се позабавиха този път.

# 109
  • Пловдив
някой да е получавал пратка от 3.9. нещо се позабавиха този път.

Аз взех моята в събота  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 110
Днес направих поръчка и получих следния имейл
Dear Customer;
Thank you for your recent order with iHerb!
We want to get your order shipped to you as fast as possible. For your protection, and ours, it is important to make sure that credit cards are being used by their proper owners.
We need to verify that you are the correct credit card holder. Please choose one of the two verification methods listed below:
Option One: Verification by Small Charge Amount
Upon being sent this email requesting verification, a Small Charge was processed then refunded immediately. We request that you look at your online credit card statement or contact your bank to find out the exact amount of this charge. The exact amount charged serves as your verification.
Note: If your credit card generally deals with foreign currency, you will need the exact U.S. dollar amount, not the amount in your local currency. The bank can verify the U.S. dollar amount for you.
Option Two: Verification by Authorization Code
When you placed your order, the transaction was assigned an Authorization Code by your bank. You can obtain this code by contacting your Bank or Credit Card company and requesting the Authorization Code that was provided to iHerb by your financial institution. Please note that the Authorization Code is unique to each transaction on your credit card. Please provide the Authorization Code related to your purchase from iHerb.
To begin credit card verification, click here:

Трябва ли да правя нещо или така да оставя нещата .

КОД ЗА ОТСТЪПКА ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА OQE406

# 111
  • София
pepi05 
Искат да са сигурни, че картата с която си платила, не е крадена - искат Authorization Code
Обади се в Кол центъра на банката / тел. е на гърба на самата карта/, обясни за какво става въпрос и ги помоли да ти го издиктуват
Или ако имаш онлайн банкиране  - погледни където е отразена транзакцията

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 112
Как така ще ѝ издиктуват подобна информация по телефона? 

# 113
 е ка няма, да и я издиктуват, нали като се обади си казва ЕГН-то и номера на ЛК, за да се интентифицира + адрес. Всички документи ги имат банката......и сверяват

# 114
Значи, аз ако открадна нечие портмоне с банкова карта и лична карта, мога съвсем спокойно до злоупотребя?

Отива се в банката и се иска разпечатка на последните трансакции (това, ако нямаш онлайн банкиране). Там се намира кода, който искат.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 115
Благодаря за инфото и аз така разбрах ,но до сега не ми се е случвало .Погледнах банкирането и имам блокирана и сумата 1.3 $ .

# 116
Значи, аз ако открадна нечие портмоне с банкова карта и лична карта, мога съвсем спокойно до злоупотребя?

Отива се в банката и се иска разпечатка на последните трансакции (това, ако нямаш онлайн банкиране). Там се намира кода, който искат.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

Да, всичко става по телефона. Когато отидеш в банката и кажеш имам проблем с картата и те ти казват има телефон на картата - обадете се на него и колегите ще Ви помогнат...... да не говорим, че за суми до 25 лв не се изисква пин код

# 117
Затова при загуба на лична карта веднага се обаждате в полиция и лична карта става невалидна на момента. Когато отивате в банка там винаги се прави проверка на номера на ЛК в сайта на МВР. При загуба на карта се обаждате в банка и карта се деактивира. Не вярвам да правят такава справка по телефона даже и по ЕГН. Аз нямаше да я направя.

# 118
Да, всичко става по телефона. Когато отидеш в банката и кажеш имам проблем с картата и те ти казват има телефон на картата - обадете се на него и колегите ще Ви помогнат......

Това не е проблем с картата, а потвърждаване на собствеността на картата. Изключено е да става по телефона, а ако някоя банка прави подобно нещо, значи клиентите ѝ нямат никаква сигурност по отношение на картите си. Както и да е, това е оф-топик.

# 119
Е как да ви убедя, че преди 3 седмици си блокирах и 2-те карти(кредитна и дебитна) и си говорих само по телефона с каките докато ми отблокират кредитната....за дебитната не стана защото системата им явно нещо беше грешна, та си преиздавах картата. А преиздаването беше попълване на документ и само това, даже не ми погледна служителката снимката, а на нея съм с друг цвят коса, без очила и т.н.

Както и да е, важното е, че колежката си е свършила работата.

Скрит текст:
Говоря за една голяма италианска банка с червено лого и основен спонсор на Шампионска лига по футбол.

Общи условия

Активация на акаунт